Buffalo Niagaran kongressikeskus nimet Jeff Calkinsin toimitusjohtajana

Buffalo Niagaran kokouskeskus on nimittänyt Jeff Calkinsin uudeksi pääjohtajakseen kansallisen haun jälkeen.

Calkins tuo huomattavan kokemuksen kiinteistöjen hallinnasta ja vieraanvaraisuudesta uuteen rooliinsa ja raportoi suoraan vierailemaan Buffalo Niagaran ja BNCC: n presidentin ja toimitusjohtajan Patrick Kalerin.

“Minulla on erittäin luottamus siihen, että Jeff jatkaa kokouskeskuksen erinomaista huippuosaamisen mainetta asiakaspalvelussa, ruoan laadussa ja vieraanvaraisuudessa”, Kaler sanoi. ”Ennen Wolverhampton Wanderers Paita pandemiaa keskus oli keskimäärin 43 miljoonan dollarin vuotuinen taloudellinen vaikutus. Kun kokoukset ja tapahtumat palaavat vuonna 2019 nähtyyn taajuuteen, Jeff ja BNCC -joukkue pyrkivät vastaamaan ja ylittämään nämä numerot. Buffalon keskustassa Eintracht Frankfurt Paita on valoisa tulevaisuus kokouksille, yleissopimuksille ja tapahtumille. ”

Vastaanotettiin yli 150 hakijaryhmän hakemusta. Finalistit kutsuttiin Buffaloon osallistumaan henkilökohtaisiin haastatteluihin BNCC: n toimeenpanokomitean, hakukomitean, Erie Countyn johtaja Mark Poloncarzin, varajäsenen Maria Whyten ja Dan Castle, Erie Countyn ympäristö- ja suunnitteluvaltuutettu Dan Castle.

SUNY Cortlandista valmistunut Calkinsin kokemus sisältää Rochesterin Blue Cross Arenan toimitusjohtajana, jossa hän auttoi valvomaan 50 miljoonan dollarin kunnostushanketta. Hän toimi myös Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita New Yorkin Henrietta-kupolikeskuksen varatoimitusjohtajana ja toimitusjohtajana, missä hän hallinnoi kaikkia myynti- ja palvelutoimintoja monikäyttöiseen tapahtumatilaan.

“Hakukomitea tunnusti Jeffin runsaasti kokemusta ja teollisuuden asiantuntemusta”, sanoi Mary Roberts, VBN ja BNCC: n puheenjohtaja. “Luotamme siihen, että hänen johtajuutensa jatkaa poikkeuksellisen asiakaspalvelun perinnettä ja rakentaa Buffalo Niagaran kongressikeskuksen menestystä eteenpäin.”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.