Alankomaiden nopeus: valmistelu on ratkaisevan tärkeää menestykselle

henkinen tai fyysinen valmistelu kilpailuun

Mitä teet valmistautuaksesi kilpailuun? Kuinka koulutat itseäsi henkisesti ja fyysisesti antaaksesi itsellesi parhaat mahdollisuudet menestyä kilpailuissa? Olympialaiset omistavat useita tunteja olympiasyklin aikana työskennellessään valmentajien, kouluttajien ja henkisten taitojen valmentajien kanssa valmistautuakseen optimaalisesti olympialaisten peleihin. Valmistelu on yksi tärkeimmistä avaimista menestykseen. Valmistelu auttaa vähentämään ahdistusta ja lisää luottamusta. Paljon enemmän valmistautunut olet, paljon luottavaisempi sinun on tehtävä parhaasi.

Alankomaiden olympiakisojen nopeusjoukkue saa palkkiot heidän korkeasta valmistuksestaan vuoden 2014 Sotšin olympialaisiin. SpeedSkattavien tapahtumien puolivälissä Alankomaat ovat hallinneet voittamalla 12 mitalia, mikä on kymmenen enemmän mitalia kuin toisella sijalla. 12 mitalia on yksi mitali ujo olympialaisten ennätyksestä. Hollantilaiset ovat ylittäneet vuoden 2010 olympiamitalinsa yhteensä yhdeksän mitalia, ja siellä on vielä kuusi tapahtumaa. Vertailun vuoksi Yhdysvaltain joukkue on AC Milan Paita suljettu mitaleista ansainnut neljä mitalia vuoden 2010 peleissä.

Hollantilainen joukkue on ollut voima SpeedSka -tapahtumissa useita vuosikymmeniä. Monet analyytikot laativat menestyksensä siihen tosiasiaan, että luistelu on hollantilaisten kansallinen harrastus. Alankomaissa on paljon enemmän nopeuttavia kappaleita kuin monet maailman maat ja monet luistelijat osallistuvat urheiluun jo varhaisesta iästä lähtien. Itse asiassa puolet Alankomaiden olympiajoukoista koostuu SpeedSkatersista.

Vain siksi, että hollantilaiset ovat luistelumahdollisuudet ja tilat eivät takaa heidän menestystä peleissä. Syynä Alankomaiden menestykseen peleissä on heidän sitoutumisensa valmistautua perusteellisesti korkealla tasolla.

Molemmat SpeedSkaing -joukkueet Alankomaista ja Yhdysvalloista käyttävät teknisesti edistyneitä pukuja kilpailun aikana. Ero on hollantilainen, joka on valmistettu käyttämällä näitä pukuja jo varhain maailmancup -kauden ensimmäisenä tapahtumana, kun taas Yhdysvaltain joukkue on hukannut pukuja vähemmän ajanjakson ajan.

Itse asiassa Yhdysvaltain luistelijat tekivät yksimielisesti päätöksen muuttaa takaisin vanhoihin pukuihin loppukilpailun ajan. Yhdysvaltain ohjaaja Matthew Kooreman kutsui pukua vaihtamaan “vain mielen peli”, “se on Southampton FC Paita nyt henkinen; Meillä on jotain, jonka olemme poistaneet ehkä yhden pienen epäilyksen, joka ihmisillä oli. Nyt henkisesti luulen, että ihmiset ovat keskittyneet ja he tietävät, että heillä on esiintymisessä. ”

Toinen ero hollantilaisten ja yhdysvaltalaisten joukkueiden välillä on heidän koulutuksensa sijainti. Hollantilaiset valmistelivat Sotšin pelejä Leicester City Paita harjoittamalla alemmilla korkeuksilla, jotka ovat samanlaisia kuin Sotšissa, kun Yhdysvaltain joukkue koulutti Salt Lake Cityn ja Collabon korkeammille korkeuksille Italia. Pohjimmiltaan hollantilaiset valmistelivat jäljittelemällä ne olosuhteet, joissa he kilpailevat, ja heidän valmistelumenetelmä on osoittautunut onnistuneeksi.

Vinkkejä valmistelun hiomista varten

Sinun on yritettävä toistaa kilpailuolosuhteet harjoittelujaksojen aikana niin paljon kuin mahdollista.

Sinun on harjoiteltava samalla ajattelutavalla, jota haluat hyödyntää kilpailujen aikana.

Sinun on valmisteltava perusteellisesti, henkisesti ja fyysisesti, jotta luottamustasosi ovat korkeat kilpaileessasi.

Valmistaudu henkisesti kilpailuun työskentelemällä luottavaisen urheilijan työkirjan ja CD -ohjelman kautta!

Lisää itsetuntoa henkisen pelin valmennuksella!

Master Mental Game -valmentaja, tohtori Patrick Cohn, voi auttaa sinua tai urheilijoita, ikäisiä 12 -vuotiaita, päästä eroon henkisistä pelikysymyksistä henkilökohtaisen valmennuksen kanssa.

Voit työskennellä tohtori Patrick Cohnin itse Orlandossa, Floridassa tai Skypen, FaceTime: n tai puhelimen avulla. Soita meille ilmaiseksi puhelinnumeroon 888-742-7225 tai ota meihin yhteyttä saadaksesi paljon lisätietoja tarjoamistamme erilaisista valmennusohjelmista!

Mitä opiskelijamme sanovat?
“VAU!!! Mikä viikko minulla oli. Pystyin tekemään luottamuksen kanssa, joka antoi tyylini loistaa läpi – ei paljon enemmän pääsyä areenalle sillä ”peuroilla ajovaloissa”. Lopetin arvioinnin itseni esiintymisen aikana, ja lähdin todella areenalta sen jälkeen, kun kuvioni tuntui siltä, että olisin kokenut hauskaa. Kiitos paljon.”
~ Julia Dreyer, kansallinen mestari hevosurheilu

Kaikille urheilijoille-Opi luottamusta lisääviä tekniikoita!

D Onko sinulla negatiivinen omakuva itsestäsi urheilijana, joka tukahduttaa luottamusta?

Riippumatta siitä, että yrität olla, etkö pysty ravistamaan päähän kiirehtivää epäilystä, kun koot kilpailusi?

Oletko merkinnyt itsesi häviäjäksi, huonoksi lähemmäksi tai keskinkertaiseksi urheilijaksi ja nämä etiketit pitävät sinut jumissa itsesäätiön ja päättämättömyyden rutissa?

Jos olet vastannut kyllä mihin tahansa näistä kysymyksistä, tutustu itsevarma urheilija!

Luottavainen urheilija-CD- ja työkirjaohjelma on 14 päivän suunnitelma erittäin itseluottamusta varten. Tämä ohjelma on ihanteellinen jokaiselle urheilijalle tai ohjaajalle, joka haluaa löytää todistetun luottamuksen lisäämisennullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.