Mielenvalmennusohjelmat urheilijoille

Mikä on henkinen valmennus?

”Urheilupsykologiaistunnoissa DOC: n kanssa”, tohtori Patrick Cohn vastaa urheilun, vanhempien ja valmentajien urheilupsykologiakysymyksiin.

Vieraile urheilulajien urheilupsykologiassa Peaksports.com -sivustossa ja napsauta Ota yhteyttä, jotta voit lähettää henkiset pelikysymyksesi tohtori Cohnille vastaamaan hänen henkisessä pelin videossa tai podcastissa.

Oletko utelias siitä, mitä tapahtuu henkisen harjoitteluohjelman aikana ja mitä toimitamme urheilijoille, urheiluvanhemmille ja valmentajille?

Tässä videossa tohtori Cohn keskustelee:
“Mitä tapahtuu henkisessä koulutusohjelmassa? Mitä Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita sinä toimitat henkisessä koulutusohjelmassa? ”

Monet ihmiset kuin meistä tapahtuu yksitellen henkisen koulutusohjelmassa.

Mitkä ovat joitain osia ja menettelytapoja, jotka käytät, jos osallistut johonkin henkisen koulutusohjelmaan?

Katso alla oleva video oppiaksesi tohtori Cohnin mielenharjoitteluohjelmista:
Aiheeseen liittyvät: Mikä on henkinen valmennus? [Podcast]

Älä unohda tilata YouTube -kanavaamme päivittääksesi kaikista uusimmista videoistamme!

Tilaa Peaksports YouTube -kanava nyt saadaksesi päivityksiä uudesta sisällöstämme!

Lisää itsetuntoa ja keskittymistä asiantuntevan henkisen pelin valmennukseen!

Master Mental Game -ohjaaja Dr. Patrick Cohn voi auttaa sinua pääsemään eroon henkisistä pelikysymyksistäsi henkilökohtaisen valmennuksen kanssa.

Voit työskennellä tohtori Patrick Cohnin itse Orlandossa, Floridassa tai Skypen, FaceTime: n tai puhelimen avulla. Soita meille ilmaiseksi puhelinnumeroon 888-742-7225 tai ota meihin yhteyttä saadaksesi paljon lisätietoja tarjoamistamme erilaisista valmennusohjelmista!

Mitä mielenterveyden valmennusopiskelijamme sanovat?
“DR. Cohn Olen repinut sen viime aikoina! Jokainen asia, jonka opetit minulle, toimii täydellisesti jokaisessa tilanteessa, jossa olen ollut. Pudotuspeleissä olen 5-7 2 kotimatkaa ja 5 RBI: tä. Tunnen olevani loistava lautasella ja keskittyminen on nyt helppoa. Halusin vain kiittää teitä kaikesta ja pitää sinut ajan tasalla kuinka kaikki meni. ”
~ Jalen Phillips, lukion Cruz Azul Paita baseball -pelaaja

”Olen niin kiitollinen näkemyksistäsi ja kokemuksistasi. Keskityäni on terävä ja tunnen potkun, mutta olen valmis vastaamaan mitä tahansa haastetta. Jos teen virheen, voin päästää sen menemään ja astua eteenpäin heti. Olet todella auttanut minua pääsemään takaisin raiteilleen ja saamaan asiat menemään uudestaan. ”
~ Suzanne Strudwick, LPGA -kiertue

“DR. Cohn, menin 3-3 37 jaardia kauden ensimmäisessä pelissä. Tunsin olevani todella varma koko päivän ja odotin paljon enemmän mahdollisuuksia tänä viikonloppuna! Voin ehdottomasti kertoa, että henkinen tila on parantunut ennen kuin aloitimme työskentelyn. Tunnen olevani loistava henkisesti ja pelaan hyvin käytännössä. Pidän ehdottomasti yhteyttä. ”
~ Kevin Davidson, kollegiaalinen puolustaja

”Sen jälkeen kun olet viimeksi työskennellyt AJ: n kanssa syyskuun alussa, hänen kansallinen sijoituksensa on parantunut 349: stä CF Monterrey Paita 148: een. Kaksi näistä ottelusta on sama pelaaja, jota hän on pitänyt sitä pahoinpideltynä (saatat muistaa, että hän oli 0-9 häviämisputkessa, kun otimme sinuun yhteyttä). Hänen tie-breaker-ennätys on vähintään 90% viime viikonloppuna, kun hän voitti 18S-piirin turnauksen puoliväli- ja viimeisen ottelun tiebreak-voitolla. Apuasi on ehdottomasti parantanut AJ: n tuloksia ja hänen tuomioistuimen käytöksensä on parantunut huomattavasti. ”
~ Dawn Woodman, A.J. äiti

Lisää paljon enemmän arvoa henkisiin koulutusohjelmiin!

Tämä työkirjasarja on luotu valmentajille ja henkisille valmentajille käytettäväksi urheilijoidensa kanssa. Urheilijan Mental Edge -työkirjat täydentävät nykyistä henkistä koulutusohjelmaa. Jokainen urheilijan henkisen reunajärjestelmän 15 työkirjaa opettaa urheilijoillesi tietyn henkisen taitonsa parantaakseen suorituskykyään.

Urheilijan henkisen reunan työkirjajärjestelmä

Mitä henkiset valmentajat sanovat?
”Onnittelut Mental Edge -työkirjoistasi. Olen käynyt läpi paketin ja se näyttää hyvältä! MGCP -ohjelma vain parani. Työkirjaohjelmasi tekee siitä paljon konkreettisemman ja paljon helpompaa käyttää henkisiä strategioita. Tämä on puuttuva linkki MGCP -sertifiointiohjelmassa! ”
~ Bob Simpson, MGCP

”Olen tyytyväinen tohtori Cohnin halukkuuteen ja avoimuuteen jakaa kaikki hänen omaisuutensa (älyllinen, tuotteet jne.) MGCP -opiskelijoiden kanssa. Olet kehittänyt ylimääräisen mallin/paketin henkiseen koulutukseen. Vaikka maksamme palvelustasi, siirrät perinnön, joka on rakennettu panoksellesi urheilumaailmaan. Kiitos siitä.”
~ Tony Melito, MGCP

Lataa ilmainen henkisen sitkeysraportti!

Lataa ilmainen henkisen sitkeysraportti ja selvitä, jos teet yhden tai paljon enemmän opinnäytettä “kalliita” henkisiä pelejä koskevia virheitä ennen kilpailua.

Sinä:

Selvitä, ovatko nämä pregame -nykäykset positiivisia vai negatiivisia.

Opi kriittisen pelaamisen henkiset taidot parhaasi.

Opi, kuinka henkinen peli voi sabotoida menestystäsi urheilussa.

Tunnista virheet kilpailua kohti henkisessä valmistelussa.

Lataa henkisen sitkeysraportti:

10null

Leave a Reply

Your email address will not be published.