Mat Fraser: Maapallolla

heillä on kolmannen LOSC Lille Paita kerran viehätys.

Mat Fraser meni viime vuoden CrossFit -peleihin tavoitteena, jonka otsikko oli viimeinkin julistaa, mutta tuli kuitenkin toiseksi. Tänä vuonna hän löi tutut vastustajat ja ansaitsi viimeisenä tittelin ”Fittest on maan päällä”, joka oli häntä välttänyt.

26-vuotiaalla Fraserilla on 5’6 ”ja painaa 185 kiloa, ja on Chelsea FC Paita taito nostaa joitain erittäin raskaita asioita erittäin nopeasti. Fraser päätyi mukaan kilpailukykyiseen painonnostoon korkeassa instituutiossa Colchesterissa ja meni Coloon Colowingsin Colorado Springsin olympiakoulutuskeskukseen kahden vuoden ajan valmistumisen jälkeen. Kuitenkin 19 -vuotiaana hän kokenut selkävamman ylikuormituksesta. Leikkauksen jälkeen hän palasi Vermontiin ja oletetulle elämälle kuin mitä hän selittää ”tavallisena Jane” -opiskelijana.

Vermontin yliopistossa hänet esiteltiin yhdestä nopeimmin kasvavista fyysisistä kuntokuvioista Amerikassa, CrossFit, harjoitteluohjelma sekä vuosittaiset kilpailusarjat, mukaan lukien kaikenlaiset hissit sekä sydän- ja verisuonien kestävyystestit. CrossFit -ohjelmassa on nyt yli 12 000 sidoksissa olevaa kuntokeskusta ympäri maailmaa.

Fraser meni viime vuoden maailmanmestaruuskilpailuihin vakavien valtakirjojen kanssa: Vain kahdeksan kuukautta CrossFit -koulutuksensa aloittamisen jälkeen Fraser ansaitsi alueen Koillis -alueen 2013 alueella. Vuoden mukainen hän meni vuoden 2014 peleihin aloittelijana ja pani toiseksi neljä kertaa mestarin Rich Froningin taakse.

Fraser meni vuoden 2015 peleihin mieluummin menestyväksi edellä (joka eläkkeellä tänä vuonna) ja vakuutus vaativat maanpäällisen tittelin. CrossFit korostaa kuitenkin ennakoimattomia ja peleissä, Fraserilla oli kaksi vaikeutta, jotka hyödyntävät hänen heikkouksiaan, mukaan lukien ”sika”.

Hänen tarvittiin myös täydellisesti helvettiä sprinttejä, esteitä sekä häntä käyttäviä köysiryhmiä. Neljän päivän kilpailun jälkeen 13 tapahtumassa Fraser suoritti vain 36 pistettä mestari Ben Smithin jälkeen. Kun hän palasi Vermontiin 90 000 dollaria rikkaammaksi, Fraser ei silti ollut tyytyväinen.

“Se selitti pelin reikän, josta en ollut hienoa”, hän sanoo. Valmistautuminen CrossFit -kilpailuihin on yhtä paljon Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita henkisiä vaikeuksia kuin fyysinen – ja siitä hän pitää siitä. “Jokainen päivä on jatkuva taistelu löytää heikkouteni ja korjata ne”, hän sanoo. “Se on kuin shakki -ottelu, jatkuva tasapainotustoimenpide sekä liikkeiden ja tapojen.”

Tämän vuoden pelit osoittautuivat erilaisiksi. Avaustapahtumissa Fraser keräsi upean johdon, joka suoritti 197 pistettä ennen toisen sijan viimeistelijä Ben Smithiä, joka voitti pelit viime vuonna. Fraser nauhoitti seitsemän toisen sijan tapahtumaa sekä yhden ensimmäisen sijan.

CrossFit.com -haastattelussa hän selitti uuden tavoitteensa:

“Jatka sen voittamista”, hän sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.