Levy UK + I Nimeävät Watford Football Club

Levy UK + Irelandin viralliset catering -kumppanit, sekä Compass Group UK: n ja Irlannin urheilu- ja vieraanvaraisuusosasto, ovat liittyneet Watford FC -kotitaloon klubin uudeksi ruokailuna sekä vieraanvaraisuuskumppani.

Kymmenen vuoden tarjous alkaa kaudella 2021/22, ja se AS Monaco Paita tarkoittaa, että Levy tarjoaa sekä ruokaa että juomaa Kashima Antlers Paita koko Vic: ssä, tapahtumapaikan seminaarin ja tapahtumaoperaatioiden hallinnan lisäksi.

Kauden aikana puolustajat voivat käyttää Watford FC: n virallista sovellusta ennakkotilaamiseen ennen ottelun aloittamista, kun taas maan sisällä olevat innovaatiovalinnot sisältävät kosketusnäytön tilauspaneelit lukuisten tarjoilupisteiden takaamiseksi päättyivät yksinkertaisiin keräysalueet.

Lukuisten uusien ja nerokkaiden kokemusten joukosta maksetaan, käteisvapaat tillit ja digitaaliset näytöt auttavat myös nopeuttamaan palvelua, kun taas fyysiset suhtautuvat yhteydenpitoon, jotta parhaat hygieniavaiheet ovat paikalla, kun Hornetsin fanit palaavat VIC huomattavissa määrissä ensimmäistä kertaa, koska COVID-19-pandemian alku.

Kumppanuudessa Hornetsin fanit hyötyvät lisäksi Levyn kumppanuudesta Curbin kanssa, mikä mahdollistaa monien inspiroivien ruokien näytteenottoa kadunruokapalvelujen verkoston kautta. Kumppanuus antaa myös asianajajille mahdollisuuden näytteillä uusia paikallisesti peräisin olevia juomia sen lisäksi, että se jatkuu nykyisten alueellisten panimoiden ilahduttamisen lisäksi-kuten aina suositun Tring-panimon ales.

Levy UK + Irelandin toimitusjohtaja Jon Davies sanoi:

Premier League -yrityksen ylennyksen myötä olemme myönteisiä, että Levy UK + annan Watfordin faneille vielä yhden syyn kiittää heidän palattuaan Vicarage Roadiin.

Lähestymistapamme ytimessä tuomme paljon nykyaikaisemman käsityön ja vieraanvaraisuuden klubille menetelmällä, joka houkuttelee alueellista naapurustoa ja esittelee uusia innovaatioita ottelupäivän kokemuksen keksimiseksi.

Olemme lisäksi tarkastelleet menetelmiä maksimoidaksesi tapahtumapaikan mahdolliset ottelupäivien ulkopuolella uusiutuneella painopisteellä klubin seminaarin ja tapahtumaliiketoiminnan parantamiseksi.

Paul O’Brien, Watford FC: n teollisuusjohtaja, lisäsi:

Haluamme tarjota heille erittäin hienoimman kannattajillemme. Maksun nimittäminen ateriapalvelumme ja vieraanvaraisuuden käsittelemiseksi on suuri tehtävä Yhdysvalloissa.

Osa ruoasta, jota tarjoamme Levyllä, on uskomatonta – tuomalla mukana luovuus, kestävyys ja kausiluonteisuus tarjoukseemme.

Seminaarimme sekä tapahtumatoimintojen sekä Levyn ehdotusten kiinnittäminen alueellisen yrityksen naapuruston saamiseksi olivat samoin välttämättömiä osia valintamme takana.

ALSD Worldwide tarjoaa ympärivuotisia oivalluksia sekä tärkeitä oppimisia tulojen parantamiseksi uusien rakennusten, kunnostustöiden, palvelun laajennusten, premium-istuimien, vieraanvaraisuuden, F&B: n, innovaatioiden sekä uudelleen avaamisen, jälleenrakentamisen ja palauttamisen kanssa. Saat paljon lisätietoja napsauttamalla alla olevaa banderolia …

ALSD Worldwide -lehden seuraavaa painosta pidetään Liverpoolin jalkapalloseura 6.-7. Atletico Mineiro Paita Syyskuuta sekä toimittaa korkean tason konferenssin, näyttelyn ja verkostoitumisen tapahtumat, Anfieldin teknisten matkojen lisäksi Evertonin Goodison Park sekä M&S Bank Arena ACCL -kampuksella.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille
#ALSD – Premium -istuinteollisuuden johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan
#Sportsvenuebusiness – johtava teollisuusuutisten, näkymien ja kehityksen alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.