F1 ilmoittaa Formula 1 Impersive Experience

Formula 1 on saavuttanut sopimuksen ensimmäisen luontoisen maailmanlaajuisen matkustamisen näyttely- ja kiehtovan kokemuksen, joka kattaa menneisyyden, nykyisyyden, samoin kuin Formula 1 -maailman tulevaisuuden Championship, jonka päivämäärät paljastetaan myöhemmin tänä vuonna.

Työskentely Round Space Studiosin, tuotantoliiketoiminnan kanssa, joka on luonut tai edistänyt näyttelyitä, kuten Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut Paita Jurassic World: The Exhibition, Formula 1 -näyttely sisältää historiallisia esineitä, uusia komissioita ja PSV Eindhoven Paita hyödyntää pääsyä F1: n elokuvaarkistoihin F1 Kyvyttömä ja interaktiivinen matka sarjan tarinan kanssa, joka ei ole koskaan ollut paljon näkyvämpi Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa Netflix -sarjansa ansiosta.

Lisää autokilpailuja

NASCAR teki historiallisen paluun Pohjois -Wilkesboro Speedwaylle Club America Paita vuonna 2023

Formula 1: n johtaja toteaa “koskaan” kilpailevia Venäjällä

Travis Shumake sekä Sean Dixon: Ovet NHRA Drag Racingissa

Chicago pitämään NASCAR Cup -sarjan katukilpailua vuonna 2023

Kesäsarja: Des Moines lisää edelleen suuria urheilutapahtumia

“Formula 1 on viime vuosina tapahtunut räjähtävää kasvua, samoin kuin kasvava fanikohtamme on kaiken tekemämme ytimessä”, Formula 1 Industrial toimitusjohtaja Brandon Snow sanoi. ”Maailmanluokan maailmanlaajuisen faneiden näyttely ympäri maailmaa kokea ja nauttia, jota johtaa luokan paras tuotantoyhtiö, on luonnollinen seuraava askel urheilullemme. Tarkasteltuaan sen innovatiivista etenemistä heräävät elämään, emme voineet olla paljon innostuneempia tämän projektin tulevaisuudennäkymästä – se vie yleisön “verhon takana” ja juhlitaan F1: n rikasta historiaa ja perintöä kuin koskaan ennen. ”

F1 -asiantuntijoiden, historioitsijoiden ja toimittajien kuratoimalla tämä on ensimmäinen virallinen näyttely Formula 1 -historiassa. Näyttely sisältää tunnettuja kilpa -autoja ja kuorma -autoja urheilun legendojen erityisosuuksille. Varauslippujen sivusto toteaa, että ensimmäiset matkalla olevat pysähdykset tulevat pian.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.