Viikon työ: Naapuruston ja tapahtumien koordinaattori, ICC T20 World Cup

Olemme iloisia voidessamme tuoda sinulle yksityiskohtia viikon viimeisimmästä tehtävästä – Powered by Worldwide Sports – joka on tarkoitettu yhteisö- ja tapahtumien koordinaattorille ICC T20 World Cup.

Naapuruus- ja tapahtumien koordinaattori on vastuussa koko tiedotusvälineiden, viestinnän ja naapuriryhmän tukemisesta naapuruston sekä tapahtumien aktivointien, tiimilogistiikan, ohjelmanhallinnon ja hallinnollisen tuen tukemisen lisäksi toimitusjohtajan tukemiseksi toimeenpanevaan johtajaan avustajavelvollisuudet. Tämä tehtävä on avainasemassa ICC T20 -maailmancupin alueella ja toimii tapahtumien puolustajana.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus proaktiiviselle ja erittäin organisoidulle monipuoliselle monipuoliselle toiminnasta sekä naisten että miesten tapahtumien lähettämisessä, joka kattaa 13 Australian tapahtumapaikkaa täsmälleen samana vuonna!

Sinusta

Olet erittäin organisoitu, energinen ja ennakoiva

Sinulla on todistettu kokemus urheilulajissa, suuressa tapahtumassa tai viihdeympäristössä, joka tukee tapahtumien lähetystä sekä naapuruston vuorovaikutusta

Sinulla on vahva suunnittelu, organisaation ja operatiiviset taidot, koska se liittyy juhliin sekä tapahtumien aktivointiin yhteisössä, liiketoiminnassa ja kriketissä olevat toiminnot

Sinulla on kokemusta hallinnollisen tuen tarjoamisesta johdolle ja voit toteuttaa menettelyjä tehokkuuden tuottamiseksi

Sinulla on vahvat viestintätaidot ja nautit yhteyksien luomisesta monien sidosryhmien kanssa

Menestyäksesi tässä roolissa sinun on oltava joku, joka nauttii työskentelystä korkeassa energiassa, nerokkaassa Tunisian Jalkapallomaajoukkue Paita ja nopeatempoisessa ympäristössä, eikä pelkää vaikeaa työtä. Tähän päivään mennessä laaja kokemuksesi on varustanut sinulle kyvyn tuottaa ja tarjota kekseliäitä ratkaisuja, jotka on ihanteellisesti saavutettu tärkeimpien tapahtumien tai urheilumaiseman sisällä.

Tule mukaan myös tarjoamaan yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista!

Meistä
ICC T20 World Cup on kriketin lopullinen palkinto nopeimmin kasvavassa ja pelin saavutettavissa olevassa tyylissä. T20 on ajoneuvo, joka vetää peliin uusia, monimuotoisempia ja nuorempia yleisöjä.

Vuonna 2020 Australialla on ainutlaatuinen mahdollisuus pitää tämä merkittävä maailmanlaajuinen tapahtuma – kaksi maailmancupia täsmälleen samana vuonna! Maailman silmät ovat Australiassa, kun Kashiwa Reysol Paita kymmenen hienointa naisjoukkuetta ja 16 hienointa miesjoukkuetta väittävät kruunattuina maailmanmestarina. Tämä on aivan ensimmäinen kerta, kun ICC T20 World Cup on pidetty Australiassa, ja se noudattaa erittäin menestyvää ICC Cricket World Cup 2015 Olympique Marseille Paita -tapahtumaa, joka on järjestetty Australiassa sekä Uudessa-Seelannissa, joka tarjosi ennätyksellisiä läsnäoloja, vierailua kuten AS sekä maailmanlaajuinen televisioyleisö.

Haluatko liittyä tiimimme?
Voit hakea sähköpostia saatekirjeesi ja kahden sivun CV, jossa hahmotellaan soveltuvuuttasi ja odotuksiasi. Huomaa: Kaikki hakemukset sulkeutuvat keskiyöllä AEST keskiviikkona 11. syyskuuta 2019.

Suurten sovellusmäärien takia olemme valitettavasti yhteydessä vain onnistuneisiin ehdokkaisiin. T20WC tarjoaa kilpailukykyisen tulopaketin, työntekijöiden edut, monipuoliset työolot sekä hauskan työympäristön.

Hyväksymme sukupuolen, iän, etnisyyden, rodun, kulttuuritaustan, vammaisuuden, uskonnollisten vakaumusten ja seksuaalisen suuntautumisen erot. Arvostamme monimuotoisuutta. Motivoimme kaikkia ihmisiä hakemaan tätä roolia. Hakijoiden on kyettävä hankkimaan lailliset työoikeudet Australiassa.

Napsauta tätä, jotta voit tarkastella koko tehtävän kuvausta ja saadaksesi lisätietoja siitä, miten sovelletaan tarkalleen.

Viikon tehtävän antaa sinulle maailmanlaajuinen urheilu (Globalsportsjobs), joka on maailman johtava asiantuntijauran alusta maailmanlaajuiselle urheiluteollisuudelle.

#Jobsinsport

ALSD Worldwide-Euroopan yksi ja ainoa tapahtuma, joka on omistettu premium-istuin- ja vieraanvaraisuusalalle-on tulossa Croke Park -stadionille lokakuussa, missä noin 50+ korkean kaliiperin ammattilaista Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta tarjoaa oivalluksia tarkalleen Kuinka kasvattaa tuloja uusilla rakennuksilla, remontit ja palvelun laajennukset viimeisimpien F&B: n sekä innovaatiotarjousten lisäksi.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma, joka on omistettu premium -istuin- ja vieraanvaraisuusalalle

#SportsvenueBiz

#SportSvenueBusiness – maailman johtava alustaa sektorin uutisnäkymille ja kehitykselle

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.