Lontoon perinteiden etenemisyritys nimittää teollisuuspoliisin

Lontoon perinteiden etenemisyritys (LLDC) on tänään nimittänyt Joanna Adamsin ensimmäiseksi teollisuusjohtajaksi.

Joanna, joka liittyy Englannin netballin toimitusjohtajana, auttaa toteuttamaan puiston teollisuuspotentiaalin sekä tapahtumapaikkoja – mukaan lukien Lontoon stadion – vaiheessa, jossa vain viisi vuotta olympialaisten ja paralympialaisten muutosten jälkeen se on tervetullut paljon yli kuusi miljoonaa kävijää vuodessa, toimittaen Lontoon hienoimmat virkistysurheilulaitokset ja järjestävät Elite Sporting- ja nautintotapahtumien maailmanlaajuisen ohjelman kaikkialla tapahtumapaikoilla.

Englannin Netballissa Joanna ammattimaisesti urheilun tuomalla suuria sponsoreita – mukaan lukien naisten joukkueurheilun suurin tarjous – ja televisiosopimukset, samalla kun se kasvattaa ruohonjuuritason osallistumista sekä mediansuojelua, myös digitaalikanavilla. Hän johti myös laajentamaan Vitality Superleague -franchising-järjestelmää, joka houkuttelee lukemattomia faneja joka kausi, mukaan lukien loppuunmyyty finaalipäivä, joka pidetään kuparilaatikko-areenalla kuningatar Elizabethin olympiapuistossa joka vuosi. Hänen aikansa Englannissa Netball on kietoutunut tämän kesäaikaan pitämällä historian menestynein Netball World Cup. Ennen hänen tehtäväänsä Englannin Netballin kanssa Joanna oli jalkapalloseminaarin teollisuusjohtaja sekä Nottsin alueen jalkapalloseuran johtaja.

Toiminto on uusi, samoin kuin mahdollisuudet hyötyvät Lontoon stadionin rakenneuudistuksesta, joka noudattaa tammikuussa antamaa lausuntoa, että stadionin omistaja E20 oli tuonut sen toimivan liiketoiminnan LS185 (A: n kokonaisvaltainen LLDC: n tytäryhtiö). Joanna työskentelee yhdessä puiston joukkueiden kanssa sekä tapahtumapaikat, jotka maksimoivat tapahtumien teollisuusmahdollisuudet ja omaisuuserät ja liittyvät mahdollisiin LLDC: n tarjouksen kaikissa osissa.

Lontoon perinteiden Advancement Corporationin toimitusjohtaja Lyn Garner kertoi:

Olemme innoissamme siitä, että joku on Joannan kokemuksella sekä kokemusta joukkueeseen liittymisestä. Tämä on mielenkiintoinen aika puistolle, kun olemme tyytyväisiä tapahtumiin, jotka kiinnostavat maailman kiinnostusta, mukaan lukien Premiership Football, Major League Baseball, Federation Cup -tennis, huippuluokan netball, Fina World Diving sekä para -uinti. Integroituna East Bank -rakennukseen puistossa, joka vuodesta 2022 tulee talo University College Lontoon, V&A: n kaltaisille, samoin kuin BBC: lle, samoin kuin meillä on poikkeuksellinen mahdollisuus turvata perinne tuleville sukupolville.

Joanna sanoi:

Olen innoissani siitä, että olen mukana suurimmassa olympialaisessa perinnössä. Kuparilaatikko-areena päätyi Englannin taloon, samoin kuin olen nähnyt ensi käden, mitä puisto tarjoaa-on mielenkiintoista olla osa sitä. Joka kuukausi ympäri maailmaa on miljoonia, jotka nauttivat tapahtumista stadionilla sekä televisiossa olevien puistopaikkojen ja digitaalisten kanavien kanssa. Se, että Watford FC Paita Atalanta BC Paita miljoonat kävijät tulevat täällä vuosittain, tarjoavat poikkeuksellisia mahdollisuuksia.

Kuningatar Elizabeth olympiapuisto
Kuningatar Elizabethin olympiapuisto on levinnyt 560 hehtaarin sensaatiomaista puistoalueita, talo on kauniisti maisemoitu puutarha, historialliset vesiväylät, suositut urheilupaikat, vilkkaan taiteen sekä tapahtumaohjelman sekä Arcelormittal -kiertoradan vierailijoiden vetovoiman.

Queen Elizabethin olympiapuisto avattiin huhtikuussa 2014, joka noudattaa Lontoon 2012 olympiapuiston 18 kuukauden parannusohjelmaa. Nyt on talo kuuden entisen olympialaisen ja paralympialaisten, Copper Box Areenan, Lee Valley Hockey- ja tenniskeskuksen, Lee Valley Vopelarkin, Lontoon vesikeskuksen ja Lontoon stadionin, johon vierailijat voivat osallistua urheiluun Ilo nauttia maailmanluokan Belgian Jalkapallomaajoukkue Paita urheilijoista tai kokemusta esityksistä tai taiteista sekä kulttuuritapahtumista.

Vierailijat voivat myös nauttia lintujen silmänäkymästä puistosta Arcelormittal-kiertoradan, Ison-Britannian korkeimman veistoksen, tarkistamisalustasta, ennen kuin he kokevat innostuneen matkan liukumäelle, maailman korkeimmalle ja pisin tunneli-liukumäelle.

Itä -Lontoon uudena sydämenä puisto on edelleen muuttumassa ja toimittaa pian tulevia koteja, tehtäviä sekä vertaansa vailla olevaa koulutusta sekä kulttuuripiiriä, joka on Sadler’s Wells, V & A East, UAL: n Lontoon muoti- ja UCL -korkeakoulu Itään.

Lontoon perinteiden edistysyhtiö edistää sekä toimittaa sekä kuningatar Elizabethin olympiapuiston sekä ympäröivän alueen fyysisiä, sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristön uudistamista maksimoimalla Lontoon 2012 olympialaisten ja paralympialaisten perinteet.

ALSD Worldwide – Euroopan yksi ja ainoa tapahtuma, joka on omistettu Premium/VIP/Club Seat & Hospitality Marketille – liittyy Croke Park -stadioniin lokakuussa, jossa puhujat kaikkialta Euroopasta ja Pohjois -Amerikasta toimittavat oivalluksia entiseenToimivat kuinka parantaa voittoja uusilla rakenteilla, palautuksilla ja palvelun laajennuksilla nykyisen F&B: n sekä innovaatiotarjousten avulla.

#AlsDinternational – Euroopan One & ainoa tapahtuma, joka on omistettu premium/VIP -istuin- ja vieraanvaraisuusalalle

#SportsvenueBiz

#Sportsvenuebusiness – maailman johtava markkinauutisten ja kehityksen alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.