Daktronics valaisee intrust Bank Areenalla uusilla LED -näytöillä

, kun fanit palasivat Intrust Bank Areenalle Wichitassa, Kansasissa, heille ilmoitettiin sekä viihdyttivät 25 uutta LED -näyttöä, joka on suunniteltu sekä Daktronicsin asentama (NASDAQ -Dakt) Brookingsista, Etelä -Dakota. Uusi Centerrehung -näyttöjärjestelmä on työn keskipiste, jossa on 4300 neliöjalkaa LED -tekniikkaa.

Heath Adams, Intrust Bank Areenan innovaatiopäällikkö, sanoi:

Olemme ekstaattisia ottamaan araa-kokemuksemme Intrust Bank Arenalla uudelle tasolle lisäämällä vain uuden Centerhung-videolevyn, mutta myös joukko muita erittäin näkyviä LED-näytöksiä. Raving -vieraskokemuksen tuottaminen on yksi perusarvoistamme, samoin kuin olemme tarkkoja, että nämä merkittävät päivitykset jännittävät vieraitamme tulevina vuosina.

Uudessa Centerrehungissa on neljä ulospäin kaarevaa ensisijaista näyttöä, Etelä-Korean Jalkapallomaajoukkue Paita joiden kukin on melkein 15 jalkaa korkea ja 16,5 jalkaa leveä. Ylääänismenettelyt, jotka ovat paljon yli 3 jalkaa korkeita ja 85 jalkaa kehässä, sekä alhaisemmat äänimenettelyt, jotka ovat paljon yli 3 jalkaa korkeita ja 72 jalkaa kehässä. Neljä alabotia -seulaa määräävät kukin 12,5 jalkaa korkeita ja 16,5 jalkaa suuria sekä neljä kulmakiilanäyttöä, jotka määrittävät noin 2,5 jalkaa suurta 15 jalkaa korkeaa.

Kaikki Centerrehung-näytöt toimivat 5,9 millimetrin linjavälin etäisyydellä korkeamman resoluution kuvien tarjoamiseksi ja tarjoamaan terävää, poistavat kuvantajat faneille koko areenalla. Ensisijaiset näytöt kykenevät muuttuviin materiaal vyöhykkeeseen, jonka avulla jokainen voi näyttää yhden suuren kuvan tai jakaa useisiin online-videovyöhykkeisiin, välittömiin toistoihin, ajankohtaisiin tilastoihin, grafiikkaan ja animaatioihin sekä sponsorointiviesteihin .

Daktronicsin myyntiedustaja Ryan Kuzman sanoi:

Kaikkien Daktronicsin puolesta olemme erittäin ekstaattisia paljastamaan nämä parannukset Fluminense Paita Intrust Bank Areenalle. Työskentelimme erittäin huolellisesti areenan henkilöstön kanssa heidän tarpeidensa määrittämiseksi ja varmistamaan, että heillä on kaikkein huipputekniset innovaatiot edelleen ollakseen yksi maan parhaimmista tapahtumapaikoista online-tapahtumiin.

Muita LED -näyttöjä ovat sisäänkäynnin näytöt, concurse -seinä, aula -näyttö sekä maalintekijöiden pöydät. Neljän LED-maalintekijän taulukot määrittävät kentällä minkä tahansa tyyppisissä kokoonpanoissa kentällä minkä tahansa tyyppisissä kokoonpanoissa 2 jalkaa korkeita ja 9 jalkaa suuria sekä toimintoja 6 millimetrin viivaväliä. Ne täydentävät Centerrehung -järjestelmää ylimääräisten tilastojen ja grafiikan toimittamiseksi, samalla kun mahdollisuus korostaa sponsoreita koko tapahtumien ajan.

Esitysaika
Tervetuloa faneille, kun he menevät areenalle, kaksi sisäänkäynnin näytöt määrittävät 8 jalkaa korkeita 15 jalkaa suuria sekä toimintoja 3,9 millimetrin viivavälien sekä kolme ulkoreulaa asennetaan sisäänkäyntien ympärille, joista jokainen on 3,5 jalkaa korkea 42 jalkaa pitkään sekä 10 millimetrin pikseliväli. Suuret concourse -näytön menettelyt 30 jalkaa korkeita 30 jalkaa suuret tulevien tapahtumien ja korostamiseksi sponsorien korostamiseksi. Siinä on 6 millimetrin linjaväli.

Aula-näyttötoiminto käyttää 3,9 millimetriä linjaväliä sekä menettelyjä noin 10 jalkaa korkeita 16,5 jalkaa suuria silmiin ja jakamaan lisätietoja yleisön kiinnittämiseksi jokaisessa tapahtumassa.

Daktronics sisälsi samoin sen tehokkaan show -hallintavaihtoehdon tällä asennuksella. Tämä alan johtava järjestelmä toimittaa yhdistelmän näytön hallintaohjelmistoja, maailmanluokan videoiden käsittelyä, tietojen integrointia sekä toistolaitteistoa, joka kehittää helppokäyttöisen tuotantoratkaisun.

Laitteiden asennuksen lisäksi UNAM Pumas Paita Intrust Bank Arena saa samoin aineellisen nipun, joka luodaan sekä Daktronicsin innovatiivisten palvelujen tarjoamille.

Tietoja Intrust Bank Areenasta
Intrust Bank Arena, Wichitan ensisijainen nautintopaikka, löytyy Wichitan keskustasta. Areena istuu paljon yli 15 000 vierasta ja järjestää erilaisia tapahtumia, mukaan lukien asiantuntija- ja kollegiaaliset urheilulajit, konsertit, kotitalousnäyttelyt ja liiketoimintatoiminnot. ECHL: n Wichita Thunder on kutsunut sijaintitaloa ottaen huomioon vuoden 2010.

Areena on ollut Sedgwickin alueen hallitus, samoin kuin ASM Global, maailman johtava sijainnin hallinta, mainonta ja kehitys.

ALSD Worldwide: n tuleva verkossa ja hybridi -versiot keskittyvät voittojen lisäämiseen uusien rakennusten, kunnostustöiden, palvelun laajennusten ja tekniikan avulla sekä uudelleen avaamiseen luottavaisesti. Äskettäin lisätty online-tapahtuma pidetään 15. maaliskuuta 2021.

Liverpoolin jalkapalloseuran 6.-7. Syyskuuta pidettävä hybridi -tapahtuma toimii korkean tason konferenssissa, näyttely- ja verkostoitumistapahtumissa Anfieldin, Evertonin Goodison Park- ja M&S Bank Arenan retkien lisäksi.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille
#ALSD – johtaen premium -istuinmarkkinoita viimeisen 30 vuoden ajan
#SportsvenueBiz
#sportsvenuebusiness – johtava Platform markkinauutisista, näkymistä ja kehityksestä

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.