Roryn tuotto-ajattelutapa golfin

McIlroyn ajattelutavan voittamisesta golfia pelatessa

Viime sunnuntaina Rory McIlroy voitti vuoden Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita 2014 PGA -mestaruuden. Tämä on McIlroyn neljäs merkittävä mestaruuskilpailu.

McIlroy ampui 68 ja valmistui 16 alle parin, joka noudattaa Phil Mickelsonin huolellisesti (15 alle), Rickie Fowler ja Henrik Stenson (14 alle par).

Aivan ensimmäiset yhdeksän reikää olivat karkeita McIlroylle. Hän bogeyed kaksi ensimmäisestä kuudesta reikästä, jättäen hänelle pari laukausta johdosta.

Kuinka mestarit asentavat tuloksen tuloksen?

Hän pysyi asiakkaana ja ymmärsi, että hän voisi asentaa palan takaisin …

McIlroy totesi: ”Olin kuin, okei, kokeilemme sekä ampua 30 tähän yhdeksän. Ymmärsin, että minulle oli saatavilla lintuja. Olen pelannut yhdeksän todella hyvin koko viikon. Olen todennäköisesti pelannut sitä paljon paremmin kuin kukaan kentällä, samoin kuin ymmärsin sen. ”

Kun hän pääsi takaosaan yhdeksän reikää, hän pystyi tekemään juuri sen. Hän pysyi asiakkaana antamatta “tasaista”, joka alkaa suistaa hänen vauhtiaan.

McIlroyn henkiset salaisuudet sen hiontamiseksi samoin kuin takaa:

1. Täysi luottamus kykyihisi. Rory McIlroy pelasi peliä.

”Minulla on se uskomuksen tunne nyt, kun menen jokaiseen kilpailuun, jota pelaan, että voin voittaa. Se on upea tunne. On upeaa olla itseluottamuksessasi ja itseluottamuksessasi; Ymmärtämällä, että jos voin vain pelata peliä, on suuri mahdollisuus, että kävelen voiton kanssa. ”

2. Jos sinulla on karkea alku, pysy kärsivällinen. Laita huono alkaa taaksepäin ja katso muutamia seuraavia reikiä saadaksesi takaisin vauhtia. McIlroy teki juuri sen yhdeksän takaosan aikana.

”Tänään ensimmäisen viiden tai kuuden reikän aikana tunsin olevani hieman tasainen. Tunsin olevani tasainen kuin minun piti todella kaivaa syvää ja sanoa, että tässä asiassa on jäljellä vain 12 paljon enemmän reikiä sekä sinun on vain kokeiltava ja laitettava kaikki siihen. ”

3. Usko, että voit pelata parhaasi, vaikka pelaaminen ei ole niin Sport Club Internacional Paita hienoa.

”Voit voittaa sen tällä tavalla samoin kuin tämä tyyli, se merkitsee paljon. Se tarkoittaa, että ymmärrän, että voin tehdä sen. Ymmärrän, että voin tulla käytöstä. Ymmärrän, että voin sekoittaa sen maailman parhaimpien pelaajien kanssa suuressa osassa sekä pääosassa.

Hallitsee kenttää korkeimmalla luottamuksella tänään! Osta golfaajan henkinen reuna nyt aloittamaan henkisen pelin Borussia Dortmund Paita parantaminen turnauksiin.

Opi todistettuja tekniikoita toteuttaaksesi itseluottamusta!

Koetko herkästä luottamuksesta jätettyjen osumien jälkeen, pelaamalla tiukasti tai korkeilla odotuksilla, jotka heikentävät luottamusta tai kyvyttömyyttä pelata sekä kurssilla?

Jos koet keskittymisen puutteesta, matalasta luottamuksesta tai muista henkisen pelin haasteista kurssilla, et voi saavuttaa todellista golfpotentiaaliasi …

Menestyneet golfarit ovat löytäneet tarkalleen, kuinka toteutetaan korkeimmalla luottamuksella kilpailuun, joten olemme perustaneet golfaajan Mental Edge -työkirjan sekä CD -ohjelman auttamaan sinua tekemään tämän!

Golfarin Mental Edge -ohjelma sisältää kahdeksan parasta henkistä harjoittelua, jotka lopetan henkilökohtaisten harjoittelijoiden kanssa auttaakseni heitä lisäämään henkistä peliäan ja parantamaan johdonmukaisuutta kurssilla.

Golfarin Mental Edge -ohjelma sisältää 8 luottamusta lisäävää CD-levyä, MP3-äänitallenteita sekä 8-istunnon golfarin Mental Edge -työkirjan.

Golfaajan henkinen reuna: 8 viikon suunnitelma korkeimmasta luottamuksesta

Mitä harjoittelijat sanovat?
”Mielenterveys on mitä tahansa golfissa – kyky nähdä laukaus tai linja ja luottaa siihen, että voit lyödä sitä laukausta tai puttia. Dr. Cohn on auttanut minua luottamaan peliin ja aivohalvaukseen. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Trip -voittaja

”Luottamustasoni ei ole koskaan ollut korkeampi! En osaa kertoa sinulle tarkalleen kuinka selvästi pystyin uskomaan kaikkien neljän kiertueen koulun aikana. Helppo pelisuunnitelma, jonka annoit minulle todella keskittyi minuun. Luottamustasoni ei ole koskaan ollut korkeampi turnauksen aikana. Riippumatta tarkalleen kuinka paljon painostusta oli, pystyin hallitsemaan ajatuksiani ja toteuttamaan. Sano kiitos tohtori Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA-kiertue

Opi tehokkaita golf -luottamisstrategioita!

Teetkö minkäänlaisia ​​”kalliita” henkisiä pelivirheitä preshot -rutiinisi aikana?

Katso: 6 kallista virhettä golfarit tekevät preshot -rutiininsa kanssa

Lataa täysin ilmainen golf -luottamusraportti!

Täältä löydät suosituimmat mielenterveystekniikat, jotka sinun preshot -rutiinisi tulisi sisältää, 6 menetelmää henkisen rutiinisi hajoaa, miksi päättämättömyys on pahin vastustajasi golfissa ja enemmän!

6 ‘kalliita’ virheitä golfarit tekevät preshot -rutiinillaan

Mitä asiakkaat sanovat?

“DR. Cohn, golfpelini on parantunut, koska erittäin ensimmäistä kertaa saavuin Peaksports.com -sivustoon! Annoit minulle vain riittävästi tietoa parantaaksesi heti! Sen jälkeen se oli yksinkertainen ei-brainer, joka päätyi Peaksports-tilaajaksi! Sano kiitos siitä, että auttoi minua parantamaan peliänull

Leave a Reply

Your email address will not be published.