Richmondin alueen matkailu edistää Jerrine Leeä myyntijohtajaksi

Richmondin alueen matkailuun Virginiassa on edistänyt Jerrine Leen myyntijohtajaksi, joka valvoo kaupungin kokouksia ja kokousmyyntiä sekä urheilua. Ylennys tapahtuu vain kuukausia sen jälkeen, kun Lee ylennettiin elokuussa valvomaan alueen urheilumyyntiä urheilun varapuheenjohtajana.

“Jerrine johtaa joukkueita, joilla on intohimo, yhteistyö ja innovaatio”, sanoi Richmondin alueen matkailun toimitusjohtaja Jack Berry. ”Olemme innoissamme siitä, että hän ottaa tämän laajennetun ja tärkeän roolin. Tapahtumat tuovat tuhansia kävijöitä Richmondin alueelle vuosittain tukemaan talouttamme ja elämäämme. Odotamme innolla turvallisesti uusien ryhmien tervetulleita yhteisöömme vuonna 2022 ja sen jälkeen. ”

Lee on työskennellyt Richmondin alueen matkailussa vuodesta 2016 lähtien, aloittaen kokous- ja urheilupalvelupäällikkönä ja toiminut myöhemmin urheilukehityksen johtajana. Ennen siirtymistään toimistoon hän palveli myynti- ja markkinointiroolissa Richmond Flying Squirrels Minor League Baseball -joukkueessa. Hän on myös entinen apulaisprofessori ja VCU: n jatko -ohjelman urheilujohtamiskeskuksen nykyinen neuvoa -antava toimikunnan jäsen.

“Olen innoissani siitä, että voin ottaa tämän laajennetun roolin ja työskennellä Richmondin alueen matkailun ja lainkäyttöyhteistyökumppaneidemme lahjakkaiden kohdemyynnin asiantuntijoiden kanssa tuodakseen alueelle lisää kävijöitä luovien, integroitujen ja dynaamisten myynninedistämisstrategioiden avulla”, Lee sanoi. “Richmondin alue on maailmanluokan yhteisö, ja tärkeä työmme nostaa profiilinsa uudelle yleisölle.”

Richmondin alueen matkailu sai äskettäin uudelleenjärjestelyn ja siirtyi urheiluun omaan osastoonsa. Muutossa J.C. Poma, joka työskenteli viimeksi urheilutapahtumien kanssa urheilusuhteiden johtajana, ylennettiin yhteisön suhteiden varapuheenjohtajaksi.

Vuonna 2019 yhdeksän Richmondin kymmenestä parhaasta hotellin käyttöä yöstä liittyi urheilun matkailualan tapahtumiin. Richmond järjesti yli 50 urheiluturnausta vuonna 2020, mikä tuotti arviolta 43 miljoonaa dollaria taloudellisia vaikutuksia.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.