Major League Baseball siirtää 2021 All-Star-pelin Denverille

vuodessa, jolloin Major League Baseball on yrittänyt vähentää baseballia hieman yrittäessään saada vähemmän kotimatkaa ja tuoda peliin lisää strategiaa, liiga tulee Tuo sen keskiasteen klassikko tapahtumapaikalle, joka tunnetaan joistakin pitkistä palloista, jotka lähtevät puistosta.

Major League Baseball on ilmoittanut, että Colorado Rockiesin koti Coors Field on tämän kauden All-Star-pelin uusi isäntä 13. heinäkuuta. MLB sanoi tiistaiaamuna julkaistussa lausunnossa, että Rockies valittiin, koska se oli jo Tarjousprosessi tulevan All-Star-pelin isännöimiseksi.

“Major League Baseball on kiitollinen Rockiesille, Denverin kaupungille ja Coloradon osavaltiolle heidän tuestaan tämän kesän All-Star-peliin”, MLB: n komissaari Rob Manfred sanoi. ”Arvostamme heidän joustavuuttaan ja innostustaan toimittaa ensiluokkainen tapahtuma pelillemme ja alueellemme. Odotamme juhlia urheilumme parhaita pelaajia ja viihdyttäviä faneja ympäri maailmaa. ”

Denver isännöi viimeksi vuoden 1998 All-Star-peliä, kun American League voitti 13-8. Major League Baseball ilmoitti viime perjantaina siirtävänsä peliä Atlantasta sen jälkeen, kun Georgian osavaltion uusi laki hyväksyttiin, joka sisältää äänestysrajoitukset postitse ja suuremman lainsäädännöllisen valvontaa vaalien järjestämisestä.

“Olemme innostuneita järjestämään tämän vuoden All-Star-juhlia Coors Fieldillä”, sanoi Rockiesin operatiivinen johtaja Greg Feasel. ”Olemme vakuuttuneita siitä, että organisaatiomme yhdessä kaupungin, osavaltion, Denverin ja Denverin urheilukomission kanssa kykenevät järjestämään tämän päätapahtuman suhteellisen nopeaan aikatauluun jo tehtyjen valmistelujen takia. Kesä Coloradossa on jotain, jota kaikkien maassa tulisi kokea, ja omaksumme tämän mahdollisuuden esitellä upea pallokenttämme ja kaiken kaupungin, osavaltion ja alueen tarjoamiseksi. ”

Milwaukee ja Pittsburgh olivat muita MLB-kaupunkeja, jotka olivat julkisesti lobbaaneet All-Star-peliin; Milwaukee on saattanut olla järkevää paikkana, jossa Hank Aaron aloitti uransa, mutta oli myös sivusto Eintracht Frankfurt Paita surullisen vuoden 2002 sidottuun peliin. Pittsburgh isännöi vuonna 2006; Sekä Milwaukee että Pittsburgh myös tässä vaiheessa sallivat vähemmän faneja peleissä kuin Colorado. Vaikka Milwaukee sallii 10 500 ja Pittsburgh sallii 7 900, kalliot sallivat jo 42,5 prosenttia kapasiteetista, mikä on yli 21 300 fania.

Denverillä on myös enemmän kuin baseball -syitä olla uusi isäntä. McGregor Square, uusi 659 000 neliöjalkaa, sekakäyttöinen kehitys kadun toisella puolella Ballparkista, avattiin maaliskuussa hotellin, asunnon, ravintoloiden ja vähittäiskaupan kanssa sekä ulkoplazan kanssa.

Colorado on poliittisesti vastakohta Georgialle, jolloin ihmiset voivat äänestää postin kautta ja ihmiset rekisteröitiin automaattisen rekisteröinnin avulla. Coloradon kuvernööri Jared Polis, kun hänet valittiin vuonna 2018, tuli ensimmäinen avoimesti homo, joka valittiin valtion kuvernööriksi. Polis oli kampanjoinut Liverpool FC Paita pelin siirtämistä Denveriin pian sen jälkeen, kun MLB: n päätös siirtää peli Atlantasta ilmoitettiin.

“Kuvernööri tietää, että Colorado on All-Star-pelin paras koti, etenkin koska Coloradolla on myös vahvoja lakeja, joiden avulla äänestäjät voivat heittää laillisia äänestyskierroksiaan valitsemallaan tavalla, mukaan lukien postitse tai henkilökohtaisesti”, sanoi Shelby Wieman, tiedottaja Polikselle viikonloppuna. “Kuvernööri polttaa puhelimia seuraavien päivien aikana River Plate Paita nähdäkseen, onko aukko All-Star-pelin tuomiseksi Denveriin.”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.