Kuinka tehdä parhaasi kokeiluissa

, mikä estää urheilijoita suorittamasta parhaansa kokeiluissa?

Kokeilut tai pätevyys voi olla ahdistunut aika monille urheilijoille.

Kokeiletko tai pääset matkalla matkustavaan joukkueeseen, valituun joukkueeseen, lukion joukkueeseen tai yliopistojoukkueeseen, sinun on oltava pelin kärjessä, jotta saat parhaat mahdollisuudet ansaita paikka.

Valitettavasti jotkut urheilijat saavat omalla tavallaan ja ovat selvästi alle normaalin pelitasonsa. Syyllinen, joka aiheuttaa urheilijoiden DO -kokeilun alla, on väärin sijoitettu painopiste.

Urheilijat, joilla on vaikeuksia suorittaa potentiaaliaan, keskittyvät yleensä kolmeen asiaan:

1. Yritetään tehdä vaikutuksen valmennushenkilökunnalle.
Kun etsit vaikuttavan valmennushenkilökunnalle, paljon aikaa, sinusta tuntuu, että sinun on oltava täydellinen … tehdä paras passi, osu paras lasku, tehdä paras heitto jne.

Kun etsit täydellisyyttä, kasaa paljon enemmän painostusta itsellesi, yritä kovemmin ja joissakin tapauksissa pakotat pelisi. Valmennushenkilökunta ei yritä löytää sinua täydelliseksi.

Valmentajat arvioivat potentiaaliasi, kuinka hyvin teet stressaavissa olosuhteissa ja kuinka palaat virheistä.

2. Pysyi muiden urheilijoiden kanssa, jotka kokeilevat joukkuetta.
Vertailujen tekeminen muihin urheilijoihin on luottamusta tappaja ja suorituskyvyn tuhoaja. Huolestuminen siitä, kuinka suoritat verrattuna Aston Villa FC Paita muihin, vie keskittymisen pelistäsi.

Sillä ei todellakaan ole väliä kuinka muut urheilijat esiintyvät. Sitä et voi hallita. Hallinnassasi olevat asiat ovat miten suoritat, ponnistelutasosi ja toiminnasi virheisiin tai väärinkäytöksiin.

3. Huolehtiminen joukkueen tekemisestä.
Tulevaisuuden huolestuminen estää sinua esiintymästä vapaasti ja varmasti nykyhetkellä. Tietysti haluat kertoa muille, että olet tehnyt joukkueen, mutta et voi tehdä parhaasi sillä hetkellä, kun huolestut leikkauksesta tulevaisuudessa.

Paras mahdollisuus onnistuneeseen kokeiluun on pysyä keskittyneenä peliisi ja antaa maksimaalista vaivaa riippumatta siitä, mitä tapahtuu kokeilun aikana.

Tässä on ja esimerkki pro -joukkoista, jotka koskevat mitä tahansa urheilua …

Mike Vecchione on Union Collegessa sijaitseva jääkiekkoilija, joka allekirjoitti Philadelphia Flyersin kanssa viime maaliskuussa ja yrittää tehdä joukkueesta tulevana kaudella.

Vecchione on aloittelijana, että lentolehtisten tekeminen on numeropeli. Joukkueessa on paljon lahjakkaita pelaajia, jotka kilpailevat rajoitetun määrän paikkoja. Kilpailun tasosta riippumatta Vecchione on tajunnut pysyvän keskittymisen itseensä.

Vecchione: ”Jos olen huolissani kaikesta, mitä kaikki muut tekevät, menetän seuran mitä teen. Sinun on huolehdittava siitä, mitä voit hallita, ja olen ollut melko hyvä tekemään niin. Mielestäni se on iso syy, miksi istun täällä. ”

Ollaksesi paras kokeiluissa, sinun on keskityttävä sinuun!

Kuinka menestyä hyvin kokeiluissa tai karsinnassa:
Keskity siihen, mitä teet täällä ja nyt. Keskity yhteen vuoroon, rutiiniin, sävelkorkeuteen, poraukseen tai ampumiseen kerrallaan. Heti kun se on valmis, älä tuomitse sitä, anna sen mennä ja keskittyä seuraavaan.

Yritä olla tekniikan kokeilu karsinnassa tarpeen olla paras tai erottuva. Pelaa itsessäsi – käytä sinä päivänä olevia taitoja ja älä paina tai huolestu virheiden tekemisestä.

Hyvä alku on saada kopio keskittyneestä urheilijan ääni- ja työkirjaohjelmasta, Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita joka auttaa sinua keskittymään prosessiin lopputuloksen sijasta …

Paranna keskittymistä urheiluun!

Jos olet urheilija, joka on usein hajamielinen, menettää keskittymisensä kilpailussa tai haluaa oppia paljon enemmän siitä, kuinka keskittyä paremmin paineen alaisena, keskittynyt urheilija on sinulle!

Keskittyminen ja kyky keskittyä vastoinkäymisissä on mitä mestaruusurheilijat tekevät parhaiten.

Se vie vain yhden häiriötekijän päästäksesi mielesi menettämiseen kriittisen pisteen, kaipaamaan puttia tai menettämään sekunnin kierrosaikasta. Sinulla ei ole varaa antaa häiriötekijöiden kulkemista villinä mielessäsi ja saa sinut tekemään virheitä kriittisinä aikoina pelissä!

Kohdennettu Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita urheilija on täydellinen järjestelmä, joka näyttää sinulle, kuinka keskittyä mestariin ja valjastaa vyöhykkeen voima Focus jokaisessa solmiossa, joka astuu pelikenttään, tuomioistuimeen, seuraamaan tai kurssiin käytännössä ja peleissä!

Tämä työkirja- ja CD -ohjelma koostuu kahdesta äänikerroksesta, jotka sisältävät 14 päivän painopistealueiden parantamisen harjoituksia ja perustiedot, jotka seuraavat työkirjaa, joka ohjaa sinua jokaisen 14 päivän ajan, auttaa sinua soveltamaan strategioita ja mukauttaa harjoitukset henkilökohtaisiin keskittymishaasteisiin.

Löydä:

Kuinka tunnistaa nopeasti häiriötekijät, jotka sabotoivat keskittymistäsi ja kuinka keskittyä nopeasti häiriötekijöiden jälkeen.

Kuinka käyttää pregame -rutiineja, jotka auttavat sinua hyödyntämään vyöhykkeen keskittymisen voimaa ennen kilpailua.

Kuinka käyttää preshot-rutiineja ennen laukausta tai palvelee sinua olemaan paljon enemmän tehtäväkeskeistä sen sijaan, että huolehdittaisi tuloksista.

Opi paljon enemmän yhdestä paljon suosituista CD -ohjelmistamme luottavaisessa urheilija -sarjassa…

Kohdennettu urheilija: 14 päivän suunnitelma huomattavalle keskittymiselle

Mitä asiakkaat sanovat henkisestä pelistämme PRnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.