RIO 2016: Sarah Groff True jahtaa triathlon Gold

Ylä -laakson urheilumaisemahdollisuudet kulkee vuoden 2016 peleihin pyrkiessään olympiamitaliin tänä viikonloppuna naisten yksilöllisessä triatlonissa tänä lauantaina klo 10.00. Voit nauttia tapahtumasta täällä NBC: ssä.

10. heinäkuuta Sarah Groff True oli istuimensa reunalla. Hanoverin triatlonisti, N. H., pääsi melkein vuosi sitten olympiajoukkueen paikkaan. Sinä päivänä hänen aviomiehensä, juoksija Ben True, kilpaili Oregonin olympiakokeiden finaalissa 5000 metrin tapahtumassa. Jos hän sijoittui kolmen parhaan joukkoon, hän olisi menossa Rioon hänen kanssaan kilpailijana, kilpailemalla samana päivänä eri kurinalaisuudessa – ensimmäinen aviomies/vaimo -duo tehdäkseen niin.

Kolminkertainen Yhdysvaltain 15K-mestari Ben True päättyi viidenneksi-puolitoista sekuntia kolmannen sijan maalistajan takana.

“Se on edelleen melko raakaa”, Sarah True sanoi puhelinhaastattelussa muutamaa päivää myöhemmin. ”Positiivinen ja kielteinen urheilija, joka on naimisissa toisen urheilijan kanssa, on se, että tiedät miltä se on, tiedät kuinka se muuttaa jonkun toisen elämää. Jotta Ben on puolen sekunnin lyhyt jostakin, josta hän on työskennellyt vuosikymmenen ajan … En tiedä tarkalleen miltä hänestä tuntuu, mutta voin ajatella, että olen ollut samanlaisessa asemassa. ”

Kilpailun sijasta Ben on siellä hurraten häntä. Sarahin perhe on myös siellä, mukaan lukien hänen sisarensa Lauren Groff, Kansallinen kirja-palkinnon suorittanut Fates and Furies -kirjailija, kirjaa, jonka presidentti Obama valitsi suosikkinsa vuonna 2015.

Sen jälkeen kun hänen edustajansa esittelivät, Sarah ja Dartmouth Grad Ben True ovat olleet kiinnitys Ylä -Valley Sports -maailmassa. Se on paikka, jota Sarah kuvaa ”vähän leimaamiseksi kestävyysurheiluun. Yhteisö on erittäin aktiivinen – täällä on urheilukulttuuria ja meillä on niin upea koulutuspaikka. Ben ja minä voisimme elää missä tahansa maailmassa, mutta päätämme asua siellä. Syksy, kevät ja kesä Se on paras paikka kouluttaa maailmassa. ”

Valmistuttuaan Middleburystä vuonna 2004, Sarah aloitti kilpa -triatlonit. Vuonna 2007 hän oli ITU Aquathlonin maailmanmestari. Vuoteen 2011 mennessä hän oli Yhdysvaltain Triathlon -olympia/ITU -urheilija ja pääsi Lontoon 2012 olympialaisiin. Sarah järkytti jopa itseään sijoittamalla neljännen Lontoossa. Mutta se oli karvasmakeinen viimeistely: hän oli vain 10 sekuntia pronssimitalistin takana.

“Vahvisin itselleni silloin, että voisin olla mitali haastaja”, hän sanoo. “Tällä kertaa haluan kilpailla ikään kuin olisin mitali haastaja.” Ottaen huomioon, että vuonna 2012 Sarah on muuttanut valmentajia, naimisissa Ben True ja saanut luottamusta. Vuonna 2014 hän ansaitsi ensimmäisen maailman triatlonisarjan voiton ITU World Tikku Tukholmassa, kilpailussa, jonka hän voitti uudelleen vuonna 2015. Hän päättyi viime kaudella kolmanneksi maailmassa ja varmisti paikansa Yhdysvaltain olympiajoukkueessa.

“Tällä kertaa koulutukseni ei ole paljon erilaista”, hän sanoo Rion olympialaisista. ”Mutta niin suuri osa siitä on visualisointia – se on kaikki henkistä. Se on tarkoitus, jolla harjoittelet. En ajattele vain maalilinjaa. Nyt ajattelen itseäni mitalien sekoituksessa. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.