Omaksua paine ylitöiden peleissä

tarkalleen kuinka reagoida hyvin korkeapainetilanteissa

Kuinka pelaat paineen alla? Mitä olosuhteita löydät urheilusi aikana stressaavimpana?

Pudotuspelejä, eliminointipelejä ja läheisten pelien viimeisiä minuutteja ovat stressaavia monille urheilijoille. Koska kilpailun arvo on suurempi, paineurheilijoiden mielestä voi olla nouseva.

Ylityöpelit ovat erityisen stressaavia joillekin urheilijoille.

Baseballissa syöttäjä voi tuntea kasvavan paineen työskennellä ylimääräisten sisävuoroiden hilloista. Paine saattaa aiheuttaa hänelle kaatumisen ja menettää komennon kentälleen.

Golfissa paine voi aiheuttaa pelaajan hallinnan yli ja yrittää lyödä parhaita laukauksia, mikä johtaa siihen, että pallo ei lyö niin kiinteää tai suoraa.

Koripallossa pelaaja, joka tuntee painetta pelin viimeisen minuutin aikana, voi pakottaa laukauksia sen sijaan, että yrittäisi löytää avoimen joukkuetoverin.

Syyt tunteen lisääntymiseen ylityötilanteissa: * Saatat haluta saada pelin nopeasti yli, sen sijaan, että odotat kärsivällisesti mahdollisuuksia pisteet.

* Haluat ehkä olla sankari ja voittaa pelin joukkueelle sen sijaan, että saat joukkuetoverisi mukaan tai pelaamaan yksikkönä.

* Saatat tuntea, että joukkue riippuu sinusta ohjaamaan joukkuetta voittoon.

Kun tunnet kohotetun paineen, pelaat kireää, paina ja teet kalliita virheitä.

Äärimmäisellä paineella pelaaminen johtaa harvoin korkeuden suorituskykyyn.

Ylityöhön tärkeätä on paineen hallinta ja pelaaminen itsessäsi.

NHL: ssä ylityöpeli on usein. Vuoden 2021 rutiinikauden ottelussa, jossa Minnesota Wild käsitteli Los Angeles Kingsin kanssa, peli yhdistettiin 3-3 otsikkoon ylityöhön.

Ajan myötä ylityöt olivat Minnesotan hyökkääjä mattojen Zuccarello kiertänyt puolustajien välisen passin joukkuetoverinsa Matt Dumbaan. Dumba hajotti taitavasti maalivahdin ja teki maalin viimeisissä sekunneissa ylityöhön, jotta villi voi voittoa 4-3.

Voitto oli Wildin neljäs ylityöhön menestys kaudella 2021, samoin kuin Dumban maali rikkoi franchising -ennätyksen monille miehityksen ylityötapauksille.

Miksi Dumba on onnistunut ylitöissä?

Dumba ei ymmärrä tai yritä pakottaa peliä. Sen sijaan Dumba pitää painostuksen loitolla pelaamalla itsessään ja keskittymällä toimintaan, kun se etenee jäällä.

Dumba: ”En edes ajatellut. Keskittyin vain ihanteellisen pelin tekemiseen ja en yrittänyt pakottaa sitä. Juuri niin tapahtui, että Zuccy pystyi löytämään minut. ”

Paineen hallinta ei tarkoita paineesta eroon, FC Porto Paita se osoittaa reagoivan hyvin painetilanteisiin.

Paineen selviytyminen on hyvin henkisten Tottenham Hotspur Paita kykyjäsi. Löytäminen vain ihanteellisen painevalikoiman säilyttämiseksi auttaa sinua olemaan pelisi kärjessä riippumatta siitä, onko kyse rutiinikauden pelistä, ylityöistä vai pudotuspeleistä.

Kuinka käsitellä painetta ylityöpeleissä:

1. Hyväksy paine jotain, joka nostaa peliäsi ja antaa paljon enemmän energiaa tehdä hyvin.

2. Hyödynnä hengitystä, venyttämistä, hetkessä pysymistä ja riippuvaisia ​​taitoistasi tehdä hyvin paineen alaisena.

3. Pelaa itsessäsi ja yritä pakottaa toiminta pelatessaan ylitöitä.

Paineen hallinta on henkinen taito, joka kaikilla urheilijoilla on oltava työkalupakissaan. Ota meihin yhteyttä saadaksesi paljon lisätietoja yhdestä Cerezo Osaka Paita henkisestä valmennuksesta, jos et saa tehtävää painetilanteissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit henkisestä sitkeydestä:

Tom Brady ja henkinen sitkeys
3 salaisuutta vahvan kilpailun loppuun saattamiseen
Älä anna vastoinkäymisten vaikuttaa peliin urheilussa

Positiivinen urheilija: 14 päivän suunnitelma erittäin itseluottamusta varten

”Positiivinen urheilija” on uraauurtava järjestelmä, joka näyttää sinulle tarkalleen kuinka uskoa kuin mestari ja on äärimmäinen itsetunto aina, kun astut pelikentälle, tuomioistuimelle, seurata tai kurssille.

”Positiivinen urheilija” koostuu kahdesta äänen CD -levystä (tai digitaalisesta latauksesta), joka sisältää 14 päivän luottamusta polttoaineharjoituksia, sekä peruskirjan noudattamiseksi, joka ohjaa sinua 14 päivää, auttaa soveltamaan strategioita ja räätälöidä Harjoitukset henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Alla voit ostaa digitaalisen latausversion tai lähettää sinulle ohjelman.

Osta digitaalinen versio

Hanki Audio CD -versio

Leave a Reply

Your email address will not be published.