ESPORTS -areena, joka on suunniteltu Bristolille, Englantille

Uutta esports -areenaa ehdotetaan Länsi -Englannin erikoiskoulutuksen instituuttiin, joka on entistä enemmän koulutusopistosivusto Bristolissa, Englannissa, johon sisältyy myös teknologiakasvatuskomponentti.

South Gloucestershire & Stroud College on kutsunut NLA Europe Limitedin luomaan konseptin tällaisen sivuston ympärille, mikä lisäisi uuden luovan tekniikan ja esport -koulutuksen ja opiskelijoiden majoituksen koulutustieteellisiä tiedekuntia. Sitä korostetaan 1 400–1 500-paikkaisella eSports-areenalla, jolla on globaali digitaalinen suoratoisto.

Hankkeessa olisi tavoite avauspäivä syyskuussa 2023. UKIE, pelien ja interaktiivisen kodin viihteen teollisuuselin, ilmoitti äskettäin, että ESPORTS antaa lähes 148 miljoonaa dollaria Ison -Britannian talouteen.

“Työskentelemällä SGS: n kanssa maailmanluokan, tulevaisuuden digitaalisen koulutuksen ja eSports-koulutus- ja Borussia Monchengladbach Paita tapahtumatilojen Liverpool FC Paita toimittamiseksi, ehdotettu viisas tiedekunnan kehittäminen saa Bristolin ja Lounaisen tiukasti maailmanlaajuisen eSports-kartan päälle”, NLA: n toimitusjohtaja Chris Turner sanoi. ”Syntynyt South Gloucestershiressä ja valmistunut Bristolin yliopistosta, minulle on etuoikeus johtaa hanketta, joka tarjoaa taloudellisia ja työllistymismahdollisuuksia sosiaalisesti heikommassa Manchester United Paita asemassa oleville koulunkäyttäjille ja suuren uudelleentarkastelumahdollisuuden Bristolin nykyiselle työvoimaan digitaaliteollisuudessa tulevaisuus.”

NLA ilmoitti äskettäin Skotlannin Dundeen kaupungin 4000-paikkaisesta eSports-areenasta ja kampuksesta, joka sisältää vapaa-ajan tilat, vähittäiskaupan ja live/työtilan pelaamisen lisäksi.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.