Vermont Backcountry Alliancen

Hei siellä VT Backcountry Alliance (VTBC) -kumppanit –

Hyvää syksyä!

Haluamme kutsua sinut osallistumaan ja auttamaan AZ Alkmaar Paita meitä levittämään sanaa tulevasta toisesta vuotuisesta VT -backcountry -foorumista (ja juhla) torstaina 6. marraskuuta Rochesterissa, US Sassuolo Paita VT. Tapahtumaa isännöivät VTBC: n ja vanhempien organisaatiomme, Catamount Trail Assoc. (CTA), samoin kuin Rochester Area Sports Trails Alliance (Rasta). Illasta saavat tuotot hyötyvät VTBC: stä ja Rastasta.

Tutustu ja lähetä eteenpäin FB: n varalta, joka tarjoaa tapahtuman täältä.

Foorumin tavoitteenamme on toimittaa joitain vankkoja päivityksiä, jotka liittyvät projekteihin ja ohjelmiin, joita VTBC, CTA ja Rasta ajavat, samoin kuin saada yleisö/yhteisö osallistumaan “Vermontin backcountry -tulevaisuuden” vankkaan aivoriihiin. Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta milloin tahansa.

Kuinka voit auttaa…

Suunnittelemme suurta arpaamista ulkovarusteita, joista myymme arpajaisia ​​lippuja ovella ja illalla (5 dollaria, 5 dollaria 20 dollaria, 12 40 dollaria), ennen palkintoja klo 21.00. Etsimme hienoja arpajaisia, jotka muut ovat valmiita osallistumaan. Ole hyvä ja lähetä sähköpostia takaisin, jos sinulla on jotain, jotta voit nousta sisään tai voit ehdottaa jotakuta, johon meidän on tavoitettava.

Ja etsimme edelleen johtoja tai apua seuraavissa:

– Jotkut elävää musiikkia, joka voi todella saada hyvän väkijoukon tanssimaan ainakin vankan tunnin

-Lahjoitukset 1-2-astiasta olutta

Viimeiseksi, illalla on potent -elementti, joten tuo namia ruokalaji jakamaan, jos aiot osallistua tapahtumaan.

Ole hyvä ja tunne River Plate Paita tämän lähettämistä jokaiselle muulle muulle, jonka tunnet tukevan VTBC: n tehtävää, ohjelmia ja projekteja (ja CC: meitä pitämään meidät myös silmukassa.) Muista tarkistaa VTBC -verkkosivustomme ja pitää välilehtiä Myös FB -sivullamme.

Kiitos vielä kerran, ja olkaamme yhteydessä,

Brian/VTBC

Leave a Reply

Your email address will not be published.