Suojaa James Ehlersin monia Basic Best

Rivers kutoo kankaan elämäämme vermontereina, ihmisinä, jotka asuvat ja juhlivat ulkona. Järvet – paikkoja, joita uimme, vene, mela ja kalat – antavat elämänlaatuamme.

Entisenä charter -purjehduskapteenina, ammatillisen kalastus- ja metsästysoppaana ja nyt suojelujärjestön johtajana vesi on kulkenut elämäni täällä Vermontissa. Se tekee niin lapsilleni ja odotan lukuisia lukemista tätä.

Champlain International -järvellä (LCI), organisaatio, jonka olen onnekas johtamaan, näen ensi käden sekä vesijomme taloudellisen arvon että sosiaalisen arvon. Viimeisen 34 vuoden ajan LCI on vetänyt kymmeniä tuhansia kalastajia ympäri maata juhlimaan perheen, ystävien ja kalastuksen isäntäpäivänä Derbyn aikana, jotka laitamme joka kesäkuussa Champlain -järvelle ja hänen sivujokilleen. Lähes 5000 osallistui viimeiseen Derby -viikonloppuna, rituaali monille perheille ja telttarahastomme uimattavien, juomakelpoisten, kalattavien vesien tukemiseksi. Kalastus on rituaali monille näistä perheistä. Jotkut ovat vaihtaneet häät lupauksia tapahtumassa. Toiset ovat kirjaimellisesti ottaneet LCI-hatut ja t-paidat vakavasti heidän kanssaan.

Kalastajat polttavat myös talouttamme, mikä tuo vuosittain 200 miljoonan dollarin infuusion. Suurin osa näistä dollareista käytetään maaseutuyhteisöissämme, joissa nämä tulot eivät ole vain kakun jäätämistä, vaan itse kakkua. Tämä on rahaa, joka tulee riippumatta siitä, onko rinteillä puita tai lumen lehtiä, mutta Atalanta BC Paita puhdasta vettä ja terveellisestä kalastuksesta riippuu rahaa, mikä osoittaa jälleen kerran, kuinka taloutemme ja ekologiamme ovat kiinteästi yhteydessä toisiinsa. Juuri tämän näkökulman ja suuren vastuuntunton kanssa menetän ympärillään olevat ponnistelumme, jotka käsittelevät nyt veden laatuun aiheuttamia riskejä.

Muutaman viime vuoden aikana teollisen maatalouden ja kehittyneen maiseman vahingolliset ravintoaineet ja patogeenien pilaantuminen ovat kuitenkin aiheuttaneet tuhoa vesillämme ja yhteisöillä, kuten St. Albans, Carmi, Bridport, Panton, Burlington, Newport, Shelburne ja lukuisat muut . Club America Paita Muodolliset rannan sulkemiset tapahtuvat nyt enemmän. Jotkut Champlain -järven yhteisöt menevät ilman kunnallista vettä viikkojen ajan säiliöaluksista Watford FC Paita riippuen kuljetusvedestä tai kääntymästä kaupalliseen pullotettuun veteen. Mädäntyvä kala kasaantuu rannoille, mikä vaatii yhteisön laajuisia siivoustoimia. Blue-Green Leae Blooms Choke Mississquoi Bay ja järven eteläosat lähettäen rikkaita hajuja ja sulkeutuen lähinnä vesiä. Georgiassa, jossa ongelma on ollut erityisen huono, järven edessä olevat kiinteistöt ovat menettäneet arvon, aiheuttaen suuren luettelon laskun 1,8 miljoonalla dollarilla.

Tämän märän toukokuun ja kesäkuun aikana näimme paljon enemmän kuin 34 jätevesien vuotoja lähettävän kaiken fosforista uloste -aineeseen Champlain -järveen. Yli 25 päivää pelkästään Vergennesin viisi vuotoja hävitti 700 000 gallonaa Otter Creekiin – vastaava, mitä 116 maitokuorma -autoa voi kantaa. Nämä vuodot ovat laillisia, väistämättömiä, sanovat jotkut ikääntyvien viemärien ja vedenkäsittelylaitosten takia. Vaikea kuvitella valtion etiikasta kunnioitetussa valtiossa.

Vermontin puhtaan vesilaki, joka allekirjoitettiin lakiin viime kesäkuussa, ja muut äskettäiset lainsäädäntöyritykset parantaa vesiemme tilaa, ovat saattaneet olla poliittinen menestys. He ehdottavat toimenpiteitä maatalouskäytäntöjen parantamiseksi ja maatilan ja tien valumisen rajoittamiseksi. Mutta meillä on edelleen ekologinen sotku. Jos luotamme samanlaiseen ajatteluun, joka aiheutti ongelman sen ratkaisemiseksi – väärän lähtökohdan, jonka mukaan laimennus on pilaantumisen palvelu – meidän pitäisi odottaa paljon enemmän rannan sulkemisia, paljon enemmän juomavesiasioita, paljon enemmän menetettyjä matkailu- ja virkistystuloja . Tällä on vaikutuksia kiinteistövero- ja koulutusrahoitusvaikutuksiin, ja rehellisesti sanottuna se johtaa vain paljon enemmän kurjuutta.

Suurilla haasteilla on kuitenkin suuria mahdollisuuksia. Kun tarpeeksi meistä vetäytyy vaatimaan 2000 -luvun ratkaisuja paikallisilta, osavaltioilta ja liittovaltion virkamiehiltämme, yrityksen johtajiltamme ja itseltämme voimme ja vaikuttaa puhtaan vesitalouden. Työskentelemällä fysiikan ja kemian peruslakien kanssa sen sijaan, että jättäisimme ne huomiotta, kun olemme yrittäneet viimeistellä nyt ilmeisillä kauhistuttavilla vaikutuksilla, voimme muuttaa sen, mitä tällä hetkellä tunnistamme ympäristömme saastuttavan hyödykkeen, turvata vesivarannot ja turvatarvikkeemme ja turvatarvikkeitamme ja turvatarvikkeemme turvaamiseksi ja Korjaa virkistysvesi.

Palvelut ovat monipuolisia, mutta niitä on olemassa. Ravinteiden polttoaineen reaktorit, jotka käyttävät levien sieppaamista ja muuntamista-rekisteröityjä-synnynnäinen energia nykyisissä ”jäte” -virroilla bioplastien, luonnollisten väriainten, raaka-aineiden ja vakaiden lannoitteiden tuotteisiin. Biokaasun kasvit muuttavat ihmisen ja eläinten ulosteiden käyttökelpoisia polttoainetta ja sähköä ympäri maailmaa. Ekologiset, kompostointi käymälät voivat lievittää meitä riippuvuudestamme maaseutuyhteisöjen kalliista, kestämättömistä keskitetyistä jäteveden tiloista. Sentrifugijärjestelmät voivat muuttaa nestemäistä jätettä kiinteään fosforiin, joka kieltää DEP: nnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.