Jopa Roger Federer menettää Focus

, joka on keskittynyt otteluihin

Roger Federer demoralisoi Novak Djokovicia Cincinnati Masters -kilpailussa, joka voitti äskettäin nopeasti 6-1, 7-5.

“Se näyttää vakuuttavalta, 6-1, 7-5, vaikka muutama seikka täällä tai siellä, keskittymäsi ei ole oikein taukopisteeseen, ehkä olet paljon parempi mies, mutta lopulta menetät, koska menetit keskittymisen Suurimmat kohdat ”, Federer sanoi. “Siksi sinun täytyy aina työntää itseäsi.”

Riippumatta siitä, mikä on pisteet, keskittymisen säilyttäminen on tärkeää suorituskykyllesi. Jotkut pelaajat menettävät pisteitä tai pelejä, koska he menettävät keskittymisen vain peliin tai kahteen.

Federer oli laskenut 0-3 toisessa voitettuaan ensimmäisen helposti. Hän menetti henkisen reunansa vain yhden hetken. Hän rannikko hänen kykynsä. Hän ei muista keskittyä maksimiin.

Oliko hän hajamielinen?
Ei. Uskon, että hän päästi vain hetkeksi ja löysi itsensä 0-3.

Mutta monien pelaajien on helppoa saada hajamielinen ja menettää keskittymisensä.

Kun aloitat keskittymisen vääriin asioihin, suorituskyky kärsii. Voit tehdä enemmän pakottamattomia virheitä, koska et suorita tai unohtaa pelisuunnitelmasi.

Kriittiset kohdat saattavat aiheuttaa myös keskittymisen.

Kun olet murtautumassa tai palvelet ottelua varten, saatat ajatella: “Mitä tapahtuu, jos menetän tämän pelin?” Tämä voi johtaa enemmän jännitykseen, yrittäen estää virheitä tai odotuksia siitä, kuinka sinun pitäisi suorittaa.

Kuinka yksi maailman parhaimmista pelaajista – tai maailman parhaimmista pelaajista – myöntää menettävänsä keskittymisensä finaalissa?

Yksinkertainen. Hän on ihminen. Olet ihminen. Et voi olla täydellinen keskittymiselläsi koko ajan.

Intensiteetin pettymys voi johtaa keskittymisen vähentymiseen. Aivan ensimmäisen sarjan valtavan voittaminen voi johtaa pieneen pääsyyn peliin.

Muut tekijät voivat vaikuttaa myös henkiseen painopisteeseesi.

Kun olet väsynyt, voit yrittää keskittyä kohtaan. Kun tämä tapahtuu, voit pelata pari löysää pistettä, päätyi turhautumiseen ja olla vaikeaa palauttaa takaisin virheistäsi. Federer toteaa “työntää itseäsi”, kun menetät keskittymistä.

On melkein mahdotonta pysyä keskittyneenä koko Wolverhampton Wanderers Paita ottelun 2-3 tunnin ajan. Kun olet väsynyt, usko keskittymään vaikeaksi muutaman sekunnin ajan (yksi piste tai 3 laukausta) ja rentoutua sitten keskittymistäsi. Hyödynnä aikaa pisteiden ja muutosten välillä rentoutuaksesi ja ryhmittyäksesi uudelleen.

Tennispsykologian vinkki tänään
Vauhti ja intensiteetti puolellasi. He ovat hyviä ystäviäsi, kun on keskittynyt.

Älä ota yksinkertaisen hyvin ensimmäisen sarjan avulla saada sinut nukkumaan toisessa. Pidä ”terälehti mitalille” ja käsittele voimakkuutta ottelun aikana.

Opi todistettuja henkisiä pelistrategioita suorittaaksesi hienointa kentällä!

Suoritatko (tai pelaajasi) yhtä paljon kuin kykysi kilpailussa?

Tuotko hienoimman ja eniten positiivisen pelin otteluihin?

Menestyneet tennispelaajat ovat löytäneet tarkalleen, kuinka suorittaa lopullisesti luottamus turnauksiin.

Jos olet valmis parantamaan henkistä sitkeyttä ja suorittamaan lopullisen itseluottamuksen otteluissa, tennis luottamus: Kilpailun pelaajien henkinen Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita sitkeys voi auttaa sinua tekemään tämän!

Käytä tennisluottamusta auttamaan henkisen kovuuden lisäämiseen tennisissä ja löytämään sekä voimakkaita ja todistettuja henkisiä pelistrategioita, jotka ovat auttaneet asiantuntijoiden urheilijoita voittamaan!

Tennis luottamus: Kilpailupelaajien henkinen sitkeys

Mitä mielenterveysasiakkaat sanovat?
”Kiitos kaikesta tiedosta, työkaluista, materiaalista sekä ohjauksesta, jonka olet antanut minulle koko tämän kurssin. Se oli todella erinomainen kokemus. Odotan eteenpäin tämän henkisen koulutusjärjestelmän integrointia paitsi klubin harjoittelijoille, mutta tuo kuitenkin myös tämä upea koulutus ulkopuolelle urheilijoille, jotka todella ovat sitoutuneita, ja tavoitteena saavuttaa huipputeknionsa. ”
~ Tim Whitehead, Head Tennis Professional, MGCP

Lataa ilmainen tennispsykologiaraportti!

Tutustu, jos teet yhden tai useamman näistä “kalliista” pakottamattomista henkisistä pelivirheistä otteluiden aikana!

Lataa ilmainen tennispsykologiaraportti:

Kuusi pakottamatonta “henkistä peliä” -virheitä tennispelaajat tekevät pisteiden välillä

Löydät:

Kuinka mielesi voi olla hienoin tai pahin hallussaan tuomioistuimessa.

Jos käytät mieltäsi tehokkaasti pisteiden välillä.

Yksi strategia, joka voi auttaa sinua pääsemään viimeiseen kohtaan.

Suosituimmat henkiset pelitaitot, joita vaaditaan hallita lisäämään luottamustasi ja pisteiden välistä suorituskykyä.

Napsauta täältä ladataksesi ilmaisen raportin tänään: kuusi pakottamatonta “henkistä peliä” -virheitä tennispelaajat tekevät pisteiden välillä

Mitä tennispelaajat sanovat?
“DR. Cohn, yksi tavoitteistani on päätyä maailmanluokan Vissel Kobe Paita valmentajaksi, Yhdysvalloista on muutamia valmentajia, jotka vaikuttivat minuun eniten John-puista, pojan Shulan ja Pat Rileyn. Työskenneltyäsi kanssasi, listan nyt nimesi alani näkyvimpien valmentajien joukossa! ”
~ Franull

Leave a Reply

Your email address will not be published.