Tässä se, jota voit seurata Yhdysvaltain biahthlonin kansallisissa mestaruuskilpailuissa tänä viikonloppuna

tänä viikonloppuna maan parhaat biathletit laskeutuvat Jerichossa vuoden suurimpaan kilpailuun Yhdysvaltain maaperässä: Yhdysvaltain biathlonin kansallisissa mestaruuskilpailuissa.

Urheilijat ympäri maata kilpailevat kiihkeästi kansalliskaartin biathlon -joukkueen talon ohjelman kansallisista nimikkeistä Ethan Allenin ampuma -alueella. Kansalliskaartin joukkueen jäsenet kilpailevat yhdessä koko Yhdysvaltain biahtlon -joukkueiden listalla, jolla on useita vermontereita.

Olympialaiset Susan Dunklee (33, Barton, Vt.) Sekä Emily Dreissigacker (30, Morrisville, Vt.) Kilpailevat tänä viikonloppuna, samoin kuin Yhdysvaltain biathlon -tiimin jäsen Chloe Levins (20, Rutland, Vt.). Vaikka hän on kotoisin Gilfordista, N.H., Yhdysvaltain biashlon-tiimin jäsen Alex Howe on Vermontin yliopiston luokan 2012 luokan jäsen ja kouluttaa Craftsburyn ympäristöystävällisen kilpaprojektin kanssa.

Dunklee on urheilija katsomaan tänä viikonloppuna. Bartonissa syntynyt kaksinkertainen olympialainen debytoi Sotšissa vuonna 2014 ja kilpaili PyeongChangissa vuonna 2018. Välillä hän teki historian ensimmäisenä amerikkalaisena naisena, joka on koskaan voittanut yksityisen mitalin Biathlon Worlds -tapahtumassa vuonna 2017, saavutus, saavutus joka takasi hänen sijaintinsa vuoden 2018 Yhdysvaltain olympiajoukkueessa.

Dunklee otti myös hyvin ensimmäisen sijainnin Sprint -luokassa, aivan ensimmäinen massa alkaa ja ensimmäistä kertaa Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita etsinnässä Yhdysvaltain vuoden 2018 biahtlonin kansallisissa mestaruuskilpailuissa Park Cityssä, Utahissa viime talvena. Vuonna 2017, kun viimeksi kansalliset mestaruuskilpailut pidettiin Jerichossa, hän otti hopeaa.

Hän otti kolmannen yhden sekoitetun releen (tuolloin Team Mate sekä Vermontin yliopiston tutkinnon suorittaneen Lowell Baileyn kanssa) vuoden 2018 Euroopan mestaruuskilpailuissa Ridaun-Val-Ridannassa, Italiassa. Hän on samoin toisen sukupolven olympialainen. Hänen isänsä Stan Dunklee kilpaili vuonna 1976 sekä vuoden 1980 olympialaisissa hiihtäjänä. Katso lisätietoja Dunkleesta.

Maaliskuun alussa Dreissigacker, joka harjoittelee Craftsbury-ympäristöystävällisen kilpaprojektin kanssa, kilpaili vuoden 2019 maailmanesittelymestaruuskilpailuissa Ostersundissa, Ruotsissa, missä hän otti yhdeksännessä viestissä. Hän on Dartmouth-tutkinnon suorittanut sekä All-American Collegiate Rower, joka koski Craftsburyn ympäristöystävällistä kilpatyötä soutujoukkueen jäsenenä. Hän on ollut Yhdysvaltain kansallisen biathlon -tiimin jäsen vuodesta 2017.

Viime talvena Dreissigacker, joka on kotoisin olympialaisten kotitaloudesta, debytoi olympialaisissa Pyeongchangin talviolympialaisissa Everton FC Paita 2018.

20 -vuotiaana Levins on Yhdysvaltain maajoukkueen nuorin jäsen. Hän on Middlebury-harjoittelija ja nouseva tähti maailmanlaajuisessa piirissä, joka otti kymmenentenä Questissa vuoden 2019 nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa Brezno-Osrbliessa, Slovakiassa tammikuun lopulla.

Dreisigacker, Egan, Dunklee sekä Yhdysvaltain maajoukkueentoveri Joanne Reid (Grand Junction, C.O.) kilpailivat Yhdysvaltojen parhaimpaan naisten joukkueiden releeseen, joka johtaa Yhdysvaltojen historiaan maailmanmestaruuskilpailuissa Ostersundissa, Ruotsissa aiemmin tässä kuussa. Joukkue sijoittui 9. sijalle.

Muita valtavia nimiä, joita tämä viikonloppu on katsottu, ovat Clare Egan (31, Cape Elizabeth, M.E.), joka palkitsi viime viikonloppuna viimeisessä biahthlon World Cup -tapahtumassa Oslossa, Norjassa.

”Clare Egan on tällä hetkellä yksi maailmancup -piirin nopeimmista hiihtäjistä”, toteaa Yhdysvaltain biathlonin urheiluohjelman koordinaattori Danika Frisbie. ”Hänellä oli kaikkien aikojen hienoin kausi, joka valmistui 20 parhaan joukossa kansainvälisesti. En tarkoittanut häntä olevan hallitseva naisten West Ham United Paita puolella ”, Frisbie totesi.

Egan valmistui 2. Sprintissä, 2. pyrkimyksessä ja 2. Massaan alkavat vuoden 2018 Yhdysvaltain biathlonin kansallisissa mestaruuskilpailuissa Park Cityssä, Utahissa. Egan kilpaili samoin vuoden 2018 olympialaisissa Pyeongchangissa viime talvena. Hän myös kouluttaa Craftsburyn ympäristöystävällisen kilpaprojektin kanssa.

Maailmanmestaruusjoukkueen jäsenet Joanne Reid (Grand Junction, C.O.), Sean Doherty (North Conway, N.H.) sekä Jake Brown (Saint Paul, Minn.) Kannattavat myös Jerichossa tänä viikonloppuna yhdessä koko Yhdysvaltain bathlon -joukkueen kanssa.

“Pidä silmällä tulevia tähtiä Joanne Reid ja Sean Doherty”, Frisbie toteaa. ”Dougherty on nuori ja sillä oli vankka kausi, ja 20 parhaan joukossa on maailmancup. Miesten puolella hän on seuraava olympialaisemme toiveikas. ”

Frisbie motivoi alueellista ja ei-Yhdysvaltoja. “Sen lisäksi, että se on Yhdysvaltojen biahthlon -urheilun tapahtuma, tämä tapahtuma on loistava mahdollisuus urheilijoille, jotka ovat aivan Yhdysvaltain maajoukkueen tason ulkopuolella näkyä sekä suorittaa sekä saada altistumista.”

Kansalaisten rotu sekä klinikat
Haluatko yrittää biahtlonia? Tämä on upea viikonloppu päästäksesi ulos ja oppimaan. Ethan Allen Biathlon Club järjestää 5K -kilpailun aloittelijoille. Kokemusta ei tarvita, samoin kuin tapahtuma on saatavana kenenkään 14: lle ja vanhempille. Tuo omat sukset ja muista mennä pakolliseen turvakeskukseen kello 13.00. Ennen kilpailua klo 14.00. alkaa.

Nnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.