Kuinka golfarit voivat keskittyä hajautettuihin

henkisiin tekniikkaan keskittyäkseen kierroksen aikana

Monet häiriötekijät Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita voivat vahingoittaa keskittymistäsi golfissa. Muutama haastavin tarjota melu, hecklers tai epäpuhdas vastustajat.

Kun asetat laukausta, seisot pallon yli tai aloittamalla keinu, melu voi heittää keinu.

Melun ulkopinta saattaa mahdollisesti rikkoa keskittymisen, kireä vartaloasi ja keskeyttää keinu.

Menestyvä golf tarvitsee rauhanomaisen mielen, laiminlyöntiä ja kykyä keskittyä tarvittaessa uudelleen. Jos haluat olla hienoin golfkentällä, vaadit, että olet täysin upotettu laukaukseesi, laukauksen rivistäminen, kunnes aivohalvaus on valmis.

Analysoidaan tämän asian osoittamalla tilannetta, jota Ashley A. käsitteli nuoremman turnauksen 18. reikää …

Ashleyn piti vain upottaa kolmen jalkan putt tarjouksen sulkemiseksi ja voittaa hänen ensimmäisen turnauksensa.

Ashleyllä oli kahden aivohalvauksen lyijy.

Hän tunsi olevansa positiivinen linjallaan ja tarkistettiin vihreistä.

Kun hän lähestyi palloa, yksi katsojista alkoi yskä ja kuuli galleriassa jonkin verran keskustelua.

Ashleyn keskittyminen oli vaurioitunut samoin kuin hän oli järkyttynyt chatterista, kun hän seisoi pallon yli.

Ashleyn lihakset tuntuivat samoin kuin klubin takaosan vetäminen näytti työlästä.

Tuloksena oli laukaus, jonka Ashley työnsi kuusi tuumaa reiän parhaimpaan.

Ashley saattaa tuntea kilpailun menestyksen liukastuvan.

Ashley ei silti pystynyt toipua psykologisesti ja jätti seuraavan puttinsa alle kupin tarjoamalla kilpailun, jonka hänen olisi pitänyt voittaa.

Ashleyn kyvyttömyys palauttaa keskittymisensä sen jälkeen, kun ulkopuolinen meluhäiriö sai hänet häviämään ensimmäisen kilpailun voitostaan ​​…

Ulkopuolinen melu voi keskeyttää minkä tahansa tyyppisen golfaajan painopisteen, jopa asiantuntijatasolla.

Juuri koska sinulla on keskitysten tauko, ei ole merkki siitä, että olet psykologisesti heikko. Se tapahtuu maailman erittäin hienoimmille golfaajille.

Jos haluat olla menestyvä golfpelaaja tai saavuttaa potentiaalisi, sinun pitäisi pystyä keskittymään uudelleen. Tai haluat olla täysin upotettu laukaukseen, joten jos ulkopuolinen melu tapahtuu aivohalvauksen keskellä, se ei häiritse sinua.

Riippumatta tilanteesta, voit löytää tehokkaita mielenterveystekniikoita, jotka tarjoavat ulkopuolisella melulla, uudelleensijoittamalla ja pelata hienointa golfiasi.

Vuoden 2017 Australian PGA-turnauksessa Cameron Smith käsiteltiin hecklerin kanssa, joka mutisi ”painomomentin” ja “Älä tukehtua” ennen kuin sarja tarkoituksellista aivastusta ja yskää näyttää siltä, ​​että Smith aloitti hänen esikote-rutiininsa päällä Poliittisen näytelmän Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita viimeinen reikä.

Smith: ”[Katsoja] ilmoitti juuri muutaman ilkeän asioiden, jotka käskivät minua kuristamatta. Yritin vain pelata sitä samoin kuin silloin, kun tulin palloon, hän yski ja aivastettu. ”

Huolimatta häiritsevän hecklerin ulkopuolisesta melusta, Smith pystyi keräämään itsensä, jälleenmyyden ja voittamaan toisessa pudotuspelissä uransa ensimmäisestä pro -tittelistä.

Smithin Caddy, Sam Pinfold, puuttui huolellisesti estääkseen Smithiä jatkamasta laukaustaan ​​sekä pyydettyjä turvallisuutta tarjoamaan Gallery Heckler.

Tämä on juuri tarkalleen miten keskittyä uudelleen: Huomaa häiriötekijä, siirtämällä kiinnostuksesi pois häiriötekijöistä ja keskittyä nykyhetken vihjeeseen, kuten uudelleensijoittamiseen preshot-rutiiniin.

Jos se ei olisi hänen kykynsä keskittyä, Smith todennäköisesti olisi silti voittamaton kiertueella.

Kuinka keskittyä uudelleen, kun hajautetaan:

Tiedä, mikä häiritsee sinua tai liipaisimet rikkovat keskittymisessäsi.

Kun huomaat häiriötekijän, muuta keskittymistäsi.

Keskeyttää keskittymisen häiriötekijöihin ja anna sen ohittaa.

Keskittyä tai käynnistä preshot -rutiinisi uudelleen.

Jos menetät tämän tekniikan tarpeeksi, päädyit olemaan mestari estämään melun ulkopuolella!

Tarkastele paljon enemmän tekniikoita keskittymään “golfaajan henkinen reuna:”

Opi todistettuja tekniikoita toteuttaaksesi itseluottamusta!

Koetko herkästä luottamuksesta jätettyjen osumien jälkeen, pelaamalla tiukasti tai korkeilla odotuksilla, jotka heikentävät luottamusta tai kyvyttömyyttä pelata sekä TSG 1899 Hoffenheim Paita kurssilla?

Jos koet keskittymisen puutteesta, matalasta luottamuksesta tai muista henkisen pelin haasteista kurssilla, et voi saavuttaa todellista golfpotentiaaliasi …

Menestyneet golfarit ovat löytäneet tarkalleen, kuinka toteutetaan korkeimmalla luottamuksella kilpailuun, joten olemme perustaneet golfaajan Mental Edge -työkirjan sekä CD -ohjelman auttamaan sinua tekemään tämän!

Golfarin Mental Edge -ohjelma sisältää kahdeksan parasta henkistä harjoittelua, jotka lopetan henkilökohtaisten harjoittelijoiden kanssa auttaakseni heitä lisäämään henkistä peliäan ja parantamaan johdonmukaisuutta kurssilla.

Golfarin Mental Edge -ohjelma sisältää 8 luottamusta lisäävää CD-levyä, MP3-äänitallenteita sekä 8-istunnon golfarin Mental Edge -työkirjan.

Golfaajan henkinen reuna: 8 viikon suunnitelma korkeimmasta luottamuksesta

Mitä mielenterveysasiakkaat sanovat?
“Tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.