Kuinka hallita urheilun häviämistä

menneiden pelien päästämisen arvo

Onko Leeds United Paita sinulla vaikeaa päästä huonosta pelistä tai tappiosta?

Myytätkö suorituskykyäsi uudelleen mielessäsi, lyömällä itsesi jokaisen pienen virheen yli?

Jos sinä tai urheilijat toistavat mielessäsi virheitä, se hakee itseluottamustasi ja häiritsee kykyäsi tehdä ominaisuuksiasi seuraavassa pelissä.

On ehdottoman normaalia olla järkyttynyt menetyksistä ja virheistä. Sinun ei pitäisi tuntea, että sinussa on jotain vikaa, kun olet pelannut vähemmän kuin paras.

Ongelma on, kun et voi päästää irti näistä negatiivisista ajatuksista ja tunneista… tai kun aloitat epäilemättä kykysi tehdä nykyisyydessä… tai kysy itseltäsi: “Miksi tämä tapahtuu aina minulle?”

Pitkäaikaisista negatiivisista reaktioista huonoon peliin tulee henkinen ongelma tai paino, joka painaa sinua ja häiritsee peliäsi.

Yksikään urheilija ei tietenkään halua muistuttaa virheitä, mutta jos et ryhdy ennakoiviin toimiin “päästää irti” huonoista Sao Paulo FC Paita peleistä, olet tuomittu toistamaan samat virheet tulevissa peleissä.

Menneisyyden päästäminen ei ole pelkästään viimeisen pelin unohtamista …

Päästäminen edellyttää, että teet tietoisen valinnan, mihin keskittyä.

Antamalla menneisyyden miehittää nykyhetkesi, kaksinkertaistat opposition seuraavassa pelissä. Kilpailet paitsi toista joukkuetta vastaan, taistelet myös omassa mielessäsi luomalla negatiivisuudella.

Tavoitteena on keskittyä seuraavaan peliin optimismin avulla. Haluat tutkia suorituskykyäsi, jotta voit parantaa peliäsi, mutta et asua virheiden ja menetettyjen SC Braga Paita mahdollisuuksien suhteen.

John Salley on entinen NBA -pelaaja, joka ymmärtää urheilun pitkäikäisyyden tärkeän. Salley on 3-kertainen NBA-mestari, joka voittaa kolmella eri franchising-alueella kolmen eri vuosikymmenen aikana.

Salley kommentoi, kun Cleveland Cavaliers hävisi NBA -finaalin pelin 1 Golden State Warriorsille siitä, kuinka urheilijoiden on askele virheiden ja tappioiden jälkeen.

SALLEY: ”En lukenut sanomalehteä, kun se liittyi urheiluun. Urheiluosastoa ei ole syytä lukea, jos olet ammattiurheilija. He kirjoittavat siitä, mitä olet jo tehnyt, joten sinulla ei ole mitään syytä uudistaa sitä. Sinä jo siirrät virheitäsi aivoissasi. Se on kuin olisit Broadwaylla, tee show, mene kotiin ja takaisin takaisin ja tee se huomenna. ”

Kuinka astua eteenpäin menetyksen jälkeen:

Jos haluat pelata parhaasi nykyisyydessä, sinun on käännettävä sivu menneisyydessä.

Astuaksesi eteenpäin, katso aikaisempi peli alaviitteenä eilisen sanomalehdessä. Ajattele itseäsi kääntämällä eilisen uutisten paperit ja kieltäydy tarkistamasta, mitä eilen tapahtuu.

Tärkeää on tutkia objektiivisesti suorituskykyäsi tai tilastojasi, jotta voit kehittää tulevaisuuden harjoittelusuunnitelmaa – asumatta lyhyissä tuloksissasi tai häviämisessä.

Lisää itsetuntoa henkisen pelin valmennuksella!

Master Mental Game -valmentaja, tohtori Patrick Cohn, voi auttaa sinua tai urheilijoita, ikäisiä 12 -vuotiaita, päästä eroon henkisistä pelikysymyksistä henkilökohtaisen valmennuksen kanssa.

Voit työskennellä tohtori Patrick Cohnin itse Orlandossa, Floridassa tai Skypen, FaceTime: n tai puhelimen avulla. Soita meille ilmaiseksi puhelinnumeroon 888-742-7225 tai ota meihin yhteyttä saadaksesi paljon lisätietoja tarjoamistamme erilaisista valmennusohjelmista!

Mitä opiskelijamme sanovat?
”Ive havaitsi dramaattisen parannuksen luottamuksessani suorituskyvyn aikana ja tulokset tarkistavat sen! En voi odottaa tohtori Cohnin henkisten pelimenetelmien käyttöä, kun kilpaillen parhaiden kilpailijoiden kanssa pro-ranskissa! ”
~ Matt Boni, Motocross -mestari

Kaikille urheilijoille-Opi luottamusta lisääviä tekniikoita!

D Onko sinulla negatiivinen omakuva itsestäsi urheilijana, joka tukahduttaa luottamusta?

Riippumatta siitä, että yrität olla, etkö pysty ravistamaan päähän kiirehtivää epäilystä, kun koot kilpailusi?

Oletko merkinnyt itsesi häviäjäksi, huonoksi lähemmäksi tai keskinkertaiseksi urheilijaksi ja nämä etiketit pitävät sinut jumissa itsesäätiön ja päättämättömyyden rutissa?

Jos olet vastannut kyllä mihin tahansa näistä kysymyksistä, tutustu itsevarma urheilija!

Luottavainen urheilija-CD- ja työkirjaohjelma on 14 päivän suunnitelma erittäin itseluottamusta varten. Tämä ohjelma on optimaalinen jokaiselle urheilijalle tai ohjaajalle, joka haluaa löytää todistettuja luottamusta lisääviä tekniikoita, jotka takaavat rakentaakseen huomattavasti itsetuntoa ja parantaa urheilun suorituskykyä.

Opi paljon enemmän yhdestä paljon suosituista CD -ohjelmistamme luottavaisessa urheilija -sarjassa…

Luottavainen urheilija: 14 päivän suunnitelma erittäin itseluottamusta varten

Tutustu kaikkiin luottavaisen urheilija -sarjan tuotteisiin!

Mitä asiakkaat sanovat?
”Rakastamme” itsevarmaa urheilijaa ”. 10-vuotias tyttäreni on tasa-arvoinen ratsastaja ja näytä hyppääjä. Aloitimme ohjelmasi heti, kun saimme sen ja pääsimme oppituntiin 6 juuri ennen suurta kilpailua. Natalie tuli 4. Lasten avoimessa yhtälössä ja kolmas lasten näyttelyn hyppäämismestarissa. Hämmästyttävä saavutus, johon monet ihmiset kommentoivat … vanhempana, se on ollut minulle loistava, kuten minä nytnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.