Fulham Football Club Sign Cae -teknologiapalvelut klubin teknologiainfrastruktuurin

infrastruktuuritekniikan ratkaisuyritys CAE Technology Services on allekirjoittanut uuden sopimuksen Premier League Fulham FC: n kanssa viralliseksi kumppaniksi 2022-23-kampanjan loppuun saakka. Sopimuksessa CAE kehittää ja integroi uuden teknologiainfrastruktuurin ja järjestelmät klubin 125 -vuotiaan kodin Craven Cottagessa.

Seuraavan kolmen vuodenajan aikana CAE tarjoaa Fulham-jalkapalloseuran kohdennettuja ja räätälöityjä investointeja Wi-Fi-verkkojen suunnitteluun ja käyttöönottoon sekä Fulham-laituriin IT-infrastruktuurimahdollisuuksiin. Tämä tarkoittaa, että vuonna 1879 perustettu klubi on valmis vastaamaan 5G: n superyhteytetyn jalkapallofanin tarpeita ja pystyy myös omaksumaan edelleen maailman suosituimman jalkapalloliigan kaupalliset digitaaliset mediamahdollisuudet.

Kattavan päivitysohjelman lisäksi CAE keskittyy myös ajon tehokkuuteen klubin säätiöiden IT -järjestelmissä, mikä tekee klubista ketterämmän käsittelemällä tulevaa IT -kehitystä. Osana kumppanuutta CAE saa tuotemerkin, pääsyn Fulham FC: n Business Clubiin sekä henkilöstön ja asiakkaiden mahdollisuuden seurata pelejä Atalanta BC Paita suorana Cravenin mökissä.

Tekniikan esittely
Lisäksi, kun klubin tilojen ympärillä olevat teokset kehittyvät, CAE hyötyy tekniikan esittelystä uuden Riverside Stand ja Fulham Pierin avaamisen ympärillä.

CAE: n toimitusjohtaja Justin Harling sanoi:

Organisaatiollamme on Racing Club de Avellaneda Paita intohimo tuloksiin, positiivisen globaalin vaikutuksen tekemiseen ja kykyjen kehittämiseen, joka lupaa pitkän ja menestyvän tulevaisuuden. Fulham on osoittanut omistautumisen kentällä ja kentällä, mikä voi inspiroida klubia suurempaan korkeuteen ja antaa faneille merkittävän kokemuksen huippuluokan jalkapallosta. Olemme innostuneita tukemaan Fulhamia vahvistamalla heidän paikkansa jalkapallon huipputasolla ja auttamaan luomaan tulevaisuuden, joka tuo menestystä klubille ja kaikille, jotka liittyvät heihin.

Fulham FC: n myyntijohtaja Jon Don-Carolis lisäsi:

Meillä on ilo tuoda CAE -teknologiapalvelut alukselle sekä klubin että Fulham Pier -kehityksen viralliseksi kumppaniksi. Innovaatioiden ja kestävyyden jaettujen arvojen avulla odotamme innolla yhteistyössä CAE: n kanssa teknologiavisiomme ohjaamiseksi ja maailmanluokan asiakaskokemuksen tarjoamiseksi 365 päivää vuodessa.

Fulham Football Club -tapahtuman myyntijohtaja Rob Paddon jakaa oivalluksia Fulham Pier -kehityksestä tämän syyskuun ALSD International -tapahtumassa.

Lähde ja kuvat, kohteliaisuus: CAE -tekniikka

ALSD International tarjoaa ympärivuotisia oivalluksia ja oppimisia kasvavien tulojen suhteen uusien rakennusten, kunnostustöiden, palvelun laajennusten, premium-istuimien, vieraanvaraisuuden, F&B: n, tekniikan ja uudelleen avaamisen avulla. Lisätietoja napsauttamalla alla olevaa banderolia …

ALSD Internationalin seuraavaa painosta isännöi Liverpoolin jalkapalloseura 6.-7. Syyskuuta, ja siinä on korkean tason konferenssi-, näyttely- ja verkostoitumistapahtumat sekä Barcelona Paita Tours of Anfield, Evertonin Goodison Park ja M&S Bank Arena.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille
#ALSD – Premium -istuinsektorin johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan
#SportsvenueBiz
#SportsvenueBusiness – Sector -uutisten, näkymien ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.