Adidas varmistaa uusien olympia -areenan nimeämisoikeudet

Adidas on hankkinut Porte de la Chapellessa Pariisissa kehitettävän uuden areenan nimeämisoikeuskumppanuuden vuoden 2024 olympia- ja paralympialaisten peleihin.

Saksan urheiluvaatteiden ja laitteiden tuottaja on allekirjoittanut alkuperäisen viisivuotisen sopimuksen, joka uusiutuu vielä seitsemän vuoden ajan.

Pariisin kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupan, jonka on ilmoitettu olevan noin 2,84 miljoonaa dollaria vuodessa, aiemmin tässä kuussa.

Liittyvät tarinat

Yhdysvaltain naisten jalkapallojoukkue kohtaamaan Saksan Floridassa, New Jerseyssä

Associated Luxury Hotels International Tabs Dan Meisler globaalina myyntijohtajana

Real Salt Lake paljastaa uuden nimen stadionille

Tdecu -stadionin nimeämisoikeudet laajennetut

Kempersports käynnistää tapahtumapaikkojen divisioonan

Tapahtumapaikka, joka tunnetaan aiemmin nimellä Arena 2 Porte de la Chapellessa, on yksi vain kahdesta uudesta Pariisin 2024: lle kehitetystä pysyvästä tapahtumapaikasta. Se lataa sulkapalloa ja rytmisiä voimistelua olympialaisten ja Para -sulkapallon ja para -voimanoston aikana paralympialaisten aikana.

Adidas-areenalla on jopa 9000 kapasiteettia, ja se isännöi konsertteja ja urheilutapahtumia ympäri vuoden, ja se on kotimaisen ylimmän tason joukkueen Pariisin koripallon uusi koti pelien jälkeen.

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun rakennus on nimetty Adidasin mukaan maailmassa. Nimemme Chelsea FC Paita antaminen areenalle on meille selkeä tilaisuus ”, sanoi Etelä -Euroopan Adidasin toimitusjohtaja Mathieu Sidokpohou.

”Tuotemerkki haluaa luoda yksinoikeuksia katsojalleen, mutta ennen kaikkea sitoutuu konkreettisesti paikallisiin asukkaille, etenkin edistämällä nuorten naisten urheilua, osana Alice Milliatin ylläpitämien arvojen perintöä. Tarjoamme myös optimaalisen paikan laitteiden, koulutus- ja tukitilojen suhteen, Newcastle United Paita jotta urheilijat voivat harjoittaa urheilua parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. ”

Uusi kompleksi sisältää asuintilan, joka isännöi vieraanvaraisuutta, urheilu- ja kotiviihdetapahtumia, jotka ovat avoinna Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita kaikille vuoden ajan.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.