Mark Devlin nimitti Huddersfield Townin

EFL Sky Bet -mestaruuskilpailun puolella, Huddersfield Town AFC: n pysyvän toimitusjohtajan, joka on vahvistanut, että Mark Devlin on nimitetty klubin vakituiseksi toimitusjohtajaksi, kun se on väliaikainen toimitusjohtaja.

Mark on ollut Huddersfield Townin väliaikainen toimitusjohtaja 13. tammikuuta 2020 lähtien ja jatkaa rooliaan pysyvästi.

Mark on kokenut urheilun ylläpitäjä, jolla on todistettu kokemus yli 20 -vuotiaana työskentelemällä vanhemmissa tehtävissä useissa jalkapalloseuroilla, viimeksi Sky Bet Championship -puolen Brentfordin ja Irlannin liigan mestarit Dundalkilla.

HTTV tarttui Mark Devliniin keskustelemaan aikansa Huddersfield Townissa toistaiseksi:

Olen todella nauttinut aikani täällä toistaiseksi. Luulen, että olen aiemmin sanonut muutamassa haastattelussa, klubi on suurempi kuin odotin; Kauden kortin haltijoiden ja henkilöstön lukumäärä, etenkin Canalside-alueella, ja näet suuren asennuksen harjoitusalueella.

Kaikki ovat olleet erittäin vieraanvaraisia. Minulla ei ollut aavistustakaan, Bayern Munich Paita millaista tervetullut lontoolainen saa Yorkshiressä, ja olen iloinen voidessani sanoa poikkeuksetta, että se on ollut erittäin lämmin ja ystävällinen.

On hienoa, että puheenjohtaja on pyytänyt minua pysymään. Olen innoissani ja etuoikeus, kun voin työskennellä kaikkien klubin kanssa, jotta voimme viedä meidät eteenpäin.

Jalkapalloseuran roolin tärkeydellä Mark selitti, kuinka hän sai ymmärtää Huddersfield Townin klubina ja operatiivisesti:

On tärkeää tulla avoimella mielellä, ei ennakkoluulotut ideat. Lähestymistapani on antaa itselleni Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita vähintään kolme kuukautta, 100 päivää tavata kaikki erikseen ja ryhminä lukujen ja strategiaasiakirjojen läpi saadakseni jalat kentälle ymmärtääksesi ihmisiä, kulttuuria ja klubin arvoja.

Puheenjohtaja on ollut melkein vuosi ja hänellä on joitain arvoja, jotka hän halusi esitellä, ja luulen, että he ovat paikalla tämän klubin suhteen.

Saatuaan klubin tammikuusta lähtien Mark kertoi, mihin hän on keskittynyt tähän mennessä:

Harjoittelupaikka oli käynnissä, siinä oli paljon löysää päätä, mutta se on melkein täydellinen. Työtä on vielä tekemistä, kun urakoitsijat voivat palata paikan päällä.

Se on yksi parhaimmista koulutuskomplekseista Premier League -sarjan ulkopuolella. Huddersfield Townilla on koulutuslaitos, josta voimme olla erittäin ylpeitä. Paikka, jonka olemme toimittaneet pelaajille ja siellä olevat taidot ovat erinomaisia.

Olen työskennellyt jalkapallopuolella siitä, kuinka voimme tehdä koulutusalueen paremman ja jalkapalloosaston rakenteen, joten katsomme, kuinka voimme olla parempia resursseja ja älykkäitä siellä toimivassa tavalla.

Poissa jalkapallosta olen katsonut, kuinka voimme tuottaa enemmän tuloja klubiin. Erityisesti, kun et omista stadionia. Meidän on oltava viisaampia kaupallisen tuotannon suhteen. Menetämme kaupallisen johtajan seuraavan kuukauden aikana, olemme rekrytoineet jonkun tämän roolin toteuttamiseksi. Näen meidän työskentelevän paremmin Boca Juniors Paita kaupallisten kumppaneidemme ja eteenpäin.

Tarkasteltaessa faneja, jotka toimittavat sisältölähtömme, meidän on oltava uskomattoman älykkäitä kaikissa näissä. Olen työskennellyt koko linjan. Meidän on nyt käytettävä aikaa, joka meillä on tässä kriisissä liiketoiminnan muuttamiseen.

Työskentelen edelleen näiden suunnitelmien parissa tällä hetkellä, kun pyrimme mahdollisesti tuottamaan tuloja tämän vuoden loppuun saakka, kun stadionilla on potentiaalisesti pelata jalkapalloa ilman faneja.

Mark keskusteli myös COVID-19-tilanteesta, jalkapallo- ja Huddersfield Townin tulevaisuudesta taloudellisesti.

Katso alla oleva koko haastattelu #httv…

HTTV tarttui Mark Devliniin hänen aikansa Huddersfield Townissa toistaiseksi

Kuvat ja video, kohteliaisuus: Huddersfield Town

Lähde:

#Football #FootballClubs #httv #SportsBiz #SportsIndustry

ALSD International-Liverpool FC: n Anfield-stadionilla järjestettävä Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille. Lost-tulojen palauttaminen COVID-19.

Seuraava ALSD International -lehden-joka on järjestänyt luksussviittiohjaajien yhdistyksen urheilupaikkayrityksen kanssa-järjestetään korkean tason konferenssi, näyttelyhalli, joka esittelee viimeisimmät tuotteet, palvelut ja ratkaisut, kulissien takana olevat kierrokset Anfield-stadionista, Evertonin Goodison Park ja M&S Bank Arena sekä lukuisat verkostoitumistapahtumat, varmistaen optimoidut mahdollisuudet tiedon jakamiseen, verkkoon ja liiketoimintaan.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma Premium Seat & Sports Hospitality -sektorille

#ALSD – Premium -istuinsektorin johtaminen viimeisen 30 vuoden ajan

#SportsvenueBiz

#SportSvenueBusiness – Sector -uutisten, näkymien ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.