Aberdeen Football Club ilmoittaa aivan uuden jäsenyyden aloitteen

Aberdeen Football Clubin käynnistämisen, joka on julkaissut aivan uuden jäsenyyden aloitteen, jonka tavoitteena on vangita paitsi paikallisten, myös kansallisten ja kansainvälisten kannattajien mielikuvitus.

Toisin kuin kausiliput tai muut jäsenyydet, kaikkia Aberdnan voittoja käytetään yksinomaan Aberdeenin jalkapalloseuran (AFC) jalkapallo -operaation tukemiseen. Pyrkiessään tasaamaan toimintaedellytykset klubin lähimpien kilpailijoiden kanssa.

Aberdeen Football Clubin kaupallinen Qatarin Jalkapallomaajoukkue Paita johtaja Rob Wicks sanoi:

Muutaman viime vuoden aikana klubi on kasvanut kentälle ja kentälle kentällä parannetun esityksen ansiosta ja edessämme olevan jännittävän tulevaisuuden avulla uudella stadionilla, koulutuksella ja yhteisötiloilla Kingsfordissa, on elintärkeää, että sitoudumme tehokkaasti meidän kanssa Kannattajat ympäri maailmaa maksimoimaan potentiaalimme ja varmistamaan, että joukkue pysyy kilpailukykyisenä pöydän yläpäässä.

Kausilippujen lukumäärät ovat lisääntyneet viime vuosina, kun kannattajat ovat jatkaneet meitä tukemaan, ja nyt haluamme tarjota heille lisämahdollisuuksia, mutta kasvattaa myös maailmanlaajuista faneja Aberdnan kautta, jolloin fanit voivat tuntea läheisemmän affiniteetin kanssa Klubi, jota he rakastavat kuin koskaan ennen.

Vastineeksi heidän jalkapallo -operaation tuesta kuukausittaisen tai vuosittaisen maksusuunnitelman kautta kannattajat voivat liittyä yhteen neljästä eri jäsenluokasta ja vastineeksi saavat useita etuja, mukaan lukien kopioidun Sport Club Internacional Paita paita, alennukset kausilipistä ja klubitarjoista ja Mahdollisuus auttaa muotoilemaan klubin tulevaisuutta heidän kollektiivisen ‘Aberdna -vaikutuksen’ kautta.

Wicks lisäsi:

Kannattajat ympäri maailmaa koskevat usein klubia, epätoivoisesti tapaa antaa heidän tukeaan ja osallistua. Aberdna -aloite on vastaus siihen, Manchester City Paita jolloin Dons -fanit voivat ympäri maailmaa päästä klubin taakse. Jäsenyysohjelmat kasvavat sekä lukumäärän että merkityksen monien jalkapalloseurojen kanssa sekä täällä että ulkomailla.

AFC on investoinut lahjakkaaseen ja omistautuneeseen kannattajan sitoutumistiimiin (SET), joka tavoittaa faneja ja kasvattaa aktiivisesti Aberdnan jäsenpohjaa. Klubin kotikalulla, Pittodrie -stadionilla, sarja ottaa yhteyttä faneihin selittääkseen eri jäsenluokat ja osoittamaan jokaiseen vaihtoehtoon liittyvät jännittävät edut.

Aberdnasta kerätyt varat ohjataan ensimmäiseen joukkueeseen, joka tukee suoraan jalkapallojohtojoukkueen budjettia, nuorisokatemiaan, mikä parantaa kykyä tunnistaa, rekrytoida ja inspiroida paikallisia nuoria kykyjä ja auttaa luomaan korkean suorituskyvyn ympäristöä parhaalla tavalla -Luokan jalkapalloilun ja urheilutieteiden ja suorituskykyanalyysin tukemarakenne kaikille ammatti- ja nuorisokatemian pelaajille.

Johtaja Derek McInnes kommentoi:

Mielestäni on mielenkiintoista, että kannattajilla on nyt mahdollisuus tukea suoraan ensimmäistä joukkuetta, nuorisokatemiaa ja klubin korkean suorituskyvyn ympäristöä.

Pyrimme olemaan paras kaikessa tekemässämme ja lisätuki, jonka tämä aloite voi tarjota, voi olla välttämätöntä, koska näytämme olevan paras Aberdeen, mitä voimme olla. Tämä klubi on parhaimmillaan, kun kaikki vetävät samaan suuntaan, pelaajia, johtoa, henkilökuntaa ja faneja. Ja kun meillä on se, voimme olla todella voimakkaita.

Lue lisää Aberdnasta
Aberdna UKK: t

Lähde:

Kuvia, kohteliaisuus: Aberdeen Football Club

#Sportsvenuebusiness – pitäen sinut tietämään!

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.