6 Tyypilliset kaksoiskoodausvirheet (ja tarkalleen kuinka estää niitä)

Sisäisenä, olemme tietoisia siitä, kuinka mielenkiintoisia sekä uusia ja hyödyllisiä henkisiä teorioita sekä ideoita voi olla. Ymmärrämme kuitenkin myös, että kiireellisesti hyväksyä uusia käsitteitä, koehenkilöt päätyivät toisinaan hämmentyneiksi ja vääristyneiksi tai niiden tehokkaan hyödyntämiseen tarvittavan ymmärtämisen puute voi aiheuttaa jonkin verran väärinkäyttöä. Olemme nähneet OGC Nice Paita sen tapahtuvan kasvun ajattelutavan, joustavuuden, metatunnistuksen ja monien muiden kanssa.

Kaksoiskoodaus ei ole poikkeus. Tämä on prosessi sekoittaa sekä sanoja että valokuvia löydettäessä (esimerkiksi: kaaviossa tai vuokaaviossa), jotta harjoittelijat voivat löytää ja palauttaa tiedot paremmin. Vaikka se näyttää melko yksinkertaiselta, ihmiset tekevät joitain tyypillisiä kaksoiskoodausvirheitä, mikä voi tehdä mahdollisesti loistavan menetelmän melko hyödytöntä. Joten olemme ottaneet aikaa kertoa sinulle noin 6 näistä tyypillisistä virheistä, auttaaksemme sinua ja harjoittelijoitasi saavat todelliset edut kaksinkertaisesta koodauksesta.

Varaa lomitus, etäisyys ja kaksoiskoodaustyöpaja

Virhe #1: Ei löydy tarkalleen miten se tehdään

Yksi tärkeimmistä virheistä, joita monet ihmiset tekevät kaksoiskoodauksella Voit esimerkiksi ymmärtää, että harjoittelijat, jotka tarkistavat sekä sanoja että valokuvia yhdessä, pitävät mielessä enemmän ja toimivat paljon paremmin kuin harjoittelijat, jotka tarkistavat vain sanoilla (tai sanoilla ja valokuvilla erikseen). Saatat myös ymmärtää, että tämä johtuu siitä, että sanojen ja valokuvien tarkistaminen tarjoaa kaksi esitystä täsmälleen samasta Eintracht Frankfurt Paita tiedosta, jonka aivot voivat käsitellä samanaikaisesti sekä tyypin A -yhteyden, sementoimalla tiedot pitkäaikaiseen muistiin.

Mutta miten ymmärrät todella tarkalleen, miten se tehdään? Loppujen lopuksi ”sekä sanojen että valokuvien käyttäminen yhdessä” on melko epämääräinen. Saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka sinä tai harjoittelijat voit todella hyödyntää kaksinkertaista koodausta käytännössä, tarkista blogistamme viidellä erilaisella menetelmällä kaksoiskoodauksen hyödyntämiseksi.

Virhe #2: Vain haluamasi valokuvien hyödyntäminen

Se on myös houkuttelevaa piirtää tai käyttää vain “kauniita” kuvia tai kuvia, joista haluat, kun tehdään resursseja kaksoiskoodauksella. Usein ihmiset keskittyvät tähän tai viihdyttäviä kuvia hyödyntävät sen sijaan, että valitsisivat valokuvia, jotka auttavat löytämään parhaan.

Tärkein asia, kun löydetään tai piirtämällä kuvia mentoria ja löytämistä, on, että kuvalla on merkitys. Jos se on myös viihdyttävää, niin hienoa, mutta sen ei pitäisi olla ensisijainen tavoite. Valokuvien vaatimus tietyssä menetelmässä edustavat tietoharjoittajien vaatimuksia muistettavaksi, muuten se on sivun alueen tuhlaus ja ajan tuhlaus.

Virhe #3: maksaa myös paljon aikaa, jolloin se näyttää kauniilta

Yksi kuudesta tyypillisestä mielen kartoitusvirheestä on, että harjoittelijat voivat myös viettää menetelmää ja pitkään tekemällä mielenkarttaa, hyödyntäen yksityiskohtaisia värimalloja ja tuskallistavat sen olevan “täydellinen”.

Täsmälleen sama koskee kaksoiskoodausta. Emme väitä, että löytäminen tulisi kiirehtiä, kaukana siitä. Kaksinkertaisen koodausresurssin tekeminen on kuitenkin vasta ensimmäinen askel. Tämän jälkeen kaksinkertaisen koodauksen täyden edun saamiseksi harjoittelijoiden vaatimus tutkimuksen tutkimiseksi, samoin kuin taas, samoin kuin täällä, missä heidän aikansa tulisi viettää.

Tämä pätee erityisesti käsin piirtäessä valokuvia sekä kaksinkertaisen koodauksen visuaalisia visioita; Harjoittajien vaatimus kokeilla ja menettää perfektionismin tunteensa. Päivän lopussa emme ole kaikki taiteilijoita, samoin kuin harjoittelijoiden ei pitäisi viettää ikäisiä värien lisäämiseen ja korostamiseen. Itse asiassa nämä ovat tehokkaimpia, kun niitä käytetään säästeliäästi, korostamaan vain kaikkein tärkeimpiä käsitteitä.

Virhe #4: Liikuntaminen

Kuvat ja visuaalit ovat fantastisia muistin parantamiseksi. Mutta yhtä hyvinkin monet sanat ovat haitallisia oppimiselle, samoin on myös monia kuvia. Myös monien valokuvien hyödyntäminen kaksoiskoodausta on ylivoimainen, samoin kuin kun harjoittelijat tulevat tarkistamaan resurssia, he eivät ymmärrä mistä etsiä.

Samoin monien kuvien kanssa on myös epätodennäköistä, että ne kaikki ovat sopivia Real Sociedad Paita käsillä olevalle aiheelle. Merkityksettömät kuvat voivat tukkia työmuistin ja johtaa kognitiiviseen ylikuormitukseen, mikä tarkoittaa, että harjoittelijat eivät pysty pitämään mielessä, mikä on todella tärkeää. Esimerkiksi tutkimustutkimus ehdottaa, että visuaalien lisääminen tekstiin, kun niitä ei tarvita, voi vähentää löytämistä 52%.

Joten varmista kaksoiskoodausta, varmista, että visuaalisi täydentää ja laajenna kirjallisia tietoja sen sijaan, että ne olisivat räjähdys sivulla. Aivan kuten useimmat elämässä asiat, kyse on tasapainon saamisesta.

Virhe #5: Sen järjestämättä jättäminen

Oliver Caviglioli, tietty kaksoiskoodauksen ammattilainen (joka jopa sävelsi koko kirjan), SUnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.