Inter Miami ja Fort Lauderdalen kaupunki viimeistelivät Lockhart-sivuston

Inter Miami CF: n ja Fort Lauderdalen kaupunki ovat saaneet päätökseen yksityiskohtaisen sopimuksen 64 hehtaarin asuinalueesta, joka on usein ymmärretty Lockhart-stadionisivustoksi , Tiistaina illalla täytetyn kaupungin korvauksen jälkeen klubi ilmoitti.

Tämän sopimuksen avulla Inter Miami CF jatkaa rakenteellisia että säätiöiden rakentamista, koska se valmistautuu esittämään avajaisensa Major League Soccerissa (MLS) maaliskuussa 2020 Fort Lauderdalessa.

Inter Miami CF: n toimitusjohtaja Jorge Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita Mas sanoi:

Olemme kiitollisia Fort Lauderdalen kaupungin uskomattomasta kumppanuudesta auttamaan meitä viimeistelemään tämän sopimuksen ja jatkamme seuraavaa rakennusvaihetta, joka noudattaa kesäkuun lopulla käärittyjen purkujen noudattamista.

Työskentelemme ahkerasti viimeistelemään paljon klubin näkökohtia saadaksemme fanimme paremmin heidän ensimmäiseen otteluunsa, mukaan lukien liikekumppaneiden tuominen, pelaajien allekirjoittaminen ja istumissuunnitelman paljastaminen lukemattomille puolustajille Etelä -Floridassa, jotka ovat jo varmistaneet heidän FC Porto Paita Kausilippujen talletukset tulevina kuukausina.

Inter Miami CF kehittää 18 000 kapasiteetin, monikäyttöisen jalkapallostadionin, koulutuslaitoksen, useita jalkapallokenttiä ja turvekenttä Lockhart-alueella

Fort Lauderdalen kaupunginjohtaja, Dean J. Trantalis, sanoi:

Sopimus Inter Miami CF: n kanssa on mielenkiintoisen tulevaisuuden alku Fort Lauderdalelle, joka tuo paljon enemmän viihdettä ja urheilumahdollisuuksia asukkaille jalkapalloryhmän kanssa, joka kattaa kustannukset. Fort Lauderdale toimi nopeasti ja päättäväisesti turvatakseen tämän suunnitelman, joka siirtää kaupunkimme seuraavalle tasolle korkealaatuisena asumispaikkana.

Yhdessä laajennamme suuresti nuorisollemme jalkapallo -mahdollisuuksia ja hankkia allekirjoitus julkisen puiston samalla kun saamme myös tärkeän tehtävän Amerikan asiantuntijajalkapallon tulevaisuudessa. Haluaisin kiittää Jorge Masia sekä David Beckhamia siitä, että hän on tuonut tämän mahdollisuuden kaupunkiin, samoin kuin katson heidän kanssaan pitkää tulevaisuutta.

Inter Miami rahoittaa kokonaan Lockhartin asunto-kiinteistöjen palauttamisen, jonka arvioidaan olevan 60 miljoonaa dollaria, ja suostuu toimimaan ja säilyttämään sivuston koko 50 vuoden sopimuksen ajan, kun taas Fort Lauderdalen kaupunki säilyttää kiinteistön omistuksen. Tähän sisältyy 18 000 kapasiteetin, monikäyttöisen jalkapallostadionin, koulutuslaitoksen, useiden jalkapallokenttien ja turvekentän rakentaminen. Asuinkiinteistö toimii samoin useita naapuruston mukavuuksia julkiseen Ajax Paita käyttöön, mukaan lukien juokseminen sekä kävelyreittejä, ympäristöystävällistä avaruutta, leikkipaikkaa, lemmikkikoirapuistoa sekä kenttiä sekä tiloja.

Fort Lauderdalen kaupunki saa pääsyn stadionille sekä korkean instituutiopelien, naapuruustapahtumien sekä esittelyjen määrittelemien ja klubin sovittelun Turf-kentälle.

Inter Miami rahoittaa Lockhart Residential Property Remotionin kokonaan, jonka arvioidaan olevan 60 miljoonaa dollaria, ja Manica Design on vastuussa suunnittelusta

Fort Lauderdalen kaupunginosan 1 komissaari Heather Moraitis lisäsi:

Tämä on silloin Etelä -Floridan ja yhteisömme elinaikana. Inter Miami CF -pelien pitäminen, korkean instituutin jalkapallopelien palauttaminen ja uuden naapuruston puiston rakentaminen muuttaa tarkalleen kuinka naapurit kokoontuvat sekä nautinnon ja virkistysmahdollisuuksien saamiseksi.

Park -mukavuuksien lisäksi Miami CF rakentaa, ehdotan, että kaupungin korvaukset valtuuttavat puiston joukkovelkakirjalainan rahan käyttämiseen ylimääräisten ominaisuuksien, mukaan lukien yhteisökeskus, uima -allas, sekä sprinkle pad, jokainen voi nauttia.

Inter Miami CF soittaa kaksi ensimmäistä MLS -vuodenaikaa Fort Lauderdalessa ennen muuttoaan Miamiin. Sivusto on edelleen klubin pitkäaikainen koulutuslaitos kaikille joukkueille sekä talojensa nuorten etenemisakatemialle sekä United Soccer League (USL) -arvioille.

Kuvat ja lähde: Inter Miami CF

ALSD Worldwide – Euroopan yksi ja ainoa tapahtuma, joka on omistettu Premium/VIP Seat & Hospitality -markkinoille – liittyy Croke Park -stadionille lokakuussa, jossa puhujat kaikkialta Euroopasta ja Pohjois -Amerikasta toimittavat tietoa tarkalleen kuinka voittojen lisäämistä Uusien rakennusten, palautusten ja palvelun laajennusten kanssa.

#AlsDinternational – Euroopan johtava tapahtuma, joka on omistettu premium/VIP -istuimelle ja vieraanvaraisuudelle

#SportsvenueBiz

#Sportsvenuebusiness – maailman johtava markkina -uutisnäkymien ja kehityksen alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.