Armeijan West Point Athletic Association ja Legends ilmoittavat New Partnership

-armeijan West Point Athletic Associationin ja Legendsin ilmoittautuneen laajan uuden kumppanuuden, joka keskittyy korotetun kokemuksen luomiseen sekä faneille että kadeteille osana Michie Stadium Preservation Project -sarjaa osoitteessa Yhdysvaltain sotilasakatemia West Pointissa, armeijan Black Knights -jalkapallo -ohjelman koti.

Michie -stadionin nykyaikaistaminen sisältää täydellisen Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita muutoksen itään tilaa, jossa kadetit ovat katsoneet pelejä, koska 1962. Projekti integroi kadetit täysin uudelleenkuvannusprosessiin, nostamaan näkemyskokemusta tavalla, joka on aito ” Velvollisuus, kunnia, maa ”ihanteet.

Projekti esittelee Michie-stadionivieraille aivan uusia premium-alueita lisäämällä sviitti-, loge- ja klubitason istuimet. Armeijan West Point Football on vertaansa vailla oleva kokemus, ja nämä päivitykset lisäävät entistä paremmin ainutlaatuisuutta, kun pystyt kokemaan peliä Michie -stadionilla.

Legendit auttoivat aiemmin armeijaa suorittamalla laajan markkinatutkimuksen, joka pyytää palautetta West Point Alumnilta, klubin avunantajilta, lippujen haltijoilta ja Black Knight -faneilta auttaakseen tunnistamaan uuden istumakokemuksen ja mukavuudet itäosissa. Lisäksi Legends hallinnoi myynti- ja markkinointia, yrityksen älykkyyttä ja data -analytiikkapalveluita integroitujen kumppanuuden kautta.

Legendsin omistustekniikka, data- ja analytiikkaalusta on kriittinen kuljettaja tarjoamaan räätälöityjä palveluita ja armeijan selkeää kehitystä.

Armeijan West Pointin yleisurheilun johtaja Mike Buddie sanoi:

Army West Point on historiallinen ja jalo tuotemerkki, jonka turvaamme kiihkeästi. Yhteistyö Legendsin kanssa on kaiken järkevää maailmassa, koska he ovat tunnettu tuotemerkki vieraanvaraisuusyrityksen maailmassa ja heillä on suuri maine. Olemme innoissamme siitä, että voimme työskennellä heidän kanssaan luodaksemme kansakunnan parhaan pelikokemuksen ja tarjota uusia ja innovatiivisia mahdollisuuksia alumnille ja yleisölle kokea West Point -kokemuksen loisto.

Armeijan ja legendat tekevät yhteistyötä myös tapahtuman vieraanvaraisuusohjelmassa, joka antaa vieraille suuremman kolmen valtion alueen vieraille mahdollisuuden kokea Yhdysvaltain sotilasakatemian kerrostettu historia ja perinteitä. Ohjelma on täysin muokattavissa ja erityisesti kuratoitu ryhmälle ja vierailun pituudelle, ja se korostaa West Pointin perintöä, arvoja ja sitoutumista huippuosaamiseen, kaikki asetettu West Pointin kauniin ja historiallisen kampuksen taustalle Hudsonin länsipankissa Joki.

Mike Behan, Legends Varapuheenjohtaja, Collegiate Partnership, sanoi:

West Pointin kokemus on yksi toisin kuin mikään muu kollegiaalisessa yleisurheilussa, ja mahdollisuus työskennellä armeijan rinnalla ja kuvittelee kokonaan Black Knight -fanien kokemuksen osana Michie -stadionin yleistä muutosta, antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokonaisvaltaista taulua ja kehittää Luokan paras vieraanvaraisuusohjelma, joka juhlii armeijan yleisurheilun historiaa ja perinteitä. Tämän lähestymistavan jatkeena näimme valtavan mahdollisuuden luoda ympäri vuoden tapahtuma-vieraanvaraisuusohjelma, jonka avulla vieraat voivat osallistua West Point -kokemuksen erillisiin näkökohtiin.

Legendalla on luokansa paras kokemus sekä urheilulajeista että nähtävyyksistä, mukaan lukien työskenteleminen joidenkin maailman näkyvimpien joukkueiden ja tuotemerkkien kanssa, mukaan lukien omistusyhteydet New York Yankeesiin ja Dallas Cowboysiin, samoin kuin nähtävyyksien kokemus ympäri maailmaa .

New York Yankeesilla ja armeijalla on oma kerrostettu tausta, armeijan pelaamisen näyttelypeleissä New York Yankeesia vastaan 22 kertaa, koska 1927, mukaan lukien viimeisin näyttelypeli vuonna 2013 West Pointissa. Näiden kerroksisten ohjelmien ensimmäisessä kokouksessa oli Babe Ruth ja Lou Gehrig. Lisäksi jalkapallopelien pelaaminen OGC Nice Paita alkuperäisellä Yankee -stadionilla oli armeijan jalkapallo -ohjelman niitti suurimman osan viime vuosisadasta. Mustat ritarit palasivat New Yorkin perintöönsä, kun armeija suostui pelaamaan kaksi kotipeliä New Yankee -stadionilla vuosina 2011 ja 2014.

Lähde: legendan.net

Kuva, kohteliaisuus: goarmywestpoint.com

#Hospitaalisuus #SportsBiz #SportsIndustry #Sportshospitaalisuus #Sportsvenues #Stadia #Stadium #Stadiums

ALSD Internationalin vuoden 2020 painos – Euroopan johtava tapahtuma premium -istuimen ja urheilun vieraanvaraisuuden alalla, joka keskittyy tulojen parantamiseen uusien rakennusten, kunnostustöiden, palvelun laajennusten ja tekniikan kautta – isännöi äskettäin kruunattujen Premier Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita League -mestarien, Liverpool FC: n, kotona, Liverpool FC: n kotona, Liverpool FC: n kotona Anfield-stadion, 12.-13. Lokakuuta, kiertueilla isäntäpaikastamme, Evertonin Goodison Park ja M&S Bank Arena. Huomaa: Fyysistä tapahtumaa täydentää erilaiset virtuaaliset elementit, jotka takaavat, ettei kukaan kaipaa!

ALSD Internationalin vuoden 2020 painos-järjestämässä luksussviittien johtajat ja urheilupaikkayritykset-sisältää korkean tason konferenssin, näyttelyhalli, joka esittelee M: tänull

Leave a Reply

Your email address will not be published.