Bethel University saavuttaa eSports-sijaintikumppanuuden

Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita Etelä-Bendin elokuvateatterissa, joka kunnostetaan eSports-tapahtumien järjestämiseksi, on pitkäaikainen vuokralainen Bethelin yliopistossa, joka on paljastanut Flamengo Paita aloittavan eSports-tiimin muodostumisen Pelaa syksyllä 2020. Yhteistyössä South Bendin kaupungin kanssa Mishawakan yliopiston joukkue Indiana saa pääsyn 600-paikkaiseen Bendix-areenalle kilpailua varten ja omistautuneen menetelmätilan LAN-kahvilassa sivusto. Areenaa kehitetään entisessä Bendix -teatterissa, joka on 2 miljoonan dollarin peruskorjaus, joka muutetaan eSports -tapahtumapaikaksi.

”Kun tarkastelimme Bendix -teatterin peruskorjauksen tarjoamaa mahdollisuutta, samoin kuin kun aloitimme opiskella kollegiaalista eSportsia, se päätyi poistamaan, että esportille on paljon vauhtia ja pilottiryhmän saaminen olisi Hallussapito urheiluosastolle ja yliopistolle ”, totesi Bethelin kumppanin urheilujohtaja Christopher Hess. ”Urheiluosastomme haluaa tarjota parasta korkeakoulukokemusta harjoittelijoillemme ja täällä koulussa on paljon harjoittelijapelaajia (naisia ​​ja miehiä), jotka voivat parantaa tätä kokemusta nauttien kaikkien eduista Tähän sisältyy osa joukkuetta. ”

Bendix -areenan renderointi, jota kehitetään 2 miljoonan dollarin kunnostuksella historiallisesta elokuvateatterista South Bendissä, Indiana.
Mount Vernon Nazarene -yliopisto, joka kilpailee Bethelin urheilullisesti Crossroads League -sarjassa, on paljastanut, että se aloittaa myös eSports -joukkueen. Bethel ESPORTS -tiimillä odotetaan olevan rutiiniryhmämenetelmäajat sekä matkustavat kilpailuihin. Laitos aikoo säilyttää yliopistojoukkueen ja aloittaa klubiurheilun, joka on Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita kaikkien opiskelijoiden käytettävissä.

“Niille, jotka eivät tunne urheilua, voi tuntua oudolta, että Bethel aloittaa joukkueen”, Hess totesi. “Mutta tämä on tulevaisuus, samoin kuin paljon harjoittelijoita vedetään instituutioon, johon he voivat osallistua osana joukkuetta sen sijaan, että videopelejä olisi yksinäinen toiminta.”

South Bendin kaupungin tapahtumapaikkojen pääjohtaja Jeff Jarnecke kertoi, että kaupunki oli innostunut yhteistyöstä yliopiston kanssa. “Työskentelemällä Bendix -areenan perustamiseksi keskilännen johtavan eSports -laitoksena, oli tärkeää, että kumppanit jakoivat tässä toiveessa”, hän sanoi. “Meillä on kunnia saada Bethel -yliopisto sekä sen uusi joukkuepuhelu Bendix Arena House ja katsoa eteenpäin auttamaan heitä paitsi tuottamaan elinikäisiä muistoja harjoittelijoilleen, mutta saalis myös mestaruuskilpailuihin.”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.