Kuinka olla kytkin, kuten Portlandin Damian Lillard

tarkalleen kuinka esiintyä kytkinpelien hetkissä

Esiintyy paineen alla… kytkimenä… tekee valtavan pelin … lyömällä voittavan laukauksen …

Tämä tekee urheilusta mielenkiintoisen urheilijoille.

Kun urheilijat ovat nuoria ja he pelaavat takapihoillaan, he haaveilevat skenaarioita, joissa heidän viimeiset sankarilliset ponnistelunsa kääntävät vuoroveden ja voittavat pelin huomattavalla tavalla.

Silti, kun urheilijat päätyivät vanhemmille, pelko asettuu sisään samoin kuin he eivät ota tätä kytkimen ampumisen tehtävää.

Jotkut urheilijat nielistyvät tällä hetkellä ja horjuvat kilpailupaineessa.

Mikä tekee urheilijakytkimestä?

Mitkä ovat ominaispiirteet, jotka erottavat ne urheilijat, jotka haluavat pelin käsiinsä sulkemishetkinä, samoin kuin ne urheilijat, jotka haluavat lykätä muita urheilijoita pelin loppua kohti?

Ensinnäkin kytkimen oleminen ei tarkoita aina lopullisen laukauksen tekemistä voittaaksesi pelin tai lyömällä laskeutumista kokonaan tai lyömällä sivua yhdeksännessä pelivuorossa.

Kytkin ei ole tukena väistämättömästä paineesta, joka ympäröi urheilijaa, kun peli on linjalla.

Kytkimeksi oleminen tuntee paineen ja suoriutumisen joka tapauksessa mahdollisesta tuloksesta riippumatta.

Kytkimeksi oleminen tuntuu voimakkuudesta, mutta ei hermoja ja kyky keskittyä ja suorittaa yhtä paljon kuin kykysi riippumatta pelin tilanteesta.

Ymmärtääksesi paremmin kytkimen ajattelutavan, tarkastellaan NBA Portland Path Blazers All-Star Damian Lillardin ajattelutapaa.

Lillard on keskimäärin 23,1 pistettä peliä kohden kuuden vuoden uransa aikana sekä noin 27 pistettä peliä kohden kahden viimeisen kauden aikana.

Viime kaudella Lillard nimitettiin eniten kytkinpelaajiksi, saaden kansallisen koripalloilijan yhdistyksen Mr. Clutch Award -palkinnon, joka on ehdolla pelaajiltaan.

151 kytkimen minuutissa (alle viisi minuuttia oleskella viimeisellä neljänneksellä tai ylityöt ja kumpikaan joukkue edessä yli viidellä pisteellä) Lillard on saanut 127 pistettä.

Lillard osoitti, mikä on auttanut häntä esiintymään kytkinhetkinä, samoin kuin hän ohjasi tapauksen, kun hän oli nuorempi, joka auttoi selviytymään paineen tunteesta suorittaa pelin sulkemisprojektissa.

Lillard: ”Pidän mielessä kahdeksannessa luokassa, jonka minulla oli pelin voittaja. Uskon, LOSC Lille Paita että olimme kaksi. Osuin kolmen osoittimen kanssa yhden sekunnin jäljellä ja otin paidan pois ja aloin juhlia. Se oli yksi sekunti jäljellä yhtä hyvin kuin sain tekniikan ja toisen joukkueen saivat kaksi vapaaheittoa. Päädyimme menettämään pelin yhdellä, samoin kuin se oli pahin asia, mitä FC Utrecht Paita koskaan voi tapahtua. ”

Vielä yksi tapa, menetys on pahin, mitä voi tapahtua Leicester City Paita samoin kuin mitään muuta.

Lillard: ”Minulla on ollut paljon hetkiä, jolloin jokin ei vain mennyt menetelmääni silloin, kun tarvitsin sitä pelissä. Se vain sai minut pelkäämään, mikä tulos olisi … Uskon, että se vain teki minut rauhallisemmaksi näissä olosuhteissa, samoin kuin se on vain mitä se tulee olemaan. ”

Mikä auttaa urheilijaa suorittamaan hienointa kytkimessä?

Olla rauhallisempi.

Mikä auttaa urheilijaa pysymään rauhallisena?

Ei pidä tuloksista.

Rauhallinen vapauttaminen vapauttaa sinut yhtä paljon kuin leikkiä ja keskittyä kuten normaalisti, mikä lisää kykyäsi suorittaa hienoimpia olosuhteista huolimatta.

Todellisuus on, että voit olla kytkin, jos voit päästää irti siitä, mitä voi tapahtua, samoin kuin pelata peliä luottaen taitoihisi.

Kuinka esiintyä kytkimen hetkissä:

Ensinnäkin vaadit urheilun tunnistamista ei ole elämää tai kuolemaa. Se on vain peliä.

Toiseksi, älä määrittele hetkeä kytkimeksi ja yhdistä merkitys lopputulokseen.

Seuraavaksi vaaditaan ymmärtää, että kytkin ei tarkoita merkin lyömistä joka kerta, kun yritetään lyödä merkkiä.

”Kytkimen” ajattelutavan edistäminen on kysymys maadoittumisesta hetkessä, minimoimalla ”pelon” ja odotusten hallitsemiseksi.

Paranna itseluottamustasi ja keskittyä ammattimaiseen henkisen pelin valmennukseen!

Master Mental Game -valmentaja Dr. Patrick Cohn voi auttaa sinua voittamaan henkisen pelin ongelmasi henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Voit työskennellä tohtori Patrick Cohnin kanssa itse Orlandossa, Floridassa tai Skype, FaceTime tai puhelin. Soita meille maksutonta numeroon 888-742-7225 tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarjoamistamme erilaisista valmennusohjelmista!

Mitä mielenterveyden valmennusharjoittajamme sanovat?
”Jokaisen vakavan kilpailun ajoneuvon kuljettajan on työskenneltävä henkisen pelin asiantuntijan, kuten tohtori Cohn of Peak Performance Sports. Dr. Cohn opetti minua hyödyntämään luottamuksen voimaa, keskittymistä sekä radalla mielenosoitusta. Vielä parempi, pystyn soveltamaan hänen henkistä pelistrategioitaan kilpailuun loppuelämääni! ”*
~ Burney Lamar, NASCAR -kuljettaja

”Olen ASP -maailman karsinnassa asiantuntija -surffaaja ja aloittamisen jälkeen” positiivisen urheilijan ”, minulla oli melkein välitön muutokset ajattelutavan omasta surffauskyvystäni ja Mnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.