Kuinka selviytyä odottamattomista vaikeuksista

tarkalleen kuinka tarjota odottamattomia kilpailujen aikana

Olosuhteet eivät aina ole parasta kilpailujen aikana.

Sade, Senegalin Jalkapallomaajoukkue Paita äärimmäinen lämpö, huono kenttä- tai areena -olosuhteet, häiritsevät tai häiritsevät fanit sekä vaurioituneet laitteet ovat vain muutamia asioita, jotka voivat keskittyä.

Olet ollut todennäköisesti kilpailussa, jossa tapahtui odottamatonta tapahtumaa … lyöiko se sinut pelistäsi?

Ehkä se vei sinut keskittymään siihen, mitä olet tekemässä tai tarvitset tehdä … tai ehkä et pystynyt palauttamaan keskittymistäsi ja siten suorituskykysi kärsi.

Ongelmana on, että monet urheilijoiden menetelmät ja valmistautuvat sujuvaan tapahtumiin, jotka odottavat kaiken, mikä avautuu suunnitelman mukaan.

Vaikka kilpailulle voi olla täydellisiä olosuhteita, harvoin ne kilpailuolosuhteet ovat täydellisiä.

Jotain odottamatonta tapahtuu … tiellä on aina kohouma jonnekin kilpailun ohjelman aikana, ellei useita kuoppia.

Mutta odottamaton tapahtuma ei vaadi valitettavaa tapahtumaa niin kauan kuin valmistaudut odottamattomiin.

Useimmat urheilijat eivät suunnittele odottamattomia ja uskovat virheellisesti, että tämä kutsuu ei -toivottuja olosuhteita. Totuudesta ei lisäksi ole mitään.

Suosituimmat urheilijat valmistautuvat psykologisesti joihinkin odottamattomiin tapahtumiin, siten harjoittelemaan mieltään selviytyäkseen häiriötekijöistä ja sopeutua olosuhteisiin.

Kun urheilijat vaihtavat vuoden 2016 Rion olympialaisia, he ovat hyvin tietoisia odottamattomista tapahtumista, joita on tapahtunut olympialaisten historian ajan.

Nämä eliittiurheilijat viettävät paljon aikaa valmistautuakseen siniseen tapahtumaan sekä kuinka he reagoivat näihin olosuhteisiin.

Eliittiurheilijat ymmärtävät keskittymisensä vaatimuksen, jotta he ovat psykologisesti valmiita estämään häiriötekijöitä.

Urheilupsykologi Karen Cogan työskentelee olympiaurheilijoiden kanssa, jotka auttavat heitä valmistautumaan tarjoamaan odottamattomilla skenaarioilla, joten he valmistetaan optimaalisesti, kun he osuvat Rion olympialavalle.

COGAN: ”Ei ole niin tärkeää, että naulaa asioita, joita tapahtuu, mutta se on prosessi” mitä-jos “, samoin kuin mitä tekisit. Se on jotain, mitä he ottavat mukanaan, samoin kuin sitten he ovat valmiita tarjoamaan millä tahansa heidän tapaan. ”

Lisäksi kykyä estää häiriötekijöitä voidaan parantaa kunkin urheilijan harjoitteluun minkä tahansa tyyppisellä tasolla.

COGAN: ”Voit nähdä tarkalleen, kuinka [aivojen kouluttaminen keskittymään] on hyödyllinen kilpailussa, kun [urheilijat] häiritsee joku muu tai jotain, joka tapahtuu osastoilla tai jonkinlainen viive on jonkinlainen. He haluavat palauttaa keskittymisensä, jotta heidän suorituskykyään ei vaikuta. Se on löydetty taito, samoin kuin jotain heidän on meneteltävä kilpailussa sekä osana heidän taitojaan. ”

Keskittymisen henkinen taito auttaa sinua pysymään ”urheilullisen kookonissasi”, jossa olet täysin uppoutunut siihen, mitä suoritat tällä hetkellä. Juuri tämän tyyppinen keskittyminen luo ihanteellisen suorituskyvyn.

Vinkki odottamattomien hallitsemiseksi kilpailujen aikana:

Luo joitain “if/sitten” -skenaarioita… esimerkiksi: “Jos joku huutaa ennen kuin aion tehdä rutiinini, taukoon, hengitään syvään ja keskittyen uudelleen ensimmäiseen asiaan, jonka aion tehdä.”

Kun sinulla on luotu skenaarioita, harjoita niitä käytännössä. Pyydä joukkuetoveria aiheuttamaan häiriötekijöitä huutamalla ja tee sitten uudelleenkeskeisistrategia.

Muista aina, korkeussuorituskyky on paljon enemmän kuin fyysinen koulutus … se tarvitsee mielen kouluttamista.

Lisää itsetuntoa henkisen pelin valmennuksella!

Master Mental Game -valmentaja, tohtori Patrick Cohn, voi auttaa sinua tai urheilijoita, ikäisiä 12 -vuotiaita ja ylöspäin, päästä eroon henkisistä pelin Gremio Paita ongelmista henkilökohtaisen valmennuksen yhteydessä.

Voit työskennellä tohtori Patrick Cohnin itse Orlandossa, Floridassa tai Skypen, FaceTime: n tai puhelimen avulla. Soita meille maksetulle ilmaiseksi puhelinnumeroon 888-742-7225 tai ota meihin yhteyttä saadaksesi paljon lisätietoja tarjoamistamme valmennusohjelmista!

Mitä harjoittelijamme sanovat?
”Tämä on hieno potku, joka alkaa jokaiselle yksilölle, joka vaatii” löytää Real Sociedad Paita “heidän menetelmänsä mielenharjoittelulla. Se pitää sinut keskittyneenä ja ryhtymään rakentaviin toimiin päivä päivältä. ”
~ Dean Hebert, Rxrunning & Racing Coach

Kaikille urheilijoille-löydä luottamusta lisääviä tekniikoita!

D Onko sinulla epäsuotuisa omakuva itsestäsi urheilijana, joka tukahduttaa luottamusta?

Riippumatta siitä, että yrität olla, etkö pysty ravistamaan päähän kiirehtivää kysymystä, kun koot kilpailusi?

Oletko tunnistanut itsesi häviäjäksi, huonoksi lähempänä tai keskinkertaiseksi urheilijaksi sekä nämä etiketit pitävät sinut kiinni itsensä sääliä ja päättämättömyyttä?

Jos olet vastannut todellakin minkään tyyppisiin näihin kysymyksiin, tarkista positiivinen urheilija!

Positiivinen urheilija-CD ja Workbook-ohjelma ovat 14 päivän suunnitelma erittäin itseluottamusta varten. Tämä ohjelmanullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.