Rocky Mount Event Center avataan Pohjois-Carolinassa

Multillion-Dollar Rocky Mount Event Center avasi äskettäin ovensa ja toivotti yleisön tervetulleeksi tapahtumassa, jossa oli Harlem Globetrotters. Rocky Mountin keskustassa, noin 40 mailia luoteeseen Greenvillestä, Pohjois-Carolinasta. Pöytätennis. Urheiluvälineiden hallinnan hallinnassa laitoksessa on 16 lentopallokenttää, 8 koripallokenttää ja katsojan istuimia yli 4000.

Nash County Travel & Tourismin toimitusjohtaja Barbara Green oli pyrkinyt auttamaan tapahtumapaikan edistämisessä. “Uskon, että Rocky Mount Event Center on helppo myydä sijaintimme ja lukuisten hotellien takia, joihin mahtuu kaikki budjetti”, Green sanoi. “Alueellamme on niin paljon tarjottavaa taiteen ja viihteen, ulkoiluurheilun, festivaalien ja juhlien kanssa.”

Rocky Mount Event Center tarjoaa myös neljä pukuhuonetta, viisi kokoushuonetta, ruokakenttä ja kaksipuolinen tarkkailupeitto, jossa on 135 paikkaa ja ylimääräinen seisova huone. 15 000 neliöjalkaa pelipäivän seikkailu ja arcade on perheen kodin viihdekeskus, jossa on kalliokiipeilyalue, ilmaköyden kurssi, arcade ja leikkialue nuoremmille lapsille.

“Game Day Adventure & Arcade -tapahtuman idea on Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita pystyä olemaan aktiviteetti kaikille perheen jäsenille”, sanoi Rocky Mount Event Centerin markkinointipäällikkö Ashley Pittman. ”Niille perheille, jotka matkustavat kaupungista turnaukseen, keskuksessa on kyky tarjota kotiviihdettä sisaruksille, jotka eivät Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita osallistu turnauksiin. Se antaa myös joukkueille toimintaa, kun he odottavat seuraavaa kierroksiaan. ”

Pittman toivoo, että tapahtumakeskus on Sporting CP Paita kohde alueellisille ja kansallisille urheiluturnauksille. Erilaiset urheilutapahtumat, juhlat, häät ja konsertit ovat tällä hetkellä aikataulussa. Amatööri Athletic Unionin talvikauden kansalaiset, jotka esittelevät nuorten koripalloa, pelataan siellä 28. – 30. Joulukuuta.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.