Charlotte Hornets saa pitkittyneen vuokrasopimuksen, uuden menetelmämahdollisuuden

Charlotte Hornets saa pitkittyneen vuokrasopimuksen kuningatarkaupungissa kunnostetun spektrikeskuksen areenan ja uuden menetelmämahdollisuuden lisäksi.

Charlotten kaupunginvaltuusto valtuutti tarjouksen 13. kesäkuuta äänestyksellä 10–1.

“Tämä on minulle oikea asia tehdä kaupunkiemme hyväksi”, neuvoston jäsen Victoria Watlington sanoi.

Liittyvät tarinat

NBA Experiences tarjoaa faneille VIP: n pääsyn peleihin Abu Dhabissa ja Pariisissa

Viimeisin Covidin vaikutuksesta urheiluun: Uusi NFL -kausi, ei covid -rajoituksia

NBA 2022–2023 -rutiini sisältää Palmeiras Paita Liverpool FC Paita pelejä Japanissa, Meksikossa ja Pariisissa

NBA sekä Nacional Parque Basquete Brasil avaamaan “NBA Park”

NBA -kumppanit QuinteVentsin kanssa tarjota faneja premium -kokemuksia

Ehdotetun kaupan mukaan Charlotten kaupunki pidentää vuokrasopimustaan ​​hornetsilla vuoteen 2045. Nykyisen vuokrasopimuksen päättyy vuonna 2030. Hornetsit alkavat maksaa 2 miljoonaa dollaria vuodessa vuodessa vuonna 2030 ja 1,1 miljoonaa dollaria rahoitusinvestointeihin Arsenal FC Paita Alkaen vuodesta 2024.

“Arvostamme hornetsia”, neuvoston jäsen Ed Driggs suostui. “Jos (Hornets) ei neuvottele kanssamme, he neuvottelevat jonkun muun kanssa.”

Myös kaupassa 215 miljoonaa dollaria tulisi kaupungin matkailurahastoista ja mennä Spectrum Centerin kunnostukseen. NBA -joukkueen menetelmälaitoksen oleskelu 60 miljoonaa dollaria tulisi sponsorilta, joka saa nimeämisoikeudet urheilun ja viihdealueen kehittämiseen Spectrum Centerin ympärillä.

“Odotamme eteenpäin jatkamista Spectrum Centerin hoitajina, jotta siitä tulisi ensisijainen urheilulaji ja viihde Carolinasissa”, Hornets Sports & Entertainment totesi valmisteltavana lausunnossa. “Olemme innoissamme siitä, että olemme pidentäneet vuokrasopimustamme ja varmistamaan, että Spectrum -keskus ja Charlotte keskustaan ​​pysyvät Charlotte Hornetsin talossa ylimääräiseksi 15 vuodelle 2045.”

Rakentamisen, joka voi kestää jopa neljä vuotta, odotetaan alkavan tämä kesäaikana remontteissa ja menetelmämahdollisuuksissa.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.