7 syytä juhlia syksyllä ja talvella

, kun syksy muuttuu talveksi, tässä on muutamia syitä juhlia nyt ja joitain asioita, joita odotetaan.

Kansalliset mestarit tulevat Craftsburyyn

Tänä talvena Vermontersilla on mahdollisuus varmistaa linja joidenkin maan parhaimpien hiihtäjien kanssa, kun Craftsbury Outdoor Center isännöi Yhdysvaltain maastohiihto-kansallisia mestaruuskilpailuja tammikuussa. Vermontiin on tullut ensimmäinen kerta vuoden 2012 Sevilla FC Paita jälkeen. Viime vuoden kansalaiset olivat Anchoragessa, Alaskassa.

Tapahtumassa tapahtuu 3. – 8. Tammikuuta 8. tammikuuta 2019 sunnuntaina 6. tammikuuta avoin joukkotuki, jolla on 30 000 kilpailu miehille ja 20K -kilpailu naisille. Molemmat kilpailut ovat silmukoita, mikä tekee upeasta katsomasta. Molemmat tapahtumat ovat avoinna kaikille, jotka haluavat rekisteröidä.

Perjantaina 4. tammikuuta olympialaiset ja Yhdysvaltain Nordic -ryhmän jäsenet, kuten Ida Sargent Bartonista (WHO: n Craftsburyn koulutus), kilpailevat klassisessa sprinttisarjassa. “Kuka tahansa voi siirtyä ajan oikeudenkäyntiin [Sprintsille]”, sanoo Craftsbury Nordic Race -johtaja Ollie Burruss.

”Miesten ja naisten kenttien 30 parasta pätee avoimeen lämpöä kilpaillakseen useista kansallisesta mestaruuskilpailusta pääsystä päähän -kilpailusta. Leviäminen ensimmäisestä paikasta 30. päivä on noin 15 sekuntia, joten se on vauhdikas iltapäivä ”, Burruss sanoi.

Hiihtäjät kilpailevat SuperTour -pisteistä, jotka edistävät heidän sijoitustaan ​​ja kykyään päästä paikalle Yhdysvaltain joukkueessa maailmanmestaruuskilpailuissa Seefeldissä, Itävallassa.

Tämän vuoden tapahtumassa järjestetään myös SIT-hiihtokilpailuja para-urheilijoille, ja se toimii paralympialaisten karsintatapahtumana. Urheilijat kilpailevat porrastetussa sprinttimuodossa. “Jos sinulla on pohjatason tietämystä maastohiihtosta ja näet jonkun kilpailevan istumahiihdossa, sinut vain puhalletaan siitä, kuinka vahva sinun on oltava kilpailla ja kuinka kovia he ovat”, Burruss sanoi.

Muita tapahtumia ovat 10/15K klassinen yksilöllinen aloitus, klassinen sprintti, freestyle -massakäynnistys ja freestyle -sprintti. —Abagael Giles

Stowe Derbyn paluu?
Viimeisen kolmen vuoden ajan yksi Vermontin ikonisimmista kisoista on peruutettu sään vuoksi. Tänä vuonna Stowe Derby, joka on historiallisesti piirtänyt jopa 900 klassista kilpailijaa, freestyle ja nyt jopa rasvapyöräosastoja, siirretään 13. tammikuuta asti, ja perinteinen päivämäärä 24. helmikuuta kuin ”sade”. “Ylitämme sormemme”, sanoo Brooke Mitchell Hosting Mount Mansfield -hiihtokerhosta.

Stowe -derby vie tyypillisesti hiihtäjiä Mt. Mansfield Toll Roadin yläosasta Stowessa, yli 20 kilometrin ja yli 2700 jalan korkeuden pudonnut Stowen kaupunkiin, alppien ja pohjoismaisten hiihtopolkujen yhdistelmään. Vuosina 1945–2016 kilpailu peruutettiin vain kahdesti; kerran lumen puutteen ja kerran toisen maailmansodan kuumuuden aikana.

Sitten tuli vuosi 2016, yksi ennätysten pahimmista lumikuvuuksista. Seuraavana vuonna tuulen ja sateen peseminen lähti kurssilta pinnan kuin turmeltuneena. Vuonna 2018 lumen puute teki myös kurssista vaarallisen.

“Tänä vuonna uusi päivämäärä ja perinteinen päivämäärä varmuuskopiona toivomme, että voimme saada sen tapahtumaan”, Mitchell sanoo. Saadaksesi päivityksiä käymällä mmsc-mmwa.org. —Lisa Lynn

Aloittelija maratoner tekee olympiakokeita
Useimmille juoksijoille olympiakokeisiin pääsy on pitkäaikainen unelma. 28-vuotiaalle Meagan Boucherille se tapahtui hänen toisessa maratonissaan.

St. Johnsburyn asukas pääsi 21. lokakuuta vuoden 2020 olympiamaratoniryhmän kokeiluihin sen jälkeen, kun hän oli asettanut naisten kurssitietueen 30. vuosittaisessa Baystate -maratonissa Lowellissa, Mass.

St. Johnsburyn Meagan Boucher voitti toisen maratoninsa koskaan. Kuva: Baystate -maraton.
Boucher juoksi kurssilla 2: 42: 23.7, särkyen edellisen kurssin ennätys 2:45:36. Ansaitakseen paikan olympiakokeissa, hänen oli lopetettava ajanjaksolla 2:45:00 tai vähemmän. Boucher voitti hänen ainoan muun maratoniajansa (2017 New Yorkin Santos Laguna Paita maratonin) 15 minuuttia.

Boucher, joka kasvoi Manchesterissa, N.H., opettaa geometriaa St. Johnsburyn akatemiassa ja on maastohiihtotiimin apuvalmentaja. Ensimmäisenä vuonna New Hampshiren yliopistossa hän ansaitsi paikan hiihtojoukkueessa kävelymatkana ja kilpaili keskiaikoissa ja STEEPLECHASE.

Hän kiinnostui maratonien juoksemisesta sen jälkeen, kun juoksiva loukkaantuminen sai hänet siirtämään keskittymisensä triatloniin. Kashiwa Reysol Paita ”Se todella avasi minut harjoitusrutiiniin kaksi, kolme tuntia päivässä. Mutta sitten tajusin, että se, mitä todella välitän noissa kisoissa, oli juokseva jalka ”, Boucher sanoi lokakuussa.

Hänen alkuperäinen tavoitteensa oli ajaa alaosan 2:50:00 maraton. ”Sitten kysyin valmentajalta Sam Davisia, pitäisikö minun vain mennä siihen. Hän oli aluksi huolestunut, mutta sitten meillä oli keskustelu ja hän sanoi, että minun pitäisi ”, sanoi Boucher. Davis, Burlingtonin tunnettu valmentaja, auttoi häntä kehittämään suunnitelman vauhdittaakseen itseään, että maratonin puolivälissä hän olisi tahdissa päästäkseen olympiakokeisiin. ”En tehnytnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.