Kim Clijsters voittaa mielenpelin

Kuinka vahva on henkinen peli?

Kim Clijsters oli epätodennäköinen mestari vuoden 2009 Open-voittamassa Caroline Wozniacki 7-5 6-3 finaalissa. Pitkän poissaolon jälkeen Clijsters palasi tennisiin uudella näkymällä sekä uudella tennispelillä.

Hänen henkinen pelinsä oli ratkaisevan tärkeä menestykselle viimeisessä ottelussa Wozniackia vastaan ​​…

Clijsters pelasi vuoden 2009 US Openin rauhallisena hänestä. Hänet sävelsivät samoin kuin ei rypistynyt virheiden jälkeen. Pelaamassa suuressa mestaruuskilpailussa on yksinkertaista, että pelaajat uskovat voittamiseen ottelun aikana, innostumaan ja menettävät keskittymisen. Myös niin kaukana itsestäsi pääseminen ei auta sinua voittamaan nykyistä pistettä. Kun keskityt voittamiseen, voit menettää keskittymisen nykyiseen pisteeseen tai ampumaan.

Tennis -mielesi voi keskittyä vain yhteen, joka uskotaan kerrallaan. Kun täytät toukokuun tuloksilla, et ole keskittynyt lyömään nykyistä laukausta. Sen lisäksi, että et ole keskittynyt nykyiseen laukaukseen, sinulla on paljon todennäköisemmin muutama löysä piste tai tee paljon enemmän virheitä.

Nykyisen hetken pelaaminen tai yhden pisteen PSV Eindhoven Paita pelaaminen joka kerta on ratkaisevan tärkeää tehdä parhaasi, etenkin kun voitat otteluita. Sinun on keskityttävä prosessiin sen sijaan, mitä se osoittaisi voittavan.

Kim Clijsters ymmärsi tämän tärkeän tehtävän: olla antamatta hänen mielensä hypätä eteenpäin voittaakseen US Openin.

”Uskon, että minun piti todella olla kärsivällinen, mutta myös yritetään olla pelaamatta yhdessä hänen (Wozniackin) pelin kanssa. Joten minulla ei ollut sitä tunnetta [voisin voittaa tämän ottelun], kunnes tiedät, kun minulla oli ottelupiste. Olin kuin, okei, ehkä voin tehdä tämän. Koska aiemmin on niin helppoa menettää keskittyminen, jos alat uskoa niin. ”

Luottamus voit voittaa ottelun on hieno SS Lazio Paita asia. Ottelun voittaminen viimeisessä sarjassa ei ole hieno asia, koska se ei auta sinua sulkemaan ottelun.

Jos huomaat, että mielesi kilpailee eteenpäin ottelun tuloksiin, keskittyä sen sijaan nykyiseen kohtaan. Keskity tarkalleen kuinka rakennat pisteen ja pelaat vahvuuksillesi.

Tennispsykologian ideasi tänään
Älä anna mielesi kilpailua eteenpäin voittamalla ottelua pelatessasi. Keskity sen sijaan nykyiseen pisteeseen tai laukaukseen. Pelaa yksi piste kerrallaan. Ottelun aikana ei ole ratkaisevaa voittamista tai häviämistä. Keskity menetelmään, joka pelaa jokaista pistettä parhaan fyysisen kykynsä suhteen.

Lisää tennis luottamusta nopeasti

Opi todistettuja henkisiä pelimenetelmiä tehdäksesi hienointa kentällä!

Suoritatko (tai pelaajasi) yhtä paljon kuin kykysi kilpailussa?

Tuotko hienoimman ja paljon positiivista peliä otteluihin?

Menestyneet tennispelaajat ovat löytäneet tarkalleen miten tehdä luottamuksellisesti turnauksiin.

Jos olet valmis parantamaan henkistä sitkeyttäsi sekä otteluiden itsetuntoa, tennis luottamus: Kilpailun pelaajien henkinen sitkeys voi auttaa sinua tekemään tämän!

Käytä tennisluottamusta auttamaan parantamaan henkistä sitkeyttäsi tennissä sekä löytämään voimakkaita ja todistettuja henkisiä pelimenetelmiä, jotka ovat auttaneet asiantuntija -urheilijoita voittamaan!

Tennis luottamus: Kilpailupelaajien henkinen sitkeys

Mitä mielenterveysasiakkaat sanovat?
”Kiitos kaikesta tiedosta, työkaluista, materiaalista sekä tuesta, jonka olet antanut minulle koko tämän kurssin. Se oli todella upea kokemus. Odotan eteenpäin tämän henkisen koulutusjärjestelmän integrointia paitsi klubin harjoittelijoille, mutta tuo kuitenkin tämän loistavan koulutuksen urheilijoille, jotka ovat todella sitoutuneita, ja tavoitteena saavuttaa korkeus suorituskyky. ”
~ Tim Whitehead, Head Tennis Professional, MGCP

Lataa ilmainen tennispsykologiaraportti!

Tutustu, jos teet yhden Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita tai paljon enemmän näistä ”kalliista” pakottamattomista henkisistä pelivirheistä otteluiden aikana!

Lataa ilmainen tennispsykologiaraportti:

Kuusi pakottamatonta “henkistä peliä” -virheitä tennispelaajat tekevät pisteiden välillä

Löydät:

Kuinka mielesi voi olla hienoin tai pahin hallussaan tuomioistuimessa.

Jos käytät mieltäsi onnistuneesti pisteiden välillä.

Yksi menetelmä, joka voi auttaa sinua pääsemään viimeiseen kohtaan.

Suosituimmat henkiset pelitaitot, joita vaaditaan hallita, parantaa luottamustasi ja pisteiden välistä suorituskykyä.

Napsauta täältä ladataksesi ilmaisen raportin tänään: Kuusi pakottamatonta “henkistä peliä” -virheitä tennispelaajat tekevät pisteiden välillä

Mitä tennispelaajat sanovat?
”Danielle meni todella hyvin hallitsemaan tunteitaan tänään otteluiden aikana. Olimme erittäin tyytyväisiä häneen siitä, että emme osoittaneet turhautumistaan ​​ottelun aikana; Uskon, että se oli valtava saavutus. Hän todella katsoi tunteidensa hallintaa, vaikka hän kaksinkertaisti tai teki virheitä. Muutokset, jotka näimme Daniellen tottumuksissa alle 24 tunnissa, olivat mahtavia! Sano kiitos opastasi! ”
~ Jennifer Alamo, tennisvanhempi

Lisää myös itsetuntoa anull

Leave a Reply

Your email address will not be published.