Haastattelu Tod Caflischin, VP: n ja CTO: n, Minnesota Vikings Football

Katie McIntyre: n kanssa Minnesota Vikings New USA: n pankkistadionin kanssa yhdessä nykyisen tapahtumapaikan tekniikan kanssa ja urheilee sitä Tod Caflischin, joukkueen VP & CTO: n kanssa.

Ensinnäkin, voitko kertoa meille vähän sinusta, ammatillisesta polustasi tähän mennessä, mukaan lukien miehityksen kohokohdat ja tulevaisuuden tavoitteet?

Valmistuin juuri 27. urheilukaudeni työskentelemällä urheilussa. Minulla on ollut hieno juoksu miehityspolulla, joka on ottanut minut ympäri ja antanut minulle mahdollisuuden tavata ja työskennellä hienojen ihmisten kanssa. Tutkijakoulun ulkopuolella työskentelin muutaman vuoden tukemaan IBM: n, EDS: n ja Clarke Americanin teknisiä yritysprojekteja, jotka johtivat minut San Antonioon. Vaikka en todellakaan yrittänyt löytää työtä urheilusta, sain verkostoitumisen kautta selville IT -asemasta, jonka San Antonio Spurs yritti täyttää kyseisen kokemukseni, joka minulla oli. Spurs palkkasi minut tietokoneen resurssipäälliköksi, jonka tein muutaman vuoden ajan ennen kuin minua ylennettiin sen johtajaksi kesällä 1999, kun Spurs voitti ensimmäisen NBA -mestaruuden. Pian sen jälkeen organisaatio alkoi suunnitella SBC -keskuksen (nyt AT&T -keskuksen) rakentamista. Silloin koin uuden suuren mahdollisuuden uuden areenan teknisten Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita osien suunnittelussa ja rakentamisessa, jotka avasimme kesällä 2002, yhdessä uuden Spursille huipputeknisen harjoituslaitoksen kanssa.

Ensimmäisenä vuonna AT&T -keskuksessa käynnistimme myös AHL -franchising (Rampage) ja WNBA -franchising (Stars) sekä otimme tapahtumatoimenpiteitä, toinen ensimmäinen organisaatiolle ja itselleni. Päädyimme voittamaan 3 paljon enemmän NBA -mestaruuskilpailuja seuraavan viiden vuoden aikana.

Vuonna 2007 New Orleans Hornets palasi New Orleansiin kahden kauden jälkeen Oklahoma Cityssä hurrikaanin Katrinan takia ja yrittivät löytää kokeneen urheilun IT -johtajan. Tämä oli minulle toinen ihanteellinen tilaisuus ja haaste rakentaa organisaatioiden IT-osasto ja infrastruktuuri tyhjästä, kuten olin tehnyt San Antoniossa, joten vietin seuraavat viisi vuotta tekemällä niin, jonka aikana isännöimme vuoden 2008 NBA All-Star Weekend -tapahtumaa .

Sieltä vietin kauden Memphisissä Grizzliesin kanssa, jossa sain ajaa uudelleen areenaa (FedEx -foorumi), kunnes syntyi tilaisuus liittyä Detroit Red Wingsiin. Lisäksi johdan tekniikkaa Joe Louis Arenalla ja kärjessä Olympia Entertainmentin teknologiapyrkimyksiä uudelle Little Caesars Arenalle ja Distriit -projektille. Johtaessani näitä projekteja otin käyttöön myös Extreme Networksin tiheän Wi-Fi- ja Micros-myyntivaihtoehtoja Joe Louis Arenalla ensimmäistä kertaa.

Kesällä 2016 sain puhelun kiinnostuksestani äskettäin luotuun VP & CTO -rooliin Minnesota Vikingsille. Koska NFL -franchising -ohjelmassa IT -johtajuusroolissa työskenteleminen oli ollut pitkään ammattitavoite, olin kiehtonut mahdollisuuden. Se sisälsi äskettäin rakennetun Yhdysvaltain pankkistadionin avaamisen ja Vikingsin uuden käytännön laitoksen ja sekakäyttökehityksen teknologiakehityksen johtamisen, mikä korostaisi Vikingsin uuden viisaan ohjelman, urheiluteknologian etenemiskeskuksen käynnistämistä startup-inkubaattorina/ kiihdytin.

Minnesota Vikingsin VP & CTO: na – joka muutti uuteen kotiinsa vain kuukausia sitten – mitä säännöllinen työviikko merkitsisi ja miten pääset eroon haasteista?

Haasteita on aina, kun uusi paikka avataan, joten systemaattisen tekniikan saaminen “radistettuun risteilyyn” on välttämätöntä.

Uuden uuden rakennuksen avaaminen kuin Yhdysvaltain pankkistadion vaatii paljon eri ryhmiä, jotka kommunikoivat hyvin, joten jäsennelty kokoussarja auttaa pitämään kaikki ajan tasalla ja paljastamaan todellisia ja mahdollisia ongelmia.

Normaali viikko sisälsi muutaman kokouksen stadionille liittyvien aineosien kanssa sekä viikinkien sisäisiä toimintoja koskevia kokouksia. Koska NFL -joukkueilla on paljon vähemmän pelejä kuin NBA, NHL tai MLB, on tärkeää, että ne kaikki sammuvat täydellisesti fanikokemuksen näkökulmasta maksimoidakseen vaikutukset ja voittavat mahdollisuudet.

Teknologia on epäilemättä erittäin tärkeä Minnesota Vikingsille ja upouudelle huipputekniselle Yhdysvaltain pankkistadionille. Millaista fanikokemusta ja fanien sitoutumistekniikoita, palveluita ja vaihtoehtoja käytät uudessa stadionilla?

Fan -kokemukseen keskittyi äärimmäisenä Venuenext -sovelluksestamme. Sovelluksessa on kaikkea lippujen myynnistä ja reunasta ruoan tilaamiseen ja videotoistoihin. Käytimme itsehallinnosta sekä digitaalisten että painettujen lippujen merkinnöihin, joita tuki korkeatiheys ja tuuletin, joka oli Wi-Fi koko stadionissa. Siellä on myös tiheä DAS-peitto, joka sisältää Verizon-, AT&T- ja T-Mobile-kantajat ja Sprint ovat pian aluksella.

Koko stadionilla on myös sisältörikas IPTV-järjestelmä, joka pitää fanejamme ajan tasalla nykyisestä kenttätoiminnasta, muista pelipisteistä, tulevista tapahtumista ja General Stadium InforistaMation.

Yksi muista alueista, joka on vähän piilotettu helmi stadionilla, on viikinkien matka. Tämä tila on omistettu Vikingsin jalkapallohistorialle sekä kiehtovalle interaktiiviselle ympäristölle, jossa fanit voivat kokea, millaista on olla viikinkipelaaja virtuaalitodellisuuden avulla, ja kilpailla muiden fanien kanssa puettavan tekniikan kautta seuranneella toiminnalla.

Millaisia tekniikoita toteutetaan sekä stadionilla että harjoittelupaikalla tapahtumapaikan hallinnan, toiminnan jne. Sellaisen West Ham United Paita suhteen? Ja onko olemassa tiettyjä haasteita, kun se liittyy monikäyttöiseen tapahtumapaikkaan, kuten Yhdysvaltain pankkistadioniin, joka ei ole vain viikinkien koti, vaan myös konsertteja, perheenäyttelyitä, korkeakoulu- ja lukion urheilutapahtumia, yleissopimuksia, messujenäyttelyitä, Boca Juniors Paita jne.?

Pyrimme tekemään yhteistyötä Verizonin kanssa älykästä kaupunkitekniikkaa harjoittelulaitoksessa ja ympäröivässä sekakäyttökehityksessä.

Smart City Tech sisältää digitaalisia opasteita yleisiin ja tapahtumatietoihin, Wi-Fi/Dasiin, älykkäisiin katuvaloihin ja liikennevaloihin ja turvajärjestelmiin.

Verizon käytti Smart City Tech -tapahtumaa tämän vuoden uskomattoman kulhossa, joten odotan, että he myös odottavat viikinkien suorittavan tiettyjä älykkäitä kaupunkielementtejä stadionin ympärillä tulevana kaudella ja uskomattoman kulhoon. Smart City -teknologian edut vaihtelevat paremmasta turvallisuudesta ja fanikokemuksesta merkittäviin kustannussäästöihin energiassa.

Yhdysvaltain pankkistadion. Kohteliaisuus: HKS Sport + Entertainment

Liityit viikingeihin juuri ennen Yhdysvaltain pankkistadionin lanseerausta viime vuoden kesäkuussa, ja sinun tehtäväsi oli johtaa uuden viikinkien suunnittelun ja toteuttamisen onnistuneessa käynnistämisessä ja johtamalla teknisiä ponnisteluja ja johtamaan uuden viikinkien suunnittelua ja toteuttamista Harjoittelu- ja sekakäyttökehityshankkeet. Voitteko antaa meille joitain näkemyksiä siitä, kuinka suunnittelit mitä tarvitaan ja toimitettiin näihin tavoitteisiin? Ja toimiiko kaikki odotetusti?

Minun olisi mahdotonta ottaa luottotuloksia siitä, kuinka satunnainen stadion osoittautui, kun ilmestyin ajoissa ovien avaamiseen. Seurasin kuitenkin hanketta tiiviisti sen perustamisesta, koska olin tuolloin samanlaisessa prosessissa Detroitissa, kun punaiset siivet työskentelivät Little Caesars -areenan ja Detroitin piirikunnan teknologiasuunnitelmien parissa. Työskentelin siellä CenturyLinkin kanssa, joka oli ratkaiseva kumppani stadionin tekniikan toteutuksessa ja tarkisti pari kertaa kaksoiskaupunkeja rakenteilla olevan laitoksen retkellä. Minulla oli kuitenkin kokemusta uuden tapahtumapaikan avaamisesta, kun avasimme AT&T -keskuksen, kun olin San Antonio Spursin kanssa.

Suuri osa onnistuneesta käynnistyksestä juontaa juurensa aikaisempaan vastaukseeni kaikkien sidosryhmien järjestäytyneistä, säännöllisistä kokouksista, koska urheilu-/viihdepaikan käytössä on paljon liikkuvia osia. IT -tiimini ja minä osallistuimme jalkapallopeliin ja konserttiin stadionilla saadaksemme paremman tunteen siitä, kuinka sisäänpääsy ja ulospääsy virtaavat, etenkin lipun skannauskioskiemme ympärillä. Havaitsimme myös väkijoukon virtausta, myönnytyksiä, IPTV: tä ja tarkkailemme Wi-Fi: tä varmistaaksemme peitto- ja oikean kaistanleveyden. Se antoi meille myös mahdollisuuden ylittää vähän viikinkien esikauden aloittamisen kehittämisessä.

Tietysti myös kauden aikana oli myös paljon järjestelmätestejä. Sikäli kuin kaikki toimii odotetusti, sanoisin kyllä, koska heidän kokemuksiinsa liittyvien fanien palaute on ollut melko positiivinen.

Techno Whizina, joka on ollut markkinoilla paljon vuosia, jotka ovat olleet suurinta ja paljon tärkeätä teknistä kehitystä urheilupaikan teollisuudessa ja miksi?

Ha! Techno Whiz… Pitäisikö minun käyttää yksi niistä hattuista, joiden päällä on potkuri? Sikäli kuin “suurin ja paljon tärkeätä teknistä kehitystä urheilupaikkateollisuudessa”, minun on sanottava, että suuren tiheän Wi-Fi: n ja DAS: n parantaminen tapahtumapaikoilla.

Koska älypuhelimesta on tullut niin osa kaikkien elämää, on vain normaalia olettaa, että sillä olisi myös suuri osa ihmisten viihdyttämisessä. Suuren tiheyden kattavuuden avulla se asettaa perustan niin paljon asioita, joita voit tehdä fanin älypuhelimen ja sovellusten kautta. Ja naarmutamme vain pinnan ihanteellista nyt. Älypuhelimet antavat joukkueille myös mahdollisuuden ylläpitää asiaankuuluvia kosketuspisteitä faneidensa kanssa myös sesongin ulkopuolella.

Yhdysvaltain pankkistadion on isäntäpaikka vuosien 2017 ja 2018 kesäpeleihin, uskomattoman kulhojen LII (2018) ja NCAA Men’s Final Fouriin

Vuoden 2017 ja 2018 kesäpelien, uskomattoman Bowl LII (2018) ja NCAA Men’s Final Four -tapahtuman isäntäpaikkaa, onko olemassa tiettyjä haasteita, joihin on puututtava?

Toivottavasti viikinkit pelaavat uskomattoman kulhossa, joten ne ovat tervetulleita haasteita. Mutta yleensä kaikista niistä tapahtumista, jotka sanoisin pysäköimistä kaikesta, voi olla suurin haaste. Stadionin vieressä on rajoitetusti tilaa ja monien omistajien hallintaa. Tämä on tietty ongelma, jonka olisinEally haluaa heittää paljon energiaa taaksepäin, koska pysäköinti on yleensä yksi tapahtumien arvostetuimmista osista kauden jälkeisten tutkimusten kautta ja voi vaikuttaa voimakkaasti faneihin.

Millaista tekniikkaa stadionin 131 sviittiä voivat odottaa nauttivan?

Tarkastelemme todella kiehtovaa uutta tekniikkaa tämän kauden ulkopuolella tapoina parantaa sviittifani -kokemustamme. En voi mennä yksityiskohtiin täällä, koska teoksissa on joitain tärkeitä kumppanuuksia, mutta voin jakaa, että älylaitteen lataus ja äänen aktivointi ovat mahdollisia päivityksiä.

Odotamme varmasti kuulevani sesongin jälkeisestä jälkikäteen, kun pystyt jakamaan yksityiskohtia lukijoillemme näistä mahdollisista päivityksistä. Sillä välin, millaisia teknisiä kehityksiä olet seuraavan 2-5 vuoden suhteen?

Näen eteenpäin, näen virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden kasvavan valtavasti kaikilla tapahtumapaikkojen integraatioalueilla. On selvää, että fanikokemuksen parantaminen nauttivan näkökulmasta, mutta tapahtumapaikkojen toiminnassa on myös mahdollisuuksia ja palvella faneja. Näen myös puettavan tekniikan kasvavan tuulettimesta, toiminnasta ja pelaajien näkökulmasta. Rikastetussa fanikokemuksessa (ajattele Disneyn “taikuusbändejä”), mutta myös parannettujen operaatioiden eduissa ja syvemmällä ymmärtämisellä pelaajien ja tiimin suorituskykytietojen ja analytiikan syvemmälle. Uskon myös, että kun tekniikka asettuu hiukan ja paljon enemmän standardeja tarttuu siihen, että Internetistä tulee valtava osa jokapäiväistä elämää, mukaan lukien viihde.

Lopuksi, onko heidän suunniteltu tulevaisuuden kehitys tai esineitä toivelistallasi?

Kun sain juuri uuden kodin äskettäin kaksoiskaupungeissa, olen kokeillut paljon erilaisilla Internet -liittyvät tekniikat – äänen aktivointi, valaistus, turvallisuus jne. Tällaisille myyjille ja sovelluksille ei ole muuta kuin ylösalaisin urheilussa. ja nautinto pystysuora. Se on edelleen vähän villistä länsimaisesta IoT: llä, vaikka turvallisuus on huolenaihe. Kun kysymys on ratkaistu ja standardit puhdistavat vähän, se räjähtää käyttöönoton.

Osa uudesta sekakäyttökehityksestämme uuden käytännön laitoksen ympärillä on asuinkiinteistö. Suunnitelmani on sisällyttää mahdollisimman paljon Internet -ohjelmaa siihen kehitykseen, koska se sopii hyvin etenemispyrkimyksemme kanssa viisaan ohjelman kautta. Mutta käytännöllisellä laitoksessamme ja myös Yhdysvaltain pankkistadionilla järjestetään myös toiminnallisia sovelluksia.

Tod Caflisch, VP & CTO, Minnesota Vikings Football, LLC

Suuri kiitos Tod Caflischille, VP & CTO: lle, Minnesota Vikings Football, LLC: lle, siitä, että hän käytti aikaa kiireisestä aikataulustaan tehdäkseen tämän haastattelun.

Yhdysvaltain pankkistadionin pääkuva, kohteliaisuus: HKS Sport + Entertainment

#Sportsvenuebusiness – toimittaa vertaansa vailla olevaa pääsyä alan asiantuntijoille

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.