Maksimoi markkinointipyrkimyksesi saavuttaaksesi Paige Townleyn/avustavan freelancerin korkeimman julkisuuden saavuttamiseksi

Minkä tahansa kokoisen urheilutapahtuman järjestäminen ja suunnitteleminen vie paljon työtä. Mutta vaikka suunnittelu olisi täydellinen, se ei takaa, että osallistujat haluavat osallistua. Siksi markkinointitoimet ovat kriittisiä tapahtuman menestykselle. Tapahtuman edistämismenetelmien tunnistaminen voi kuitenkin usein olla pelottavaa – etenkin kaiken muun suunnittelijan levyllä. Tässä on joitain kokeiltuja ja totta ehdotuksia kiinnittää huomiota urheilutapahtumaan.

Vieraile Colorado Springsissä, että se on hyödyntänyt helppoja markkinointityökaluja, kuten suoratoistotapahtumia, kuten vuoden 2020 Top Pikes Apex Mountain Challenge.
Sosiaalisen median vahvuus

Ei ole mikään salaisuus, että sosiaalinen media on räjähtänyt viimeisen 10 plus vuoden aikana ja sitä tarvitaan käytännössä tässä
Pisteet minkä tahansa tyyppisen tapahtuman edistäminen.
Savannah Sports Council -joukkue havaitsi, että se on erityisen totta muutama vuosi sitten, kun hän pyrkii julkistamaan Savannah Bridge -sarjan vuotuisen Enmarketin. Vietettyään vuosia voimakkaasti investoimalla painettuihin postittajiin luetteloihin, jotka olivat vanhentuneita, he alkoivat keskittyä paljon enemmän sosiaaliseen Santos Laguna Paita mediaan ja digitaaliseen markkinointiin. He kohdistivat myös digitaalisesti viestinsä juoksijoille, jotka ovat osallistuneet muihin saman tyyppisiin kilpailuihin. “Sen jälkeen kun olemme tehneet 17 prosenttia osallistumisessa ensi vuonna”, kertoi urheiluneuvoston johtaja Rob Wells, CSEE. “Siirtyminen keskittymään paljon enemmän sosiaaliseen mediaan oli iso osa sitä.”

Vipuvaikutteiset sponsorit

Sen lisäksi, että Savannah Sports Council luottaa voimakkaasti sosiaaliseen mediaan, se varmisti myös muiden ympärillään olevien resurssien hyödyntämisen. Tähän sisältyy tapahtuman nimikkeen sponsori, Enmarket Benefit Stores, jolla on lukuisia paikkoja Kaakkois -Georgian ja Etelä -Carolinan ympärillä, tapahtuman kohdemarkkinoilla. “Pystyimme tekemään joitain mainontaa niiden kautta, sekä heidän myymälöissään että digitaalisesti kaasupumppuissa, ja sillä oli varmasti vaikutus”, Wells sanoi.

Cooper River Bridge Run -kadun yläpuolella osoittaa kuinka lukuisat osallistujat pystyivät osallistumaan tapahtumaan.
Mukauta kanaviasi

Vaikka sosiaalinen media on hallitseva – ja usein edullinen -, jotka ovat nykyään urheilutapahtumien edistämisessä, on välttämätöntä muistaa, että jokainen sosiaalisen median kanava on erilainen. Tämä tarkoittaa, että monien kanavien käyttäminen on ihanteellista, koska jokaisella voi olla erilainen yleisö. Vieraile esimerkiksi Colorado Springsissä käyttää erilaisia ​​yleisiä alustoja – facebook, Instagram ja Twitter -, mutta organisaation tietää, että viesti ei aina katso samoja jokaisella kanavalla. “Facebook- ja Instagram -viestit voivat olla hieman vapaampia ja hauskoja, mutta emme käyttäisi Twitteriä tällä tavalla”, selitti urheilu- ja tapahtumien vanhempi johtaja Cheryl McCullough. “Twitter tarvitsee paljon kohdennetumman viestin, mahdollisesti tietyillä tiedoilla tapahtuman päivälle.”

Voi myös olla hyödyllistä ajatella yleisen sosiaalisen median laatikon ulkopuolella myös muiden kanavien sisällyttämiseksi. Vieraile Colorado Springsissä, joka haluaa hyödyntää LinkedIn: ää mahdollisuuksien mukaan, samoin kuin heidän Eintracht Frankfurt Paita verkkosivuillaan blogiviestejä, koska kaikkia voidaan käyttää tapahtuman mainostamiseen. “LinkedIn- ja blogin viestit ovat hyvin tarkkoja, mutta ne voivat myös olla hyödyllisiä työkaluja tiedon siirtämiseen potentiaalisille osallistujille tai rekisteröidyille osallistujille”, lisäsi McCullough.

Kun se koskee paljon enemmän “ulkopuolella olevia” -kanavia, Nashville Convention & Visitors Corporation on alkanut käyttää Pinterestin. “Pinterest voi olla hieno kohteisiin, koska ihmiset käyttävät sitä kanavaa usein matkojen suunnittelussa”, sanoi CVB EVP & CMO Deana Ivy. “Et ajattele Pinterestistä mahdollisuutena mainostaa, mutta se on – ja voi olla Cerezo Osaka Paita – aitoa kuin mainostaminen jonnekin.”

Koska jokainen kanava on erilainen, se tarkoittaa myös sitä, että sisältöä ei voida aina kopioida sanatarkasti jokaisella alustalla – sitä tulisi räätälöidä kanavan erityiseen yleisöön, Ivy lisää. “On kriittistä käyttää kanavia eri tavalla ja kehittää sisältöäsi kohti kyseisiä markkinoita”, hän sanoi. ”Niin lukuisat vain lähettävät saman tarkan sisällön kaikilla kanavilla, mutta puhut eri ihmisten kanssa. Vaikka Facebook ja Instagram ovat paljon samaa yleisöä, toiset eivät välttämättä ole samoja. Keskustele jokaisen yleisön kanssa tavalla, jolla he haluavat saada tietonsa. ”

Vuorovaikutteiset ylennykset

Tapahtumasta koskevien tietojen tai -kuvien jakamisen lisäksi sosiaalinen media tarjoaa myös loistavan keinon vuorovaikutteisten mahdollisuuksien tarjoamiseen, jotka voivat lisätä tapahtumaa ympäröivää kiinnostusta. Cooper River Bridge Run, vuotuinen tapahtuma, joka pidettiin Charlestonissa, S.C. Sosiaalisen median kautta ihmiset voivat äänestää suosikkisuunnittelustaan. Nashville hyödyntää sosiaalista mediaa lippujen lahjoihin ja matkapaketteihin usein tapahtumiin, samoin kuin Colorado Springs. “Se on hieno tapa luoda kilpailua tapahtumaan, koska joku ei ehkä voita lippuja, mutta lahja on saattanut saada heidät kiinnostumaan osallistumisesta”, McCullough lisäsi.

Juoksijat oleskelevatnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.