Cheez-IT vie kyvyt Florida

Cheez-IT: hen vie cheesy-välipalojaan Orlandoon tällä kulhokaudella. Phoenixin kulhopelin sponsoroinnista on monivuotinen sopimus, joka allekirjoitettiin Florida Citrus Sports -sarjan kanssa.

Orlando Bowl -peliä oli äskettäin nimeltään Camping World Bowl ja siinä on joukkueita Atlantic Coast -konferenssista tai Notre Damesta ja Big 12 -konferenssista joulukuun lopulla. Peli lentää ESPN: ssä.

Cheez-It on College Football Playoffin virallinen sponsori ja on sponsoroinut College: n kulhopeliä kolme vuotta. Sen aiemmat pelit järjestettiin Chase Fieldissä Phoenixissa Fiesta Bowl -organisaation kanssa kumppanina.

“Cheez-se on jalkapallofanien ja juuston ystävien välipalavaihe-etenkin niille, jotka eivät voi Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita saada tarpeeksi sitä ainutlaatuista juustomaista ja rapeaa kokemusta”, sanoi Cheez-IT: n markkinointijohtaja Jeff Delonis. ”Edellinen kulhopelin sponsorointi Vissel Kobe Paita Fiesta Bowl -organisaatiolla auttoi vahvistamaan Cheez-IT: n niittiä yliopistojalkapallo-kauden aikana. Nyt olemme innoissamme kääntyä seuraavalle sivulle ja rakentaa kulhokauden perinne vielä enemmän uuden kumppanuuden kautta Florida Citrus Sports -sarjan ja Orlandon maailmanluokan kohteen kanssa. ”

Uusi kumppanuus sisältää yksinoikeudella nimeämisoikeudet, digitaalisen ja sosiaalisen median sisällön, stadionin altistumisen, tuotteenäytteenotto, paikan päällä olevat aktivoitumisen pelissä ja muissa FCS-organisaatiotapahtumissa sekä uudelleensuunniteltu Cheez-It Bowl -logo.

“Olemme iloisia voidessamme yhteistyössä Cheez-IT: n, joka on yksi yliopistojalkapallojen rohkeimmista ja monista luovista sponsoreista”, sanoi Florida Citrus Sportsin toimitusjohtaja Steve Hogan. ”Heidän sitoutumisensa epätavallisen kokemuksen luomiseen lisää uuden maun” Amerikan parhaaseen Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita kulhomatkalle “täällä Orlandossa. Olemme innoissamme vaikutuksesta, jonka Bowl Seasonin virallinen välipala tuo yhteisöllemme. ”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.