Aeg Ogden uuden huipputeknisen 20 000-paikkaisen Dubai-areenan hallinnassa, joka on tarkoitus avata vuonna 2018

Aeg Ogden, joka on osa maailmaa johtavaa Anschutz-nautintoryhmää (AEG), on lisännyt kasvavaa verkostoaan sen verkostoon Nautita areenat ja teatterit lisäämällä Dubai -areena.

Puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Harvey Lister kertoi, että Aeg Ogden hallitsee uutta, huippuluokan 20 000 SEAT DUBAI-areenaa, kun se avataan vuonna 2018 Meraasille, Dubai-holdingyhtiölle, jolla Aloita kokeneen operaattorin syöttämisen toimittaminen tapahtumapaikan suunnitteluun.

Lister kertoi, että Aeg Ogden oli ekstaattinen työskennellä Meraasin kanssa innovatiivisen maailmanluokan NBA-standardin areenan toimittamiseksi, joka asettaa Dubain kansainväliselle nautintokierrokselle ja antaa merkittävän panoksen Emiraatin jatkuvaan kehitykseen suurena matkailukohteena.

Lister sanoi:

Meraas on vakiinnuttanut itsensä ratkaisevaksi innovaatioksi Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, ja sitä on kiitettävä Dubain globaalin aseman vahvistamisesta uudelleen kiinteistö-, vieraanvaraisuuden, vähittäiskaupan, terveydenhuollon, vapaa -ajan ja nautintojen aloilla.

Lister rohkaisi myös sitä, että Dubai oli strategisesti asetettu hyödyntämään Eurooppaan tulevia tekoja AEG: n vakiintuneiden tapahtumapaikkojen verkoston avulla Australiassa ja Aasiassa.

Hän lisäsi:

Dubai Arena liittyy Aeg Ogdenin kasvavaan verkostoon Aasian ja Tyynenmeren alueella, joka sisältää areenoja Sydneyssä, Brisbanessa, Perthissä ja Newcastlessa ja kolme Kiinassa, kokouskeskukset, joilla on nautintoteatterin sulkeumat Sydneyssä, Brisbanessa, Cairnsissa, Darwinissa, Kuala Lumpurissa ja Omanissa, Omanissa, Omanissa, Omanissa Lisäksi 52 000-paikkainen Suncorp-stadion Brisbanessa, ja se on arvostettu lisä AEG: n tilojen 130: n perheeseen ja kuuluisaan tapahtumapaikkaan ympäri maailmaa.

Se vahvistaa myös AEG: n asemaa Lähi-idässä, missä vaiheessa yksi 1,5 miljardin dollarin Oman-kokous- ja näyttelykeskus avattiin viime kuussa, ja työ etenee toisessa vaiheessa, joka sisältää 3200-paikkaisen teatterin.

Dubai -areenalla on noin 47 000 neliömetriä ja kapasiteetti 20 000: lla on tarkoitus parantaa Emiraatin vapaa -ajan ja nautinnon tarjoamista ja tulla Lähi -idän alueen “Go ‘-paikalle laajamittaisten kansainvälisten musiikkikonserttien, urheilutapahtumien kanssa, kuten esimerkiksi kansainvälisinä jääkiekkoina ja koripalloina sekä muina nautintotapahtumina.

Dubai-areena on ainoa yleiskäyttöinen, sisä-, ilmastoitu areena koko alueella, ja se ylpeilee edistyneellä infrastruktuurilla, jonka avulla se mahtuu megatapahtumiin.

Uusi paikka sijaitsee strategisesti City Walk -kadulla lähellä Dubain kansainvälistä lentokenttää ja helposti käytettävissä Dubain metrolla. Uusi paikka on Dubain viimeisimmän kaupunkielämäntavan kohteen ytimessä, jota ympäröi lukuisia vieraanvaraisuuden, F&B: n, nautinnon ja ostoksia vaihtoehdot.

Dubai -areenalla on luotu automatisoituja, muokattavia istuimia, jotka antavat tapahtumapaikan muuttaa pidetyn tapahtuman Real Betis Balompie Paita mittakaavan mukaan riippumatta siitä, kuinka pieni tai iso se on. Se pystyy myös järjestämään laajamittaiset häät, jotka vaativat erittäin suuria koristeita ja epätavanomaista kokoonpanoa, jota ei voida sijoittaa muualle. Hanke houkuttelee erottuvia ja erityisiä tapahtumia, jotka houkuttelevat kaikkia yleisöjä ja sallii Dubain sisällyttämisen muiden tärkeiden kansainvälisten kaupunkien, kuten Lontoon, Sydneyn ja New Yorkin, rinnalle suurten kiertuetapahtumien järjestämisessä.

Kohdeprojektin hallintasopimus tehtiin DXB -nautinnolle PJSC: lle, joka on vastuussa Dubai -areenan suunnittelun ja rakentamisen valvonnasta.

Tietoja Meraista
Meraas on Dubaissa toimiva holdingyhtiö, jolla on toimintaa ja omaisuutta Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Yhtiö on vakiinnuttanut itsensä tärkeänä uudistajana Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja noudattaa selkeää valtuutusta Dubain globaalin aseman vahvistamiseksi. Meraas pyrkii uudelleen teollisuudenalojen määrittelemiseen useilla aloilla virkistävän innovatiivisten maamerkkikäsitteiden portfolionsa kautta. Meraas on myös luonut yhteistyösuhteet kriittisten kumppaneiden kanssa, jotka tuovat arvonsa tarjontaan. Yhtiö on käynnistänyt useita hankkeita kiinteistö-, vieraanvaraisuuden, vähittäiskaupan, terveydenhuollon, vapaa -ajan ja nautinto Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita -aloilla.

Paljon lisätietoja on osoitteessa www.mereraas.com

Tietoja Aeg Ogdenista
Aeg Ogden on australialainen yhteisyritys Australian tapahtumapaikan hallinnan etujen Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita ja Yhdysvaltojen AEG-tilojen välillä.

Aeg Ogden hallinnoi paikkoja koko Aasian ja Tyynenmeren alueella, mukaan lukien kongressikeskukset Brisbanessa, Cairnsissa, Darwinissa, Kuala Lumpurissa, Omanissa ja ICC Sydneyssä, Suncorp -stadionissa Brisbanessa; ja areenat, mukaan lukien Brisbanen nautintokeskus ja viereinen urheilukeskus, Sydneyn Qudos Bank Arena (entinen Allphones Arena), Newcastlen nautintokeskus ja Perth -areena.

Lisätietoja Aeg Ogdenista on osoitteessa www.aegogden.com tai AEG: www.aegworldwide.com

#Sportsvenuebusiness

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.