Kids Fitness -festivaali pidetään 30. kesäkuuta West Palm Beachissä

West Palm Beach, Fla. Athletic Bilbao Paita – Palm Beach Countyn urheilukomissio isännöi Baptist Healthin esittämää Palm Beaches -soittojuhlia keskiviikkona 30. kesäkuuta alkaen Klo 10–13. Jim Brandonin hevoskeskuksessa West Palm Beachissä.

Kids Fitness -festivaalin on tarkoitus alkaa kello 10.00 keskiviikkona West Palm Beachissä.
Perus- ja keskiasteen ikäiset lapset oppivat lähes 20 vakio- ja ei-perinteisen urheilun perusteet alueen johtavista ohjaajista. Lisäksi osallistujat voivat kokea rock -seinän, pelata pelejä ja olla vuorovaikutuksessa kollegiaalisten urheilijoiden ja valmentajien kanssa.

Palm Beachesin lasten kuntofestivaali on tuottanut 25 vuoden ajan Palm Beach Countyn urheilukomissio. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa, Jim Brandonin hevoskeskuksen katetun areenan ulkopuolella, joka sijaitsee osoitteessa 7500 Forest Hill Blvd, West Palm Beach, FL 33413. Tämä 111 hehtaarin maailmanluokan showplace, Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita jota käytetään palmulla Beach Countyn puistot ja virkistysosastolla on katettu ja valaistu länsimainen tapahtuma -areena, joka toimenpiteet 37 500 neliöjalkaa ja kattaa 76 x 46 metriä. Pienempi flex -aita -areena on edelleen toiminut runsaasti 27 000 neliöjalkaa, jonka mitat ovat 60–50. Kun otetaan huomioon, että sen perustaminen Kids Fitness Festival on tuonut yli 75 000 paikallista nuorta urheilua maailmaan.

“Olemme erittäin ekstaattisia tämän vuoden Kids Fitness -festivaalista”, sanoi Jeff Zipper, Kids Fitness -festivaalikomitean puheenjohtaja. ”Arvostamme erittäin erittäin suurta sponsoriamme baptistiterveyttä ja muita suuria kumppaneitamme. Kuluneen vuoden jälkeen tunsimme, että tämän vuoden Kids Fitness -festivaali oli paljon tärkeämpi kuin koskaan saada lapsia ulos Tigres UANL Paita ja osallistua jälleen urheiluun. Tämä tapahtuma ei olisi mahdollista ilman paikallisen yhteisön tukea. ”

“Uuden kumppanuuden kautta Palm Beach County Sports Commissionin kanssa olemme ekstaattisia laajentaaksemme baptistiterveyden jalanjälkiä urheilukeskeisten nuoriso-ohjelmien kautta Palm Beachin piirikunnassa”, kertoi Baptist Health Ortopedian ja urheilulääketieteen apulaisjohtaja Reggie Laroche. “Osallistumisen aloittaminen Kids Fitness -festivaaliin on hieno tapa jatkaa Etelä -Floridan nuorisoyhteisön tukemista ja rohkaisemista pitää aktiivisena ja nauttia terveellisestä elämäntavasta.”

Joka vuosi Palm Beach Countyn urheilukomission kumppanit ovat erilaisia ​​urheilujärjestöjä, yhdistyksiä, kansallisia hallintoelimiä, klubeja ja tiloja ainutlaatuisen festivaalin tuottamiseksi. Lähes 20 eri organisaatiota tarjoaa johdanto -urheiluklinikoita, jotka osoittavat urheilun tarvittavat perustoiminnot ja perusteet. Aikaisemmat osallistujat ovat kuuluneet tapahtumakumppanit ja tilat; Yhdysvaltain tennisyhdistys, Roger Dean Stadium, Palm Beach International Raceway, Okeeheelee BMX, American Youth Soccer Organisation (ASO), Florida Panthers, Florida Atlantic University, Florida Youth Lacrosse -säätiö, Miami Marlins ja muut erityisvierailut.

Tämän vuoden tapahtuman yhteisön sponsoreita ovat Baptist Health, Cardinal-Marlins Fund of Palm Beach & Martin Counties, ESPN West Palm, Enterprise Holdings, Palm Beach County Parks ja Recreation ja Honda Classic Cares.

Katso kaikki tiedot täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.