Formula E saa FIA -mestaruuden aseman

kuudennella kaudellaan Formula E on hyväksynyt maailmanmestaruuskilpailut Motorsportsin kansainvälinen liitto. Seurauksena on, että sarjaa kutsutaan ABB FIA Formula E -mestaruuskilpailuksi, alkaen marraskuussa alkaneen kauden 2020–2021.

FIA: n presidentti Jean Todt (vasen) ja Formula E: n perustaja ja Alejandro Agag allekirjoittivat äskettäin sopimuksen FIA: n päämajassa Pariisissa. LOSC Lille Paita Kuva Formula E.
Ilmoitus tulee sarjan jälkeen paljon menestyvää kauden toistaiseksi, ja yhdeksän erilaista kilpailun voittajaa on 2018–2019 kampanjassa ja tilastoissa, jotka osoittavat kasvavan yleisön Juventus Paita kilpailuille, joissa on Formula 1 -maisia ​​sähköautoja. Uusi tällä kaudella Mercedes-Benz ja Porsche ovat syöneet autoihin.

“Se oli aina kunnianhimostamme yhtenä päivänä FIA: n maailmanmestaruuskilpailua”, sanoi Formula E: n perustaja ja puheenjohtaja Alejandro Agag. ”Kaikki, mitä olemme tehneet ja toimittaneet tähän pisteeseen, on työskennellyt kohti tätä erityistä ajankohtaa. FIA: n maailmanmestaruuskilpailun aseman saavuttaminen ja hyväksyminen lisää paljon enemmän uskottavuutta siihen, mikä on jo täysin pakastettu kilpakaava ja mahtava urheilutuote. ”

Nykyinen kausi, joka alkoi 22. marraskuuta, sisältää 14 kilpailua 12 kaupungissa viidellä mantereella. Sarjan ainoa Yhdysvaltain pysäkki on New Yorkin e-Prix 11. heinäkuuta 2020 Brooklynin kaduilla.

“Aloittaessamme tämän matkan Formula E on kiistatta mennyt voimasta vahvuuteen”, sanoi FIA: n presidentti Jean Todt. ”Lyhyen aikataulun sisällä sarja on osoittautunut autoteollisuudelle merkityksellisenä, ja kahdella on paljon suurempi autovalmistaja, jotka ovat liittyneet Cerezo Osaka Paita mestaruuteen nykyisen kauden alussa, ja nostavat kokonaismäärän 10. Näiden valmistajien sitoutuminen ja ammattitaito ja heidän joukkueensa heijastuu autoilijan luettelon laatuun, joka on parantunut jokaisen kauden aikana. Kun otetaan huomioon, että sen ensimmäinen kilpailu Pekingissä vuonna 2014 ja jokaisessa sen jälkeen sen jälkeen Formula E on osoittanut, että huippuluokan sähkökilpailujen käsite. ”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.