Taitoluistelun parannussuunnitelma turhautumisen välttämiseksi

Kuinka parantaa taitoluistelun suorituskykyäsi

Merkittävä parannus on syy, miksi taitoluistelijat harjoittavat päivittäin tuntien ajan korkeamman tason saavuttamiseksi.

Parannuksen tekeminen edellyttää, että olet keskittynyt ja maltilliset odotukset …

Suuret odotukset, että sinun on hallittava uudet taitot lyhyessä ajassa, aiheuttaa pettymystä. Moottorin oppiminen ei ole niin helppoa.

Virheiden tekeminen uusien taitojen tekemisessä kilpailussa voi aiheuttaa eroamisen.

Yritetään suorittaa parhaat hyppyjä voidaan saavuttaa ylivoimaisella turhautumisella.

Rutiinien vertaaminen huipputekijöiden rutiineihin voi vahingoittaa luottamustasi.

Merkittävä parannus vie pieniä askelia, kärsivällisyyttä ja näkökulmaa.

Liian paljon odottaminen, liian helposti tai liian nopeasti on haitallista parantamiseksi.

Tässä on muutamia ideoita urheilun suorituskyvyn parantamiseksi vähemmän turhautumisella:

Ole kärsivällinen. Liian usein luistelijat hylkäävät taiton parissa työskentelevän, jos he eivät näe edistystä muutaman viikon harjoituksen jälkeen. Mastering -taidot vaativat kärsivällisyyttä ja toistoa ostaa uusia taitoja. Lisäksi taidot vaativat virheitä. Virheet ovat askel oppimisen etenemisessä, joka askel lähemmäksi sitä, että lopulta naulata tämä taito kilpailussa
Hallita korkeita odotuksia. Ammu parannusta, ei täydellisyyttä. Täydellisyys aiheuttaa stressiä, jännitystä ja kyvyttömyyttä keskittyä siihen, mitä tapahtuu tällä hetkellä. Jos olet keskittynyt asteittaiseen edistymiseen, anna itsellesi tauko, kun sekoitat ja luot itsellesi lisäyksen parantamiseksi, voit rakentaa luottamusta ja pysyä motivoituneena prosessissa.
Keskity sinuun. Jos vertaat itseäsi säännöllisesti muihin luistelijoihin, tunnet aina toiseksi parhaiten. Merkittävä parannus on kysymys siitä, että olet parempi tänään kuin eilen.
Luottakaa kykyihisi. Monet luistelijat eivät parane, koska he eivät usko, että heillä on ensisijaisesti kyky kehittää taitoja. Luottamus on paljon muutakin kuin vain usko kykysi tehdä taitoa nykyisyydessä. Luottamus on myös uskomuksesi, että sinulla on mitä henkisesti ja fyysisesti tarvitaan uusia taitoja.
Säädä, ei kunnosta. Merkittävä parannus ei tarkoita tekniikkaasi täydellistä uudistusta. Pienet säädöt voivat aiheuttaa merkittävää parannusta.

Jos pystyt keskittymään näihin näkökohtiin, parannat dramaattisesti taitoluistelijana.

Merkittävä Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut Paita parannus on juuri sitä, mitä 16-vuotias japanilainen taitoluistelija Rika Kihira etsii, jopa menestyvän ensimmäisen kauden jälkeen vanhempien kansainvälisessä piirissä.

Kihira voitti kuusi hänen seitsemästä yksittäisestä tapahtumastaan ​​International Meetsissä ja pyrkii parantamaan rutiiniaan lisäämällä paljon teknisiä ja kovia hyppyjä.

KIHIRA: ”Haluan pystyä naulaamaan nelin hyppy ennen seuraavan kauden alkua. Minun on rakennettava paitsi ydinvoimani, myös alavartaloni … Minun on jatkettava tekemäni asioita, joita olen tehnyt, AS Monaco Paita enkä muuttanut luisteluun. Haluan ottaa vastaan ​​uusia haasteita, mutta minun on ylläpidettävä vakautta. Se ei ole hyötyä, jos muutan sitä, mitä olen tehnyt. ”

Kihiralla on järkevä tekniikka parannukseen. Kihiran tekniikka on sellainen, jossa hän on keskittynyt tiettyyn suunnitelmaansa rakentaa ahkerasti ja hitaasti nykyisiin taitoihinsa.

Kuinka parantaa luistelu suorituskykyäsi:

Turhautuminen, kärsimättömyys ja yrittää olla paras haasteet, jotka estävät oppimista.

Jos haluat parantaa vähemmän turhautumisella, noudata asteittaiseen parannukseen perustuvaa suunnitelmaa ajanjakson aikana ja riippumatta siitä, pysy sitoutuneena.

Keskity yhteen taitoon, askel kerrallaan yhdessä istunnossa kerrallaan. Uusien taitojen kehittäminen vie viikkoja ja kuukautta.

Löydä henkiset menetelmät korkeuden suorituskykyyn!

Sinä (tai urheilija) voi olla taitavin taitoluistelija ja kouluttaa kovemmin tai pidempään kuin mikään muu, mutta jos et voi viedä harjoitteluasi kilpailuun, et yksinkertaisesti saavuta todellista potentiaaliasi taitoluistelussa.

Opi 8 parasta henkistä pelin oppituntia keskittymisen, rauhallisuuden ja luottamuksen parantamiseksi!

Luottava taitoluistelija: henkiset pelimenetelmät korkeuden suorituskyvyn kannalta

Tutustu todistettuihin henkisten pelien salaisuuksiin pysäyttämättömän luottamuksen käytännössä ja kilpailuun.

Taitoluistelijat: Hanki henkinen reuna oppimalla hallitsemaan luottamustasi, valmistautumaan henkisesti kilpailuun ja tekemään mielenosoituksen alaisena.

Valmentajat: Paranna taitoluistelijan luottamusta käyttämällä yksinkertaisia, todistettuja henkisiä strategioita.

Vanhemmat: Auta parantamaan urheilijan suorituskykyä. Älä anna heidän mielensä pidättää heitä enää.

Mielenvalmentajat: Opi todistettu järjestelmä urheilijoiden auttamiseksi parantamaan henkistä sitkeyttä.

Luottava taitoluistelija: henkiset Eintracht Frankfurt Paita pelimenetelmät korkeuden suorituskyvyn kannalta

Mitä mielenterveysasiakkaat sanovat?

”Halusin kirjoittaa sinulle ja kertoa sinulle, kuinka kiitollinen olen kaikesta avusta henkisessä pelissä, jonka annoit minulle. Otin ensimmäisen sijan divisioonani osavaltioissa, eikä minulla ollut hätää viimeisessä esityksessäni. Auttit minua muuttamaan henkistäninull

Leave a Reply

Your email address will not be published.