Itä-Kiinassa

suunniteltu ESports-areena on uusi suunniteltu kompleksi, joka isännöi alueen ensimmäistä eSports-areenaa yhdessä 12 000 kapasiteetin stadionin ja Rizhaon kaupungin suunnitellun moniurheilun kanssa Itä-Kiinassa.

ESPORTS -areenan kapasiteetti on 3000–4000, jotta se hyödyntää Kiinan erilaisten pelien kasvua. Vuoden 2020 League of Legends World Championship pidetään Watford FC Paita 56 000 kapasiteetin stadionilla Shanghaissa.

Suunnitteluun sisältyy myös hotelli- ja vähittäiskaupan kehitys sekä yhteisötilat ja ammatilliset koulutuslaitokset. AFL -arkkitehdit on tilattu projektille, kolmanneksi Kehua Sport -järjestön kanssa.

“Olemme innoissamme siitä, että kehitetään edelleen Yokohama F. Marinos Paita suhteitamme Kehua Sportiin tähän suuriin uusiin urheilulaitossarjoihin”, sanoi AFL -arkkitehtien Arsenal FC Paita johtaja Phil Osborne. ”Erityisesti eSports -areena on jännittävä ja haastava palkkio. Esport -fanit vaativat samaa poikkeuksellista ilmapiiriä kuin mitä tahansa urheilua seuraavat, ja tämä komissio seuraa arkkitehtiemme intensiivistä tutkimusta ja kehitystä suunnittelemaan räätälöityjä areenoja näille kasvaville markkinoille. ”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.