Interton valitsee Community R -sarjan uudelle Mol Aréna Sóstó -stadionille

, joka sijaitsee Székesfehérvárissa, Unkarissa, Mol Aréna Sóstóssa (Mol Arena Salt Lake) on aina pidetty yhtenä Unkarin tärkeimmistä stadioniista Budapestin ulkopuolella. Monikäyttöinen stadion, joka on ensimmäinen divisioonan Mol Vidi -jalkapalloseura ja pääasiassa jalkapallo-otteluissa käytetty, on äskettäin käynyt läpi täydellisen jälleenrakennuksen.

Interton -ryhmä, joka on erikoistunut äänen, kevyiden, visuaalisten ja ohjausjärjestelmien suunnitteluun ja asentamiseen, tilattiin suunnittelemaan ja asentamaan uuden stadionin äänijärjestelmä. Laajan stadion -äänikokemuksen avulla Interton käytti akustista mallintamista todistaakseen suunnittelunsa perustuen yhteisöllisen R -sarjan kaiuttimiin optimaalisena ratkaisuna.

Kuusikymmentäneljä yhteisöä R.5HP: n kaiuttimet, jotka lentävät pareittain katoksen etureunan alla, peittävät stadionin neljä istuvaa jalustaa, jotka yhdistävät 14 201 kapasiteetin. R.5HP on erittäin kompakti kolmisuuntainen sarven kuormitettu sääkestävä kaiutinjärjestelmä, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen äänitietokyky ja korkealaatuinen musiikki. Yhden korkean tason yhteisön RSH-462 Exponential FocusedArray ™ Horn -järjestelmä sijaitsee stadionin luoteiskulmassa kattamaan pelikenttä.

Yamaha TF3 -sekoittimesta toimiva järjestelmää ohjataan QSC Q-SY: llä Graafisen käyttöliittymän kautta, jonka on suunnitellut Interton. QSC CXD-Q -vahvistimet valittiin ajamaan yhteisön kaiuttimia, ja Shure ULX-D: n langattomat mikrofonit.

Interton -ryhmän toimitusjohtaja Géza Balogh, kommentoi:

Tarjoamme koko äänijärjestelmän langattoman iPad -hallinnan, joten järjestelmän säätö voidaan tehdä mistä tahansa sijainnista ja jopa kävelemällä katsomoiden ympäri. Se on LOSC Lille Paita lisätty ominaisuus, johon järjestelmäoperaattorit ovat erittäin tyytyväisiä.

Balogh lisäsi:

Yhdistämällä yhteisön ei-metallinen kalvo UC1 HF -ohjain M200: n keskialueen ohjaimeen koaksiaalisesti 12 ″ LF-sarven suussa, R.5HP on erittäin tehokas työkalu äänilystysjärjestelmiin. M200/UC1-yhdistelmä tarjoaa vaivattoman äänivoiman HF-kimaltelemalla, joka on kuultava arvostettavaksi. Joustavan hallinnan lisäksi Mol Aréna Sóstón päävaatimukset olivat SPL- ja STI -arvot ja asennettu järjestelmä ylittävät molemmat määritetyt parametrit.

Kuvat, kohteliaisuus: ACF Fiorentina Paita Interton -ryhmä / yhteisö

Tulojen lisääminen uusien rakennusten, kunnostustöiden ja palvelun laajennusten sekä uusimpien tekniikoiden ja F&B -tarjousten kautta on ALSD International – Euroopan ainoan tapahtuman keskeinen painopiste, joka on omistettu premium -istuin- ja vieraanvaraisuusalalle – Croke Park -stadionille tulossa Croke Park -stadionille Dublin tänä lokakuussa 28.-29.

#AlsDinternational – Euroopan ainoa tapahtuma, joka on omistettu premium -istuin- ja vieraanvaraisuusalalle

#SportsvenueBiz

#SportsvenueBusiness – Sector -uutisten, näkymien Cerezo Osaka Paita ja kehityksen johtava alusta

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.