Pohjois-Queensland-stadionille

julkaistut varhaiset työpaketit. Määrittelyosasto on ollut kiireinen kehottamassa Pohjois-Queensland-palveluita ilmoittautumaan ensimmäiseen maassa oleviin työpaketeihin 250 miljoonan dollarin Pohjois-Queensland-stadionille.

Valtion etenemisministeri Anthony Lynham totesi alihankkijoiden ja toimittajien olevan rekisteröityttävä uudelleen viime perjantaina toimivaan 27 varhaisen töiden pakettiin, jotka ovat julkaissut urakoitsijan Watpacin hallinnassa.

Tohtori Lynham sanoi:

Jokaisen, Racing Club de Avellaneda Paita joka on rekisteröinyt korkojen ilmaisut, on arvioitava ja uudistettava EOI: t. Sähköpostin ja puhelun soittamista varten pyritään tarkastamaan uusia, syvällisiä niput, jotka Watpac on julkaissut. Vaikka olisit jättänyt EOI: n varhaisista ohjeellisista työpaketeista, on tärkeää palata takaisin verkkoyhdyskäytävälle uudelleen.

Kaupunkien liittovaltion avustajapappi Angus Taylor ilmoitti Australian ensimmäiseksi kaupunkikaupungiksi. Townsville City -tarjous oli tärkeä teema alueelliselle tehtävän luomiselle. Hän lisäsi:

Onnittelen jälleen Pohjois -Queenslandin stadionin urakoitsijoita inspiroivien alueellisten tehtävätavoitteiden asettamisesta. Kaikki kaupungin tarjousjuhlat ovat kuulleet ääneen ja Brighton & Hove Albion FC Paita poistavat Townsvillestä, että ihmisten saaminen työhön paikallisesti on ensisijainen tavoite.

Varhaiset teokset tarjoavat purkamisen, hetkellisten aidojen, väliaikaisen hydrauliikan, hetkellisten palvelujen rakentamisen, siviilityöt, mobiili-nosturin vuokraus, siivouspalvelut sekä lisensoidut verkkoliikenteen hallinnan Rangers FC Paita johtajat.

Tohtori Lynham neuvoi:

Tämä on ensimmäinen stadioniprojektin paljon työsuhteen virstanpylväistä, kun siirrymme kohti WATPAC: n tarjousta palkkaamisesta paljon yli 2000 ihmistä tyylin ja rakentamisen aikana. Nyt on aika paikallisille toimittajille ja alihankkijoille, joilla on asianmukainen kokemus, kyky sekä kyky jättää kiinnostavia kiinnostavia ilmaisuja kiinnostuneista nipistä.

Townsvillessä toimivia yrityksiä, jotka jo työskentelevät stadionin työssä, ovat:

rakenteellinen, siviili-, verkkoliikenne sekä akustiset insinöörit ARUP

Tuulen insinöörit James Cook Universityssä

Douglas Partners, geoteknisille palveluille

Parker Hydraulic Consulting Group

RPS, maanmittaus- ja maisemointipalveluihin

Määrätarkastaja AECOM

Projektin ohjelmoija RCP

Pohjois -Queenslandin stadion on Australian hallituksen, Queenslandin hallituksen ja Townsvillen kaupunginvaltuuston yhteinen työ, samoin kuin sekä National Rugby League (NRL) että Pohjois -Queensland Cowboys. Pohjois -Queensland -stadion kehittää osan vuonna 2016 allekirjoitetusta Townsville City -tarjouksesta.

Tohtori Lynham kertoi, että uusien kauppapakettien julkaiseminen julkaistaan tulevina kuukausina, ja kauppapakettien kokonaismäärän odotetaan saavuttavan noin 80.

Tietoistunnot järjestetään 13. kesäkuuta sekä 14 auttaa urakoitsijoita stadionin ja muiden alueellisten mahdollisuuksien työhön rekisteröintiprosessissa.

Katso kauppapaketit ja rekisteröidyt EOI: t käymällä Northqueenslandstadium.icn.org.au/

Kuva Pohjois -Queenslandin stadionista Kohteliaisuus: Townsvillen kaupunginvaltuusto

#Sportsvenuebusiness – pitäen sinut tietämään!

Jaa tämä artikkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.