Orioles Camden Yardsin 30. vuosipäivän juhlimiseksi vuonna 2022

Baltimore Orioles US Sassuolo Paita on julkistanut suunnitelmat juhlia Oriole Parkin 30. vuosipäivää Camden Yardsissa koko vuoden 2022 ajan.

6. huhtikuuta 1992 lähtien, kun Orioles isännöi ensimmäistä peliä väestössä suunnitellulla stadionilla, siitä on tullut tunnettu paikka, joka inspiroi sukupolven Ballpark-rakennetta. Seuraavien 30 vuoden aikana Oriole Park on tyytyväinen yli 72 miljoonaa fania. Koko vuoden 2022 kauden ajan koko virkapukuisen henkilöstön paitoissa on 30 -vuotisjuhlan logo -laastari parhaalla hihalla. Orioles -tiimikaupassa on 30 -vuotisjuhlan tavaroita, uutuuksia, lasitavaroita, hattuja ja vaatteita, joita on saatavana.

Avauspäivä 31. maaliskuuta Toronto Blue Jaysia vastaan ​​sisältää suuren juhlan vuosipäivän aloittamiseksi, ja juhlat huipentuvat 6. elokuuta, kun Orioles isännöi Pittsburghin merirosvoja. Fanit voivat ilahduttaa pregame-seremoniajuhlia, nähdä erilliset muistoesineet ja saada Oriole Park-aiheisen lahjan esine. Muita esineitä vuosipäivän kauden juhlimiseksi sisältävät 10 dollaria paikkaa Outfield Eutaw Street Bleachers -pelissä jokaisesta kotipelistä maanantaista torstaihin kauden ajan, lukuun ottamatta avauspäivää; 30. vuosipäivän näyttely, joka sisältää muistoesineitä ja koskaan ennen Valencia Paita nähtyjä valokuvia pallokentästä viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana; Ja jokainen Birdland -jäsen saa Palmeiras Paita yksinoikeuden hatun ja injektiopullon Oriole Park -kentältä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.