Dreamhack Sports Games lisää Scott Stedmanin johtoryhmään

Dreamhack Sports Games on nimennyt Scott West Ham United Paita Stedmanin teollisuusjohtajaksi, asettamalla hänelle rakennusmaksun sekä johtamaan organisaation teollisuus- ja mainosryhmiä muun muassa tehtävien joukossa.

Steedman on Skotlannin asiantuntijajalkapalloliigan entinen teollisuusjohtaja. Hän perustaa myös teollisuusmenetelmän ja tarjoaa sponsorointia Dreamhack Sports Games -salkussa ja raportoi toimitusjohtajalle Roger Lodewickille, joka nimitettiin hänen asetukseensa kolme kuukautta LOSC Lille Paita sitten Dreamhackin sulautumisen jälkeen ESL: n kanssa.

“Olen innoissani siitä, että Scott on suostunut liittymään minuun sekä Dreamhack Sports Games -joukkueen”, Lodewick sanoi. ”Hänen Real Madrid Paita ammattitaito, sitoutuminen ja todistettu kokemus tulosten tarjoamisesta, etenkin brändikumppanuuksien tilassa, ovat hyödyllisiä Dreamhack -urheilupeleissä, samoin kuin hänen yrittäjyyden henki ja palveluverkosto, kun ajamme liiketoimintaa eteenpäin tulevina vuosina. ”

ESL -pelaamisesta erikseen toimivat Dreamhack -urheilupelit tuottavat eSports -liigaita sekä kilpailuja tavallisista urheiluliitoista ja kiinteistöistä. Liiketoiminta sisältyy Tanskan jalkapallon Superligan, Hollannin jalkapallon Eredivisien ja Ruotsin jalkapallon Allsvenskanin yhdessä golfin eurooppalaisen Etourin kanssa.

“Olen innoissani siitä, että olen liittynyt Dreamhack -urheilupeleihin yrityksen todella mielenkiintoisen ajanjakson aikana”, totesi Steedman, joka ennen hänen työtään SPFL: n kanssa oli myyntipäällikkö ja mainonta Englannin valioliigan Southamptonin jalkapalloseurassa. ”He ovat jo todistaneet tarkalleen kuinka tarjota hienoimpia luokan esporttituotteita tavallisille urheilubrändeille sekä katson eteenpäin tämän palvelun tämän puolen kasvattamista joukkueen kanssa sekä esittelemään tuotemerkkejä urheilupelien voimankäyttöön ja etenemiseen ja etenemiseen eSportsin kanssa . ”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.