ATP Excursion -turnaus siirtyy New Yorkista Dallasiin

ATP-retki palaa Dallasiin ensimmäistä kertaa paljon yli 30 vuotta ensi vuonna, kun ainoa sisätilojen kiertuetason tapahtuma Yhdysvaltojen muutoksissa New Yorkista Etelä -Methodist Universityn STYSLINGER/ALTEC TENNIS -kompleksille.

Dallas Open, joka on järjestetty 6. – 13. Helmikuuta, on markkinoilla ensimmäinen ATP -tapahtuma ottaen huomioon, että tennisfinaalien maailmanmestaruuskilpailut pidettiin Dallasissa vuosina 1971–1989. Turnaus pidettiin SMU: n Moody Coliseumissa vuosina 1971–1979 ennen muuttoaan Reunion Arenalle vuonna 1980.

Tapahtuma astuu Nassau Coliseumista Uniondalessa, New Yorkissa, missä on harkittu, että 2018 on korvattu Memphis Open, joka pidettiin vuosina 1975–2017. Se on yksi kymmenestä ATP -retkitapahtumasta Yhdysvalloissa. Turnauksessa on kerrostettu historia entisten mestarien kanssa, mukaan lukien Legends John McEnroe, Pete Sampras, Andre Agassi, Andy Roddick, Michael Chang ja Andy Murray.

“Dallas -urheilukomissio on poikkeuksellisen tyytyväinen yhteistyöhön GF Sports & Nautittavan ja ATP: n kanssa vuoden 2022 Dallas Openin käynnistämiseksi”, sanoi Dallasin urheilukomission pääjohtaja Monica Paul. “Olemme ekstaattisia pitämään maailmanluokan leikkiä Premier Strylinger/Altec Tennis -kompleksissa, kun turnaus kasvaa Texasissa ja tarvikkeiden tuoreita mahdollisuuksia pelaajille ja faneille.”

Dallas Open- ja GF Sports & Nautittavuudella on ympäri vuoden Dallasissa, mukaan lukien yhteisötapahtumat ja aloitteet, kumppanuudet paikallisen palvelun ja tennisorganisaatioiden kanssa sekä tukea paikalliselle nuorisoratiolle. John Isnerin ja hänen perheensä vakiintunut Isner Family -säätiö toimii tapahtuman voittoa tavoittelemattomana kumppanina.

“Olen ekstaattinen, että minulla on ATP -retkitapahtuma kotikaupungissani ja esittelemään Dallasia muille kiertueen pelaajille”, Isner sanoi. ”STYSLINGER/ALTEC TENNIS -kompleksi on AZ Alkmaar Paita johtava tapahtumapaikka. Pelaajat todella nauttivat pelaamisesta siellä asiantuntevan tennisjoukon edessä. Olen myös iloinen siitä, että Isner Family -säätiö on yksi Dallas Open -yhtiön voittoa tavoittelemattomista kumppaneista, ja odotan innolla tapahtuman positiivista vaikutusta paikalliselle yhteisölle. ”

STYSLINGER/ALTEC TENNIS Sao Paulo FC Paita -kompleksi avattiin vuonna 2015, ja siinä on Tunisian Jalkapallomaajoukkue Paita sekä sisä- että ulkotuomioistuimet sekä koulutuskeskus.

“GF Sports & nautinto on ilo tuoda Dallas Open, Elite ATP -retkurnaus, Dallasin pääministerille STSLINGER/ALTEC Tennis -kompleksille”, turnauksen johtaja Peter Lebedevs sanoi. ”Dallas Open loistaa maailmanlaajuisen valokeilan kaupungissa ja on paljon enemmän kuin yhden viikon tennisturnaus. Nautiprogramoinnin ja erityisten kokemuksellisten mahdollisuuksien lisäksi koko turnauksen ajan kumppanuus SMU: n kanssa ja sitoutuminen yhteisöön ovat ympäri vuoden ja sisältävät liiketoiminnan, yhteisön, tennispyrkimykset ja tapahtumat. ”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Tulosta
LinkedIn
Reddit
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.