Beverley Racecourse

Beverley Racecourse on paljastanut uudelle GBP: n 4,8 miljoonan punnan katsomolle uudelle katsomolle suunnitelmat – suurimman yhden sijoituksen tapahtumapaikan historiaan.

Kilpailu on jättänyt Yorkshiren neuvoston East Ridingille hakemuksen täydellisestä suunnittelulumasta 4,8 miljoonan punnan kehitykselle, joka tarjoaa parannettua asiakaskokemusta ja ylimääräisiä vieraanvaraisuusmahdollisuuksia kilpailijoille.

Uusi katsomo tarjoaa paremman katselun katsojille sekä rakennuksen sisällä että ulkopuolella; laajennetut ja parannettuja catering- ja vieraanvaraisuuslaitoksia; ja sopivia keittiöitä, wc: tä ja muita mukavuuksia. Se korvaa nykyisen 1960 -luvun pääosaston, jolla on alkeelliset tilat ja jolla ei ole vammaisia ​​pääsyä pohjakerroksen ulkopuolelle.

Uudessa, täysin saatavissa olevassa katsomassa on porrastettu katselualueet, jotka tarjoavat rento ja sosiaalisempaa kokemusta kilpa-autoille, baarille ja ruokailutiloille on lasitettua, jotta asiakkaat voivat nauttia erinomaisista näkymistä kurssille ja myös takaisin Beverleyn viehättävään Westwoodiin.

Pohjakerroksessa on uusi sisäänkäynti, suuri avoin baari ja uusi pelialue, kun taas ensimmäisessä kerroksessa on premium -bistro, rento ruokailulle, josta on näkymä kurssille. Yläkerros tarjoaa jatkoa kilparadan yksinoikeudelle pääministerille, ja puolien fresko ruokailla parvekkeella, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia näkymiä luonnonkauniille kurssille. Muissa kuin radakkeissa katsomo tarjoaa erinomaisia ​​tiloja kokouksiin, konferensseihin, näyttelyihin, illallisiin ja muihin tapahtumiin.

Beverleyn kilparadan toimitusjohtaja Sally Iggulden sanoi:

Nämä suunnitelmat tarjoavat kilparadalle nykyaikaiset, sopivuuslaitokset, joita meidän on vastattava nykyään ja tulevaisuuteen liittyvien kilpailijoiden odotuksiin sekä kilpailukykyisen tarjouksen muihin tapahtumiin.

Uusi katsomo rakennetaan samaan Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita jalanjälkeen kuin olemassa oleva jalusta ja se on sama korkeus kuin nykyinen rakenne, jotta varmistetaan, että upeaan ympäristöön ei ole lisävaikutuksia. Olemme erittäin herkkiä sijaintimme suhteen. Nykyinen jalusta on vähän silmämäärä – se on yleensä 1960 -luvun rakenne, joka ei sekoitu erityisen hyvin ympäristön kanssa. Olemme olleet erittäin varovaisia ​​uuden osaston suunnittelussa varmistaaksemme, että se täydentää Westwoodia.

Grandstand -projekti onnistuu varmistamaan, että kilpa- ja kilpailijoille häiriöt ovat vähäisiä. Jos suunnittelulupa myönnetään, nykyisen katsoman purku alkaa syyskuussa 2019 Borussia Dortmund Paita ensi vuoden kilpakauden päättymisen jälkeen. Uuden katsomoiden säätiöt ja konkreettinen tukikohta asetetaan paikalleen sesongin ulkopuolella ja uusi väliaikainen ”kylä”, jossa on katselualueita, baareja ja käymälöitä, jotka on asetettu kaudelle 2020. Uuden katsomoiden rakentaminen alkoi sitten syyskuussa 2020, ja valmistumisen määrä on River Plate Paita tarkoitus huhtikuussa 2021 ajoissa seuraavan kilpakauden alkuun.

MS Iggulden lisäsi:

Olemme uudistaneet nykyisen katsoman vuosien varrella, mutta se ei yksinkertaisesti pysty tarjoamaan mitä haluamme ja tarvitsemme. Sen sijaan, että saisimme parhaansa vanhasta rakennuksesta, joka ei enää sovi tarkoitukseen, olemme päättäneet tehdä tämän sijoituksen uuteen kantaan, joka näkee meidät tulevaisuuteen ja antaa meille mahdollisuuden pitää Beverleyn asema erittäin arvostetuna kilparadalla ja tapahtumapaikkana, . Kasvaamme läsnäoloamme vuosittain ja olemme edelleen alan uudistaja. Jotta voimme jatkaa sen tekemistä ja kilpailla vapaa -ajan markkinoilla, tarvitsemme nykyaikaisia ​​tiloja, jotka antavat asiakkaille, mitä he odottavat päivästä kilpailusta. Korkojen ollessa historiallisesti alhaisella tasolla ei ole parempaa aikaa investoida suureen pääomaprojektiin. Se on ollut toivelistallamme useita vuosia, ja nyt mielestämme on aika edetä.

Kilpailua johtaa Beverley Race Company Ltd, voittoa tavoittelematon organisaatio, jota hallinnoi hallitus, joka on omistettu ylläpitämään Beverleyn yhtenä pohjoisen pisimmistä ja rakastetuimmista kilpakaupoista.

Kaikki kilpailukokousten ja muiden tapahtumien voitot saavat takaisin tarjoamaan erinomaista kokemusta kilpailijoille ja kilpayhteisölle. Viimeisen 15 vuoden aikana 7 miljoonaa puntaa on sijoitettu uusiin ja parannettuihin tiloihin. Uusi katsomo rahoitetaan yhdistämällä kilparadan varannot ja rahastot luotonantolaitoksilta – ensimmäisen kerran kilparadalla on mennyt markkinoille tukemaan investointeja kurssilla.

Beverley Race Company -yhtiön puheenjohtaja Charles Maxsted kertoi:

Olemme investoineet monien, monien vuosien ajan hankkeisiin, jotka varmistavat, että tarjoamme premium -tapahtumapaikan pääasiassa kilpailupaikkaan ja muihin tapahtumiin ja varmistaaksemme, että meillä on kestävä liiketoiminta. Ohjaajina olemme hyvin tietoisia roolistamme kilparadalla, jolla on ylpeä historia, joka menee selvästi yli 300 vuotta. Tällä kehityksellä on avainasemassa tulevien sukupolvien kilpailujen kestäessä.

Beverley Racecourse ja Charles Maxs Sally Igguldennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.